reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
NabAwe ja przytyłam 15kg w ciąży teraz warzę 60 i mam 6kg do zrzucenia :-( mam nadzieje ze jak mały zacznie chodzic to szybciej zrzuce :sorry:

Przeciez masz tylko 60kg. No sniadanko zjedzone(aż miło się patrzy jak dziecko je z takim apetytem ) chyba trzeba na jakiś spacerek się wybrać , ktoras chetna ?

Hej

Lena u nas nastał nocny koszmar. Obie budzą się w nocy po 2x Z trzeba do łóżka odkładać bo jak śpi z nami to rano oboje budzimy się połamani. Dzisiaj dyżur przejęła M i 2x budziła się na przytulasa. Jestem lekko wytracona z rytmu bo zdążyłam się przyzwyczaić do spokojnych nocy.

Krklisz Ja przed porodem z Z miałam ciągłe problemy z pęcherzem, nawracające infekcje co kilka miesięcy. Wystarczyło, że mnie przewiało albo chodziłam boso po zimnej ziemi, moczyłam nogi w zimnym morzu i infekcja murowana. W ciąży też nie było lepiej musiałam jeść urosept przez 9 miesięcy. Po ciąży przeszło jak ręką odjął. Musiałabym sprawdzić czy przypadkiem nie pozbyłam się kamyka z pęcherza przy okazji porodu ;p. No ale skoro nie mam dolegliwości to jaki lekarz da mi skierowanie na badanie? ;/

Muszę się zwlec z kanapy bo dzisiaj jadę w odwiedziny do pradziadzi. Z tej okazji Z wcześniej wychodzi z przedszkola i miała z ranoi focha "nieeeee....mamusiu ale nie możesz mnie wcześniej zabierać, jak nie będę spać w przedszkolu to będę zmęczona i mnie będzie głowa boleć". Tego jeszcze nie było, że się dziecko nie cieszy bo mamusia przyszła wcześniej ;p.

Liczac km to daleko bo pod Poznaniem ale ja prawie codziennie jestem w poznaniu. Ty mieszkasz koło pestki to może gdzieś tam się umówimy a później jakiś park

Lena tak dokładnie na przeciwko galerii pestka mieszkam przy kfc
Jagmar to znaczy ze lubi chodzic do przedszkola ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Jaguar to dobrze świadczy o przedszkolu, i super bo to co się teraz wyprawia. A swoja droga to jaka madra nie wyspi się i bedzie ją glowa bolec niemozliwe hi hi hi

Do góry