reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hejka dawno mnie tutaj nie było no ale jak wypoczynek to trzeba odpoczywać nawet od neta. U nas wszyscy zdrowi.
Nabawe i kirklisz życzę zdrowka . Miłego dnia mimo niesprzyjajacej aury . Buzka

reklama
jagamr Opowiadaj jak praca zadowolona jestes?

W nocy mielismy prawdziwy horror, dzien tez ciezki dopiero popoludnie bylo ciut lepiej ale oglnie mam dola.

Faktycznie pogoda wybitnie do bani niestety prognozy nie sa optymistyczne z tego co slyszalam.

Ja jestem załamana tą pogodą ponoc tak ma byc do końca czerwca bu............. ja chce latooooooooooo

A tak ogólnie to ok mały zdrowy strasznie marudzi chyba kolejne zęby idą :eek: budzi sie w nocy co chwile jestem nie wyspana, zmęczona przed wczoraj o 4 robiłam mu mleko i zemdlałam :-( m mnie z kuchni przynósł do pokoju nic mi sie nie stało guza sobie nabiłam i boli jak djabli.
No a poza tym to wysłałam Cv do MOPR i do domu dziecka trzymajcie kciuki moze się uda

Marta SX Wspolczuje u nas dzis na szczescie noc byla przespana ;))))))))))) wiec mam lepszy humor.
Trzymamy kciuki za CV.
A ty moze przejdz sie do rodzinnego zrobic jakas morfologie chociaz.
Pozdr

Krklisz no musiałabym sobie zrobic badanie ale ogólnie omdlenia mi się często zdarzają - przynajmniej raz w roku nie wiem czemu... miałam badania robione i eeg głowy wszystko ok. Myśle że to stres, dużo nerwów miałam ostatnio i do tego nie wyspanie i tak sie nazbierało :-(

dziewczyny nie bardzo mam dzisiaj w pracy czas na kompa ale zajrzałam na szybko....co z dzisiejszym spacerem, chyba odpuszczamy i czekamy na poprawę pogody, ponoć po 10 ma byc troszke lepiej.....:tak:
Marta poprawy samopoczucia.......:tak:

reklama
Do góry