gosia Dzieki o czyms takim mysle, znalaslam tuptup min on jest dla2latkow akurat na wymaiar Oliwii (wszyskie inne niestety sa dla niej za duze nie siega nozkami do ziemi).
jagmr Ten tez jest fajny ale jak dla nas za duzy .
jarzebinka Jak dla mnie to za dlugo , kupujemy na wiosne .
Oczekujac Oj chyba u nas nikogo z tych okolic nie ma. Cafe Bebe strach sie przyzac ale nigdy nie dojechalam .
Straszna cisza tutaj to chyba przez ta denna pogode-JA CHCE WIOSNE !!!!!!
Na szczescie moj M ma tatusiowe wiec siedzi z nami w domku, niestety jak narazie plany wychodzenia z domu padaja bo cos go przeziebienie bierze ale mam nadzieje ze sie obroni.
Ciekawa jestem co w tych testach alergicznych Oliwii wyszlo ale caly dzien dzis wisialam na telf do przychodni i nie dowiedzialam sie czy wyniki dotarly ;(.
jagmr Ten tez jest fajny ale jak dla nas za duzy .
jarzebinka Jak dla mnie to za dlugo , kupujemy na wiosne .
Oczekujac Oj chyba u nas nikogo z tych okolic nie ma. Cafe Bebe strach sie przyzac ale nigdy nie dojechalam .
Straszna cisza tutaj to chyba przez ta denna pogode-JA CHCE WIOSNE !!!!!!
Na szczescie moj M ma tatusiowe wiec siedzi z nami w domku, niestety jak narazie plany wychodzenia z domu padaja bo cos go przeziebienie bierze ale mam nadzieje ze sie obroni.
Ciekawa jestem co w tych testach alergicznych Oliwii wyszlo ale caly dzien dzis wisialam na telf do przychodni i nie dowiedzialam sie czy wyniki dotarly ;(.