reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Sorki ale ja tutaj nowa i muszę to ogarnąć jakoś . Mój mały ma roku1,5 roku. Powiedz mi wy z tego forum się spotkanie? Ja właśnie szukałam jakiegoś forum bo mam samych znajomych bez dzieci i ciężko gdzieś się umówić

Wiesz co ja generalnie jestem z innego wątku tutaj pisałam sporadycznie i napisałam bo szukam osób chętnych na spacerki ;-) także jeśli masz ochotę to możemy sie wybrać na jakis spacer

Cześć :)

Pewnie, że się spotykamy :).
Cisza tutaj panuje niestety od pewnego czasu. Trzeba forum trochę rozruszać!

My dzisiaj na trzy godzinnym spacerku po osiedlu i okolicznych placach zabaw. Jestem wykończona a młode zamiast paść wcześniej niż zwykle (w końcu maja więcej ruchu) poszły spać 20 minut temu. Widać słońce daje im energię bo zimą o 19 były w łóżkach i smacznie chrapały a ja miałam dłuuugi wieczór dla siebie.

edit: Lena pewnie, ze można :).

reklama
To się cieszę ,że można do was dołączyć do. Mój mały dziś już koło 19poszedł spać . A Ty masz 2no to podziwiam ja z jednym ledwo daje radę

Do góry