reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Łe, to tylko Mańka jest w tyle i nie była na kulkach? Oj, musimy nadrobić :-)
Faktynie forum troche przymarlo ostanio, ja osatnio znalazlam Klub mam Mamisima spotkania maja w KIKA Cafe na Pl Kolegiackim co tydzien w srody, sama jeszcze nie bylam ale mysle ze warto kiedys pojsc ( jakbyscie byly zainetresowane to znajdziecie ich profil na FB). Jak maicie ochote mozemy sie spotkac wt sr jak bedzie ladnie pojsc na spacer a jak nie to na kulki. Tego typu place jezeli chodzi o Piatkowo mamy Sobieskiego w Pestce.
Pozdr
A wiem wiem o tych spotkaniach też kiedyś się przymierzalam ale prawdę mówiąc nie wiem gdzie to jest choć z ciekawośći bym się wybrała . No w pestce są kulki ten zamek piracki . Więc czekam na propozycję ze spacerkiem
Vivienne
Lena strój pierwsza klasa ja to kaleka do szycia jestem :/ ale dobrze że Mania ma dwie babcie ;-) szkoda tylko, że obie daleko
Vivienne
No my babcie jak i resztę rodziny mamy 400 km stąd, także liczymy w większości na siebie
Dzień jak co dzień, szału ni ma, nic się nie chce. Zjedliśmy własnie obiad i tak się lenimy dalej. Mania buszuje w zabawkach a ja w internecie i tyle ;-)
Dzień jak co dzień, szału ni ma, nic się nie chce. Zjedliśmy własnie obiad i tak się lenimy dalej. Mania buszuje w zabawkach a ja w internecie i tyle ;-)
reklama