reklama
jagamr Opowiadaj jak praca zadowolona jestes?
W nocy mielismy prawdziwy horror, dzien tez ciezki dopiero popoludnie bylo ciut lepiej ale oglnie mam dola.
Faktycznie pogoda wybitnie do bani niestety prognozy nie sa optymistyczne z tego co slyszalam.
W nocy mielismy prawdziwy horror, dzien tez ciezki dopiero popoludnie bylo ciut lepiej ale oglnie mam dola.
Faktycznie pogoda wybitnie do bani niestety prognozy nie sa optymistyczne z tego co slyszalam.
Ja jestem załamana tą pogodą ponoc tak ma byc do końca czerwca bu............. ja chce latooooooooooo
A tak ogólnie to ok mały zdrowy strasznie marudzi chyba kolejne zęby idą budzi sie w nocy co chwile jestem nie wyspana, zmęczona przed wczoraj o 4 robiłam mu mleko i zemdlałam :-( m mnie z kuchni przynósł do pokoju nic mi sie nie stało guza sobie nabiłam i boli jak djabli.
No a poza tym to wysłałam Cv do MOPR i do domu dziecka trzymajcie kciuki moze się uda
A tak ogólnie to ok mały zdrowy strasznie marudzi chyba kolejne zęby idą budzi sie w nocy co chwile jestem nie wyspana, zmęczona przed wczoraj o 4 robiłam mu mleko i zemdlałam :-( m mnie z kuchni przynósł do pokoju nic mi sie nie stało guza sobie nabiłam i boli jak djabli.
No a poza tym to wysłałam Cv do MOPR i do domu dziecka trzymajcie kciuki moze się uda
Krklisz no musiałabym sobie zrobic badanie ale ogólnie omdlenia mi się często zdarzają - przynajmniej raz w roku nie wiem czemu... miałam badania robione i eeg głowy wszystko ok. Myśle że to stres, dużo nerwów miałam ostatnio i do tego nie wyspanie i tak sie nazbierało :-(
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
dziewczyny nie bardzo mam dzisiaj w pracy czas na kompa ale zajrzałam na szybko....co z dzisiejszym spacerem, chyba odpuszczamy i czekamy na poprawę pogody, ponoć po 10 ma byc troszke lepiej.....
Marta poprawy samopoczucia.......
Marta poprawy samopoczucia.......
reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
czyżby sie wypogadzało i słoneczko do nas zawitało ???? :-):-)