reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marysia własnie w wodzie jak ryba i na termach byliśmy parę razy jak była młodsza a potem nam się nie udawało ciągle bo albo chora albo jakas wysypka i tak w koło. Teraz czekamy na wolniejszy dzień :-)

Lena a ile ma Twój synek?

reklama
Faktynie forum troche przymarlo ostanio, ja osatnio znalazlam Klub mam Mamisima spotkania maja w KIKA Cafe na Pl Kolegiackim co tydzien w srody, sama jeszcze nie bylam ale mysle ze warto kiedys pojsc ( jakbyscie byly zainetresowane to znajdziecie ich profil na FB). Jak maicie ochote mozemy sie spotkac wt sr jak bedzie ladnie pojsc na spacer a jak nie to na kulki. Tego typu place jezeli chodzi o Piatkowo mamy Sobieskiego w Pestce.
Pozdr

reklama
Kika jest o tyle nie fajna że dużo schodów w dół, z wózkiem masakra do wejścia :baffled: ale generalnie takie spotkania pewno fajne, ja byłam parę razy na spotkaniach ze stowarzyszeniem chustowym no i na warsztatach. Latem fajnie, na powietrzu :-)

Krklisz Twoje mniejsze małe w podobnym wieku jak moja córa, było już w kulkach?

Do góry