reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej. W końcu trochę czasu ,cały czas coś .
Krklisz jak tam?
Martaxs jak tam praca?
A co do spotkania to było super ,byłyśmy w kika cafe ,było nas 7 plus 9dzieci , my rozmawiałysmy przy kawie dzieci się bawiły ,mega nawet nie zauwazylysmy jak minęło 5godzin . Planujemy nastepne spotkanie

reklama
Super to ja się piszę na następne spotkanie ;-) tylko w tedy tajcie jakos cynka na kom bo ja nie codziennie tu zagladam
Lena praca hm... ujdzie ale szukam nadal czegoś z umową o prace i czegoś lepszego niż siedzenie na słuchawce

dzisiaj jest pięknie no cudnie, wiosna w pełni, byliśmy oglądac bitwe na winogradach tam przy ośrodku gdzie korty ale mały się tak rozpłakał ze musielismy iśc wystraszył się tych bomb

Witajcie no u nas wreszcie lepiej jutro jedziemy do zlobka ;).
Teraz bylismy kilka dni u rodzicow bo niechcialo mi sie caly tydzien samej siedziec w Pn .
O czyli udalo sie wam dojechac do Kika a w tym tygodniu tez sie wybieracie?
U nas nocnik tez narazie czeka chociaz bylam zdumiona jak panie w zlobku ostatnio mi powiedzialy ze one Julke sadzaja i ona robi siku, bo w domu siad ale najchetniej w pieluszce jak jej zdemje to ucieka.

A paniom w żłobku daje jakiś znak że chce siku?
Mańka jeszcze sika w pieluchy, ale często też trafiamy na nocnik, dziś przyniosła sama jak chciała siku, ale już wieczorem zrobiła w majty

Krklisz w kika byliśmy z dziewczynami z fb sie umówiliśmy ,na tym środowym spotkaniu to jeszcze nie byłam. Ale kika ogólnie ok dzieci zachwycone i pierwszy raz byłam na placu kolegiackim . Ja też czasami jeżdżę do mojej mamy jak mój mąż wyjeżdża na tygodniowe delegację . A Tak poza tym piękna pogodę mamy aż się chce spacerować. Może w jakiś dzień umówimy się do starego zoo?

Pewnie mozemy sie spotkac.

Ja tak mysle zeby pojechac w srode do Kika jest ktos chetny?

Panie w zlobku to Jule sadzaja jak inne dzieci siadaja na nocnik ona pokazuje jak juz ma w pieluszce. Ja chyba blizej lata wezme sie za ta sprawe ;).

Ja tez latem muszę nauczyć mojego szkraba na nocnik ale tak już na dobre bo od września do przedszkola . A propo kika to jeszcze dam znać może się wybiorę to jest na 10 tak?

reklama
Do góry