reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hejka dawno mnie tutaj nie było no ale jak wypoczynek to trzeba odpoczywać nawet od neta. U nas wszyscy zdrowi.
Nabawe i kirklisz życzę zdrowka . Miłego dnia mimo niesprzyjajacej aury . Buzka

reklama
jagamr Opowiadaj jak praca zadowolona jestes?

W nocy mielismy prawdziwy horror, dzien tez ciezki dopiero popoludnie bylo ciut lepiej ale oglnie mam dola.

Faktycznie pogoda wybitnie do bani niestety prognozy nie sa optymistyczne z tego co slyszalam.

Ja jestem załamana tą pogodą ponoc tak ma byc do końca czerwca bu............. ja chce latooooooooooo

A tak ogólnie to ok mały zdrowy strasznie marudzi chyba kolejne zęby idą :eek: budzi sie w nocy co chwile jestem nie wyspana, zmęczona przed wczoraj o 4 robiłam mu mleko i zemdlałam :-( m mnie z kuchni przynósł do pokoju nic mi sie nie stało guza sobie nabiłam i boli jak djabli.
No a poza tym to wysłałam Cv do MOPR i do domu dziecka trzymajcie kciuki moze się uda

Marta SX Wspolczuje u nas dzis na szczescie noc byla przespana ;))))))))))) wiec mam lepszy humor.
Trzymamy kciuki za CV.
A ty moze przejdz sie do rodzinnego zrobic jakas morfologie chociaz.
Pozdr

Krklisz no musiałabym sobie zrobic badanie ale ogólnie omdlenia mi się często zdarzają - przynajmniej raz w roku nie wiem czemu... miałam badania robione i eeg głowy wszystko ok. Myśle że to stres, dużo nerwów miałam ostatnio i do tego nie wyspanie i tak sie nazbierało :-(

dziewczyny nie bardzo mam dzisiaj w pracy czas na kompa ale zajrzałam na szybko....co z dzisiejszym spacerem, chyba odpuszczamy i czekamy na poprawę pogody, ponoć po 10 ma byc troszke lepiej.....:tak:
Marta poprawy samopoczucia.......:tak:

reklama
Do góry