heyah
ja dzisiaj miałam ostatnie badanie Emilki - usg brzuszka, teraz wizyta u nefrologa w srodę i zobaczymy co mi powie... Emilka powoli uczy sie dreptania po schodach, ale jeszcze duuuużo przed nami ćwiczeń
Udało mi się kupić przez all wózek- zgapiony od jagmar P&T, świetny zestaw za 1100 zł z przesyłką, a właścicielka stuningowała go i idealnie pasuje do dwóch dziewczynek- czerwono czarny w kwiaty
Emilka po rozpakowaniu regularnie na niego włazi i nie chce zejść. Bliżej lata będę więc myślała nad sprzedażą swojego obecnego 2w1.
Mi już urósł brzuszek całkiem całkiem, zaczyna mi już przeszkadzać i jest coraz ciężej, zadyszki zgaga... blee
nie mieszcze sie już w spodnie przedciążowe- wszystkie mnie cisną w pasie wiec całkiem dobrze aby przyszła wiosna bo legginsy czekają
skrzat
współczuję śmierci babci. To przykre i świetnie określiłaś- żaden moment nie jest dobry, ale trzeba się z tym godzić i wierzyć, ze teraz jest jej lepiej.
Pochwal się gdzie teraz pracujesz?
Jeny- jak mi brakuje pracy... a jeszcze kilka lat w domu pewnie posiedzę...
gratulacje Basinych sukcesów nocnikowych, a z kupkami u nas też problem przy nocniku sie zaczął wiec odpuściłam heh...
krklisz
Jak radzisz sobie bez opiekunki? znośnie?
jarzebinka
o jaaaacie jakie fury! chłopcy wniebowzięci cooo??
jagmar
wykurowałyście sie wreszcie dziewczyny?
wstępnie pasuje mi czwartek 18, a jeśli sie coś zmieni dam znać. Kurcze a byłabym skłonna przełamać sie do tego sushi, no ale jak nie wolno- to trudno