reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

lena Wspolczuje remonty to zawsze ciezki temat jest ;), jaka kupiliscie szafe z lustrem? Kto wam montuje?

vivien To fajnie przynajmiej ci troche pomze.

U nas dzis bardzo domowo Oli poszla do zlobka a ja z J zostalam w domu na szczescie nie byloo tak zle, chociaz jak popoludniu szlam do sklepu to byla wielka tragedia.

reklama
Krklisz montuje mój mąż . Szafa taka na wymiar na całą ścianę bo to do przedpokoju do butów i kurtek . Ja mam dość tych remontów bo my tak na raty robimy już od 2lat . Wszystko zależy od kasy i czasu mego męża a z tym drugim to gorzej .
Viv a Wy wynajmujecie ? To dziewczyny kiedy się spotykamy (dzieci na placu ,a my na kawce ?).
Krklisz chciałabym aby mój mały chodził do żłobka albo jakiegoś klubiku ale tutaj u nas na wiosce mamy tylko musze1przedszkole i żłobek prywatny . Więc do przedszkola pójdzie od września a mama do pracy

Niestety wynajmujemy, zsyłka na studia i tak zostało ;-)

My w tym tyg. odpadamy, jeszcze gościmy moją mamą, w czwartek mamy kolędę, no i jeszcze smarkamy obie :dry: ale po niedzieli raczej będziemy dostępne

Ok to jakoś w następnym tygodniu. A podobno za dwa tygodnie ma się robić cieplej nawet 10+ nie wiem czy w to wierzyc ale chcę się trzymać tej wersji. Co do kolędy to u nas w srode .zycze milych snow . A swoją droga gdzie reszta Dziewczyn ,zawitaly na parę postow i cisza .:dry:o

Dzień dobry , no to synkowi wychodza zabki teraz napewno ma rozwolnienie i lekka goraczke i mowi ,że go zabki bolą . Masakra je tylko wafle ryzowe i pije smecty nie chce pić . Więc siedzimy w domu ,a co tam u Was ?

My też mamy atak zębów, na górze wyszły 4, na dole przeoczyłam wychodzenie trójki i czwórki z jednej strony ale wczoraj mi mignęły, i chyba druga trójka też, ale nie jestem pewna :sorry2: też ząbkowe kupki mamy, dobrze że woła na nocnik :-p

No mój też wolał do wakacji bylismy u mojej mamy była też moja siostra z corka a ona nie robi na nocnik i miki powiedzial że chce tak jak stephani . I jak bylismy już w domu to usiadł zrobił kupę i zaczął płakać. No i teraz musze przeczekać bo z nakladka na kibelek też nie chce.

reklama
Mam nadzieję,że mu szybko przejdzie . On ma charakter po tatusiu uparciuch. A słyszeliście o tej historii z tym 3-latkiem z jezyc co zmarł, nie przyjęli go do szpitala . Smutne

Do góry