reklama
Też tak myślałam jak Miki był jeszcze malutkii kupiliśmy spacerowke na pompowanych kołach ,szybko zdanie zmieniłam i kupiliśmy spacerowke mniejsza . Doceniam ją na spacerach i podczas jazdy autobusem kiedy dużo ludzi jest. Mała zwinna spacerowka a dodatkowo zmieszcze zakupy . I w samochodzie zajmuje mało miejsca .tylko ze ja nie cierpie spacerówek, parasolek i tego typu wózkówmusze miec solidny duży na pompowanych kołach ale mieszczący się w całości do bagażnika
![]()
MartaSX
to fajnie ja tez mam taki juz ktorys z kolei
.
My bylismy w piatek po Bozym Ciele ludzi bylo sporo ale zalapalismy sie na happy hours.
zyczy gumowych scian
.
Nic mi nie mow bo rece mi opadaja.
Czemu szukasz drugiego wozka?
jagmar Wspolczujemy chorobska, nie przejmuj sie tak bardzo same lody choroby nie wywoluja tylko bakterie, wirusy i grzyby
.
Ja ze wzgledu na to obiniza mi stawke to moze cos mi zostanie przy 1/2etatu, bo wrocic na caly etat to mam obawy.
Na sprzatanie nie ma rady........;(.
NabAwe Spoko powiem nawet ze troche lzejszy dzis ten katar miala ale cicho sza zeby nie przechwalic
.
Dzieki za spotkanie, fajniutki ten twoj brzuszk i nie martw sie tak bardzo bo nie wygladasz na 15kg.
lena A ty jak masz spacerowke?
Niestey moje dziecko caly czas walczy niechce zasnac samo ;(.
Dzis dziadek sobie pojechal jutro bedzie babcie wiec trzymajcie za mnie kciuki
.
A moje strasze dziecko sie dzis tak ladnie popisalo ze gdy dziadek chcial ja zabrac na spacer to powiedziala ze niechce
isc i sie rozplakala, wiec sukces byl polowiczny poszla Julka
.
Dzis bylysmy u dentysty i potwierdzila ze to nie jest prochnica tylko ubytek szkliwa, powiedziala ze czasem przy uderzeniu
moze pojawic sie taki odprysk.
My bylismy w piatek po Bozym Ciele ludzi bylo sporo ale zalapalismy sie na happy hours.
zyczy gumowych scian
Nic mi nie mow bo rece mi opadaja.
Czemu szukasz drugiego wozka?
jagmar Wspolczujemy chorobska, nie przejmuj sie tak bardzo same lody choroby nie wywoluja tylko bakterie, wirusy i grzyby
Ja ze wzgledu na to obiniza mi stawke to moze cos mi zostanie przy 1/2etatu, bo wrocic na caly etat to mam obawy.
Na sprzatanie nie ma rady........;(.
NabAwe Spoko powiem nawet ze troche lzejszy dzis ten katar miala ale cicho sza zeby nie przechwalic
Dzieki za spotkanie, fajniutki ten twoj brzuszk i nie martw sie tak bardzo bo nie wygladasz na 15kg.
lena A ty jak masz spacerowke?
Niestey moje dziecko caly czas walczy niechce zasnac samo ;(.
Dzis dziadek sobie pojechal jutro bedzie babcie wiec trzymajcie za mnie kciuki
A moje strasze dziecko sie dzis tak ladnie popisalo ze gdy dziadek chcial ja zabrac na spacer to powiedziala ze niechce
isc i sie rozplakala, wiec sukces byl polowiczny poszla Julka
Dzis bylysmy u dentysty i potwierdzila ze to nie jest prochnica tylko ubytek szkliwa, powiedziala ze czasem przy uderzeniu
moze pojawic sie taki odprysk.
Krklisz ja mam coneco traper . Trochę sztywny i ciężko było się przestawić bo mialam tako na pompowanych kołach i na sprezynach . Ale to kwestia przyzwyczajenia zalety to dużo miejsca na zakupy ,miejsce na kubek ,lekki i fajnie się składa a my dużo podrozujemy .Właśnie wróciliśmy z festynu rodzinnego u nas na wiosce ,mały padł od razu tak się nabiegał z tatą . Ja też zmeczona a jutro trzeba rano wstać
Witajcie ;-) jak wam mija weekend gorąco mamy co ? Ja wczoraj byłam u teściowej na grilu nawet nie było tak źle he he he . No ja mam właśnie tako jumper X jest świetny uwielbiam go ale ... nie mieści sie do auta bo mamy male auto i koła idą do bagażnika a siedzonko na tył na miejsce pasażera i jedziemy cali obładowani bo on nie składa sie cały dlatego ten chciałam sprzedać bo on jest 3 funkcyjny a kupic taki co składa sie cały ale koniecznie na pompowanych kołach
ten jest świetny Wózek X Lander 3 kołowy bordowy. Poznań • Tablica.pl

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Marta ja tez miałam X landera na 3 i jest to wielki wózek,nawet miałam problemy aby windą z nim zjechać, musiałam go rozkladać ( jak jeszcze była stara winda) ja przesiadłam sie potem na baby desing mini i to była rewelacyjna spacerówka - mała, zgrabna, lekka i akurat do małego bagażnika a i sporo zakupów zabrałam....
Wózek Spacerowy baby desing Mini (3317882209) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Wózek Spacerowy baby desing Mini (3317882209) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja nie mam przekonania do takich wózków bo boje się zimy nie wiem jak sobie poradzą a ten ? super co ? Spacerówka YETTI+amotryzatory+pokrowiec+folia przeciwdeszczowa Poznań • Tablica.pl
reklama
Marta ale ten wózek nie wygląda mi na pompowane koła. Poszukaj sobie wózków w sklepie internetowym np bobowózki, porównaj parametry i szukaj na tablicy. Ja się zawsze obawiam, że w tej cenie to nie jest to wózek tylko stare, skrzypiące próchno, które ledwo jeździ.