reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

;) nas 2 sztuki Julka 15m-cy i ona ma 3 antybiotyk doustny ( a w ciagu tych trzech tygodni byly jeszcze 2 miejscowe).
Bylo zapalenie spojowek, krtani a teraz jest ucha ;(.

U starszej podbnie :oko, krtan bylo teraz jest ucho tylko ona miala 1 doustny a teraz ma miejscowy, ale ogolnie jest masakra obie potrzebuja ciepla i opieki sa zazdrosne o siebie masakrycznie............

reklama
To Twoja młodsza wiekiem jak moja, jutro 15 mies.
Tak pytam o te antybole bo strasznie dużo :/ robiłaś jakieś wymazy,antybiogramy? Bi jeszcze potrzebne jej antybole nie na to co trzeba:/

ViVienne NIe robilam antybiograu bo to sa 3 rozne infekcje trudno okresilic jeszcze ktora od kiedy, jak byly spojowki to nie badali ucha, jak byla kratn to stwierdzali ze wirus a nie szuaki dalej........... Antybiogramy niestety trawaja okolo tygodnia wiec........ Niestety wczoraj znow byla akcja z Oliwia zagoraczkowala pojechalismy do lakarza dostala antybiotyk slabo temperatura spadala potem znow wzrosla do 39.6 ,zrobilismy kapiel potem dalismy drugi lek na temperature mala zwymiotowala podalismy ponownie a potem temperatura zaczela spadac ale bardzo powoli. Na szczescie dzis juz jest lapiej, przed weekendem ide do kontrolii zeby nie musiec jecha w weekend na dorazna.

CZeśc dziewczyny u mnie burzliwy okres....

Krklisz jak zdrówko?
NabAwe jak maluchy ?

kurcze za późno przeczytałam o tym spotkaniu :-(

o matko ile Wy nadrukowałyście co do prawka to LENA ja mam prawko od dwóch lat i w ciąży jeździłam nie bałam się ale teraz za to mam stracha nie wiem czemu i nie moge sie przełamac, a nocnik kupiłam niedawno na razie stoi ne użyty ale bedziemy pracowac ;-)

Ostatnia edycja:
a Mania od kilku dni jak chce kupę to przynosi nocnik :D
Tylko z, siku gorzej, ale co mniej prania to moje ;)
Marta a Twój maluch ile ma? jestem z tel.i nie widzę suwaków

reklama
Do góry