reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
NabAwe ja przytyłam 15kg w ciąży teraz warzę 60 i mam 6kg do zrzucenia :-( mam nadzieje ze jak mały zacznie chodzic to szybciej zrzuce :sorry:

Przeciez masz tylko 60kg. No sniadanko zjedzone(aż miło się patrzy jak dziecko je z takim apetytem ) chyba trzeba na jakiś spacerek się wybrać , ktoras chetna ?

Hej

Lena u nas nastał nocny koszmar. Obie budzą się w nocy po 2x Z trzeba do łóżka odkładać bo jak śpi z nami to rano oboje budzimy się połamani. Dzisiaj dyżur przejęła M i 2x budziła się na przytulasa. Jestem lekko wytracona z rytmu bo zdążyłam się przyzwyczaić do spokojnych nocy.

Krklisz Ja przed porodem z Z miałam ciągłe problemy z pęcherzem, nawracające infekcje co kilka miesięcy. Wystarczyło, że mnie przewiało albo chodziłam boso po zimnej ziemi, moczyłam nogi w zimnym morzu i infekcja murowana. W ciąży też nie było lepiej musiałam jeść urosept przez 9 miesięcy. Po ciąży przeszło jak ręką odjął. Musiałabym sprawdzić czy przypadkiem nie pozbyłam się kamyka z pęcherza przy okazji porodu ;p. No ale skoro nie mam dolegliwości to jaki lekarz da mi skierowanie na badanie? ;/

Muszę się zwlec z kanapy bo dzisiaj jadę w odwiedziny do pradziadzi. Z tej okazji Z wcześniej wychodzi z przedszkola i miała z ranoi focha "nieeeee....mamusiu ale nie możesz mnie wcześniej zabierać, jak nie będę spać w przedszkolu to będę zmęczona i mnie będzie głowa boleć". Tego jeszcze nie było, że się dziecko nie cieszy bo mamusia przyszła wcześniej ;p.

Liczac km to daleko bo pod Poznaniem ale ja prawie codziennie jestem w poznaniu. Ty mieszkasz koło pestki to może gdzieś tam się umówimy a później jakiś park

Lena tak dokładnie na przeciwko galerii pestka mieszkam przy kfc
Jagmar to znaczy ze lubi chodzic do przedszkola ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Jaguar to dobrze świadczy o przedszkolu, i super bo to co się teraz wyprawia. A swoja droga to jaka madra nie wyspi się i bedzie ją glowa bolec niemozliwe hi hi hi

Do góry