reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Sorki ale ja tutaj nowa i muszę to ogarnąć jakoś . Mój mały ma roku1,5 roku. Powiedz mi wy z tego forum się spotkanie? Ja właśnie szukałam jakiegoś forum bo mam samych znajomych bez dzieci i ciężko gdzieś się umówić

Wiesz co ja generalnie jestem z innego wątku tutaj pisałam sporadycznie i napisałam bo szukam osób chętnych na spacerki ;-) także jeśli masz ochotę to możemy sie wybrać na jakis spacer

Cześć :)

Pewnie, że się spotykamy :).
Cisza tutaj panuje niestety od pewnego czasu. Trzeba forum trochę rozruszać!

My dzisiaj na trzy godzinnym spacerku po osiedlu i okolicznych placach zabaw. Jestem wykończona a młode zamiast paść wcześniej niż zwykle (w końcu maja więcej ruchu) poszły spać 20 minut temu. Widać słońce daje im energię bo zimą o 19 były w łóżkach i smacznie chrapały a ja miałam dłuuugi wieczór dla siebie.

edit: Lena pewnie, ze można :).

reklama
To się cieszę ,że można do was dołączyć do. Mój mały dziś już koło 19poszedł spać . A Ty masz 2no to podziwiam ja z jednym ledwo daje radę

Do góry