reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Krklisz co do krzesełka to tak myślałam ;-) dlatego nie wiem czy dostanę do niego tą podstawkę :eek: my tez dziękujemy za spacerek.

Dziś byliśmy w zoo pogoda super ani za zimno ani za ciepło i na sam koniec nas spotkała ulewa mały na szczęście nie zmókł ale my ..... masakra po prostu z nas kapało :szok:

reklama
a ja wylądowałam u rodziców i zostaje do niedzieli. Pogoda barowa...
ja jeszcze zobacze czy sie dokulam do tego lasku...

przyznam ze byłam w tamtym tyg bo dostaliśmy oferte mieszkania na os lotnictwa polskiego- całkiem blisko Bułgarskiej... ale jak zobaczyłam dojazd, jeden autobus, a mieszkanie zaledwie 2pokojowe to odpuściliśmy. Czekamy na większe jednak:)

MartaSX No pogoda byla niezbyt fajna my w czwartek dopoludnia wyszlismy na maly spacer za to popoludnie cale spedzilismy w domu ;(.
A do Term dojechaliscie?
My jechalismy w piatek ale na 1h przed wyjzadem rozcielam sobie palec wiec pozostalo mi tylko ogladanie ;(.

NabAwe Mam nadzieje ze uda ci sie dokulac. Faktycznie jak nie macie byc do konca zdowoleni to chyba lepiej troche poczekac.

Na dzien dziecka byla Zumba i teatrzyk w BRW pogoda choc chwiejna to na szczescie dopisala.
Dzis w nocy niestety Oli miala tepmerature 38 wiec zobaczymy co sie wykluje, wogole to mialam wyrzuty sumienia bo na tych Termach Maltanskich byl taki model samochodu Oli sie na nim bawila stalismy w 3 ze znajomymi Piotr byl przy kasie ja do niego podeszlam a w tym czasie Oli zsunela sie z tego auta i uderzyla glowka o podloge nikt z nas jej nie zlapal ;(.
J juz nie spi siedze z nia a wszyscy pozostali dosypiaja ;). milego dnia Pa

miałam wracać dzisiaj do domu od rodziców, ale jestem padnieta bo otatnie dni troche mnie czyściło, myslałam, ze coś mi zaszkodziło, ale wczoraj Emi wymiotowała, więc już jestem pewna, że to jelitówka. Jestem padnięta bo mało spałam, młoda biedna niewiele może jeść, ale dziś na razie nie wymiotuje. Jak sie obudzi jadę na PD.

Także na pewno nie zjawie sie w środe żeby Was nie pozarażać wszystkich. conajmniej z tydzen ograniczę kontakty aby nie roznosić świństwa...

witam poniedziałkowo :-)

Nabawe jak samopoczucie??? lepiej??

to dziewczyny jak pogoda pozwoli spotykamy sie w środę o 15.00 na krzyżówce????

Marta jedziesz 82 do przystanku Marcelińska i cofasz się do skrzyżowania, skręcasz w lewo, mijasz Biedronke i na końcu ulicy na światłach się spotykamy.....:tak:

Nabawe Duuuuuuuuuuuzo zdrowka ;).

jarzebinka Szkoda ale chyba tez nie dojedziemy dzis w nocy Oli znow goraczkowala pojechalismy do lekarza i okazalo sie ze ma ropne gardzoelko i po raz pierwszy dostala antybiotyk ;(((((((((((.
Masakra najpierw ospa jak niekonczaca sie opowiesc a teraz to.

Znajomi pojechali, dzieci marudy,i ogolne nudy nudy nudy.

Puk puk! Jest tu koś.
Rozmyślam właśnie nas pięknem otaczającej nas czerwcowej pogody. Czy ktoś wie kiedy ten koszmar ma się skończyć?

Jak tak dalej pójdzie to z jutrzejszego spaceru nici.

reklama
jarzebinka Szkoda ale chyba tez nie dojedziemy dzis w nocy Oli znow goraczkowala pojechalismy do lekarza i okazalo sie ze ma ropne gardzoelko i po raz pierwszy dostala antybiotyk ;(((((((((((.
Masakra najpierw ospa jak niekonczaca sie opowiesc a teraz to. .

zdrówka dla Oli, oby J się uchowała....:tak:

Jagmar pogoda naprawdę nie nastraja na spacery, kubek gorącej czekolady, dobra ksiązka i pod kocyk....:tak:
wiec jutro zobaczymy czy spacerek czy odkładamy na poprawę pogody....:cool:

Do góry