reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Gosia_k23 nie podejrzewam ząbkow, bo poczatkowo temperatura była powyzej 39 stopni, a w buzce nic nie zauwazylam, ale juz jest lepiej i mam nadzieje, ze do jutra wszystko przejdzie, no ale wiadomo u dzieciaszkow wszystko tak szybko się zmienia...
ah no i BRAWO dla malusiej za bezsmoczkowe zasypianie ;-)

reklama
Witajcie czarownice:-p:-p:-p:-p

No ja sie przez weekend nie odzywałam bo ciągle zabiegana najpierw porzadki potem zakupy spacer itp i na BB czasu juz nie było wczoraj tez cały dzien na dworzu bo słonce było a dzis juz pada wiec w domu siedziec bedziemy;-):sorry2:
paczka jeszcze nie doszłam moze dzis sie jej w koncu doczekam ta poczta polska mnie tak wkur...........:wściekła/y: ze szkoda gadac!!!!!!!!!!! wieki trzeba na cos czekac pomimo ze paczka piorytetowa w 3 dni ma byc a ja juz 7 czekam szlag by to trafił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gosia- moja tez zgrzytała zebolami przez jakis czas ale ja sie tym nie przejmowałam bo kazdy mówił ze to norma i samo przejdzie:tak: i przeszlo a co do smoka no to u nas bedzie masakra bo tatko nauczył i teraz sam bedzie oduczał stwierdził ze da rade wiec zobaczymy ja sie nie mieszam.............:no::no::no:ale wiem ze latwo nie bedzie:cool:
Natka K- jak tam synio?? nasza mała tez miała tak jak twój jeden dzien w nocy nmiała 39 stopni,potem w ciagu dnia tak sie wachała od 37-38 było tak chyba ze dwa lub trzy dni i mineło podawalam jej calpol ,ale sama do konca nie wiem co to było:confused:
firanka- witaj na forum i pisz pisz co tam niunia ma fajne imie Nicol:tak::tak:
pozdrawiamJulia- pewnie zapracowana ale w pracy juz lepiej jej idzie wiec super:-D:-D:-D ale przestała pisac na forum :-:)-( Leniuchhhhhhhhhhhhhhhhh;-)
katka -wypoczywaj heeh :-D
taka mama- to pewnie dalej remącik jeszcze ma:-D

a swoja droga zastanawiam sie kiedy ten zamkniety nam udostepinia bo mama pewnie problem i chciałabym abyscie mi poradziały czy to normalne czy nie:confused:,no ale musze poczekac na odpowiedz.................

NATA moje laski teraz niedawno miały gorączka high i nic poza tym, nic mi lekarka nie powiedziała,a kumpeli synek też miał teraz,ale jej lekarz powiedział, ze to wirus jakiś i nie martwić się, bo samo minie
kubala, ja jestem z Głuszyny:)zapiździewo tak zwane:D a czemu pytasz???na ratajach dokładnie 1000lecia mam teściów:):cool2:

reklama
Do góry