reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

gosia Dzieki o czyms takim mysle, znalaslam tuptup min on jest dla2latkow akurat na wymaiar Oliwii (wszyskie inne niestety sa dla niej za duze nie siega nozkami do ziemi).

jagmr Ten tez jest fajny ale jak dla nas za duzy ;).

jarzebinka Jak dla mnie to za dlugo ;), kupujemy na wiosne ;).

Oczekujac Oj chyba u nas nikogo z tych okolic nie ma. Cafe Bebe strach sie przyzac ale nigdy nie dojechalam ;).

Straszna cisza tutaj to chyba przez ta denna pogode-JA CHCE WIOSNE !!!!!!
Na szczescie moj M ma tatusiowe wiec siedzi z nami w domku, niestety jak narazie plany wychodzenia z domu padaja bo cos go przeziebienie bierze ale mam nadzieje ze sie obroni.
Ciekawa jestem co w tych testach alergicznych Oliwii wyszlo ale caly dzien dzis wisialam na telf do przychodni i nie dowiedzialam sie czy wyniki dotarly ;(.

reklama
Cisza cd ;)
jarzebinka Wiesz mam kupony znizkowe na Sushi do Hanami(Al Marcinkowskiego) 25% lub Samurai (Katowicka) 20% wiec kiedy masz czas moze cos zorganizujemy? ;)

Gosia Tak masz racje, chyba zostane przy tym tup tup tylko troche drogi jest 189PLN, tez Z BOBO to tez tyle wyjdzie z przesylka ;) ale dzieki za opinie.

Hello

ja się chętnie do sushi dołączę :) i mam zniżki do Goko 50%.

Gosia ten drewniany rowerek nadal jest w carrefour za niecałe 100 zł. Wczoraj Z do niego przymierzyliśmy i stwierdziliśmy, że kupimy inny bo z tego po sezonie wyrośnie. Ten "Mój" upatrzony może być o 2 cm wyższy, dla małej to spora różnica, poza tym jednak waży kilo mniej. Gdyby Z nie była taka wyrośnięta to na pewno byśmy go kupili.

Krklisz ja sobie łykam folik :) bo mam żelazo dość niskie. Najpierw muszę zużyć swoje potężne zapasy ale jak mi się skończą to się zgłoszę.

Gosia ten drewniany rowerek nadal jest w carrefour za niecałe 100 zł. Wczoraj Z do niego przymierzyliśmy i stwierdziliśmy, że kupimy inny bo z tego po sezonie wyrośnie. Ten "Mój" upatrzony może być o 2 cm wyższy, dla małej to spora różnica, poza tym jednak waży kilo mniej. Gdyby Z nie była taka wyrośnięta to na pewno byśmy go kupili.

mój miał już go w zeszłym roku wtedy miał 2,5 roku powiedzmy jak już śmigał na nim bez problemów dla 3 -3,5 to pewnie tylko na jeden sezon idzie na nim podnieść siedzenie ....ja jestem ciekawa czy za mały w tym roku mu nie będzie

Gosia Zosia jest dość wysoka więc te rowerki dla niej na sezon. Chciałabym, żeby do jesieni spokojnie pojeździła. Na pudle od roweru jest napisane, że dla dzieci od 3-6 lat hmmmm...? Jakie małe muszą być te 6-cio latki? Za 2-3 lata Z zęby by sobie kolanami wybiła.

jagmar W takim razie musisz isc z nami ;). OK dawaj znac bedziesz potrzebowac ;).
W takim razie nie mam po co nawet ogldac ten rowek a boli mnie bo jest duuuuuzo tanszy ;).

Bylam dzis fitness ABS oj poczulam miesnie o ktorych istnieniu nie pamietalam ;), i chyba jutro nie dadza o sobie zapomniec.
Ta pogoda jest koszmarna przez ten wiatr dzis myslalm ze zamarzne na spacerze.
Moje dziecko milalo dzis 2 podescie do lotniska i juz zdecydowanie bardziej sie podobalo ;).

reklama
Hej
Właśnie położyłam młodszą spać. Mieszkanie, które wczoraj wysprzątałam dzisiaj wygląda jakby tajfun przez nie przeleciał. Podłoga oklejona od soczków i okruszona chlebkiem. Zaraz ją umyje a wieczorem będzie sajgon :-p.

Krklisz po świętach chętnie gdzieś wybędę z domu na sushi. No i gdybyś była w okolicy to zapraszam do mnie :).

Miłego tygodnia życzę :). Gdzie się Wszystkie podziałyście?

Do góry