reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam wszystkie Mamy :)
właśnie odkryłam to magiczne miejsce i zastanawiam się czy odnajdę tutaj jakąś Młodą Mamę z okolic Piątkowa ;)
Od sierpnia cieszę się towarzystwem Małej Marty i chociaż jest dosyć absorbująca i nie daje mi się nudzić, chętnie bym spędziła trochę czasu w towarzystwie osobie umiejącej powiedzieć coś więcej niż "aguu" ;)
A przy okazji, NAJLEPSZE ŻYCZENIA NOWOROCZNE DLA WSZYSTKICH ! :)))

Martyna zapraszamy na wiosenny spacer po Wichrowym Wzgórzu ;-) (ładna wiosna tej zimy, prawda?;) )
Marysia ma 13 miesięcy i chętnie poznaje nowe koleżanki ;-)
Dużo zdrówka Wam w Nowym Roku i pięknej relacji matka-córka :-)

Lena chętnie, co prawda nie wiem co Maryśka na to, jeszcze nie była ;-) nawet nie wiem gdzie można by z nią było pójść, nie znam takich miejsc jeszcze :zawstydzona/y:
Za to czekamy na jakiś wolny mężowski dzień aby zaatakować termy :-)

reklama
Mój mały jak byl w wieku Twojej córki to swietnie się bawil ,co prawda on pierwszy raz był jak miał 6miesięcy, a teraz to uwielbia po prostu a to jest dobra arternatywa na zła aurę na dworze, dzieci się bawią mamusie obserwują i piją kawke . W Poznaniu jest wiele takich miejsc koło Was np. Malpi gaj na sobieskiego. A termy swietna sprawa mój synek kocha wode chodzi na basen od 4 miesiąca życia też na termy czasami jezdzimy bardziej latem bo troche dojazd samochodem od nas nie taki a mój mąż nerwowy . My jezdzimy na basen do kornika raz w tygodniu.

Do góry