reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej. W końcu trochę czasu ,cały czas coś .
Krklisz jak tam?
Martaxs jak tam praca?
A co do spotkania to było super ,byłyśmy w kika cafe ,było nas 7 plus 9dzieci , my rozmawiałysmy przy kawie dzieci się bawiły ,mega nawet nie zauwazylysmy jak minęło 5godzin . Planujemy nastepne spotkanie

reklama
Super to ja się piszę na następne spotkanie ;-) tylko w tedy tajcie jakos cynka na kom bo ja nie codziennie tu zagladam
Lena praca hm... ujdzie ale szukam nadal czegoś z umową o prace i czegoś lepszego niż siedzenie na słuchawce

dzisiaj jest pięknie no cudnie, wiosna w pełni, byliśmy oglądac bitwe na winogradach tam przy ośrodku gdzie korty ale mały się tak rozpłakał ze musielismy iśc wystraszył się tych bomb

Witajcie no u nas wreszcie lepiej jutro jedziemy do zlobka ;).
Teraz bylismy kilka dni u rodzicow bo niechcialo mi sie caly tydzien samej siedziec w Pn .
O czyli udalo sie wam dojechac do Kika a w tym tygodniu tez sie wybieracie?
U nas nocnik tez narazie czeka chociaz bylam zdumiona jak panie w zlobku ostatnio mi powiedzialy ze one Julke sadzaja i ona robi siku, bo w domu siad ale najchetniej w pieluszce jak jej zdemje to ucieka.

A paniom w żłobku daje jakiś znak że chce siku?
Mańka jeszcze sika w pieluchy, ale często też trafiamy na nocnik, dziś przyniosła sama jak chciała siku, ale już wieczorem zrobiła w majty

Krklisz w kika byliśmy z dziewczynami z fb sie umówiliśmy ,na tym środowym spotkaniu to jeszcze nie byłam. Ale kika ogólnie ok dzieci zachwycone i pierwszy raz byłam na placu kolegiackim . Ja też czasami jeżdżę do mojej mamy jak mój mąż wyjeżdża na tygodniowe delegację . A Tak poza tym piękna pogodę mamy aż się chce spacerować. Może w jakiś dzień umówimy się do starego zoo?

Pewnie mozemy sie spotkac.

Ja tak mysle zeby pojechac w srode do Kika jest ktos chetny?

Panie w zlobku to Jule sadzaja jak inne dzieci siadaja na nocnik ona pokazuje jak juz ma w pieluszce. Ja chyba blizej lata wezme sie za ta sprawe ;).

Ja tez latem muszę nauczyć mojego szkraba na nocnik ale tak już na dobre bo od września do przedszkola . A propo kika to jeszcze dam znać może się wybiorę to jest na 10 tak?

reklama
Do góry