reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jagmar Ty masz różowe poduszki a nie beżowe??? Coś się zmieniło? W końcu tyle mnie nie było:p
NabAwe poduszki na krzesła są fajne:) My mamy z Jyska jedna z nielicznych rzeczy którą tam kupiłam (płaciliśmy chyba jakieś 10-20 zł) nie pamiętam już:D Ja też już czekam na jakieś spotkanie:) Jak wyzdrowiejemy zapraszam do siebie;)
Ja tez potrzebuje kosz na pranie (to wyprane) ale weny brak puki co, za to dzisiaj zakochałam się w pościeli z IKEI - musi być moja;P ÅKERKULLA Komplet pościeli - 150x200/50x60 cm - IKEA tylko zastanawiam się jak będę prała tą biel z kolorowymi elementami:p

reklama
Skrzat Wspolczujemy chorobska.
A dowiedzialas sie juz czy masz szanse wrocic na etat czy tylko umowa zlecenie?
Ja bym prala z bialymi ;).

NabAwe To bardzo sie ciesze ze moglam pomoc ;). Nic nie szkodzi jak najbardziej mozesz kopjowac ;).
ja sie nie dziwie bo bardzo aktywny dzien mialyscie-podziwiam.
Ja tez zawsze lubilam puste blaty i niewiele rzeczy na polkach ale teraz z dziecmi bywa to trudne ;).

Powodzenia z zebolami ;).
Pomysly nie rzucam bo i tak juz jestes po zakupach ;).
Dziekujemy za odwiedziny i zapraszamy na przyszlosc ;).

jagmar Chodza sluchy ;), przyjedz sama zobaczysz ;).
Ty mi tez sie wydaje ze cos kiedys pisalas o takim koszu ;).

Jutro M w domu od rana pakowanko pozniej lekarz i uciekam do Wc do niedz lub poniedz.
Ciekawe co mi ten neurolog powie ;).

Skrzat zdrówka dla Basieńki.... a pościel ciekawa, taka regionalna....:tak:
Jagmar mój Kamil poczatkowo też odreagowywał przedszkole popołudniami w domu...później to przeszło :tak:
Kirklisz przyjemności u rodziców i samych dobrych wieści u lekarza...:tak:
Nabawe rewolucję szykujesz w urządzaniu mieszkanka, wiosna idzie pora na zmiany??? :tak:

Hej ja mam załamkę od rana, Basia marudna i senna, mierzę temp a tam 38,4:( Skąd ten nawrót:(:( Martwię się!! Spała 2 godziny rano co jej się nie zdarza..ech!!!!

Witam się

skrzat kurcze co za paskudztwo...trzeba to przeboleć :-( zdrówka
ps. super te pościele, byłam w ikei w nd i nie widziałam ich, fajne są jeszcze w groszki czerwone :-)

jagmar mój Nikos tak miał na początku, w sumie czasem też mu się zdarza odreagowywać pkole ...

u nas ok. Jutro idziemy z Nikosiem do tatru na spektakl o szczesciu, za tydzien imprezka roczkowa. Franus dzis zbojkotował nocke troche i od 3 grandził godzinę teraz odsypia...
z rana bylismy na małym spacerku ale słonko juz zaszło...WIOSNY!

Jagmar Ty masz różowe poduszki a nie beżowe??? Coś się zmieniło? W końcu tyle mnie nie było:p
NabAwe poduszki na krzesła są fajne:) My mamy z Jyska jedna z nielicznych rzeczy którą tam kupiłam (płaciliśmy chyba jakieś 10-20 zł) nie pamiętam już:D Ja też już czekam na jakieś spotkanie:) Jak wyzdrowiejemy zapraszam do siebie;)
Ja tez potrzebuje kosz na pranie (to wyprane) ale weny brak puki co, za to dzisiaj zakochałam się w pościeli z IKEI - musi być moja;P ÅKERKULLA Komplet pościeli - 150x200/50x60 cm - IKEA tylko zastanawiam się jak będę prała tą biel z kolorowymi elementami:p
widziałam tą pościel na żywo, jest ładna, ale co kto lubi- mnie sie nie podoba, ja jestem zakochana w ciemnych pościelach- chociaż takowych nie mam :p
prac oczywiście z białymi, nie wydaje mi sie aby wzorkom zaszkodziło.

jarzębinka
jakie rewolucje, coś Ty, poprostu odruch wymiotny na widok mojego "syfu" powoduje poszukiwanie koncepcji:)

jagmar
napisałaś o koszu na pranie "do prasowania" i to mnie własnie "zainspirowało:" aczkolwiek po wizycie w IKEA, LM, Casto, Brico stwierdzam, ze nie ma nic co by mi pasowało i miejsca nie zajęło... a już teraz mi go niestety brak.

teraz pyt, do skrzata i jagmar
czemu wasze kundelki zamawiałyście z USA skoro na all są do 400 zł kindle 5?

Hej dziewczynki:)
Ja dzisiaj jadę do IKEI zobaczymy jak pościel na żywo:D Z jakąś wrócę na pewno, bo mam ochotę wyspać się w czymś nowym:p
NabAwe mi Kindla kupował mąż....:) Przyjechał z USA (przywieźli znajomi, bo akurat wracali, więc wyszło zdecydowanie taniej), zarówno Aga jak i ja mamy Kindle touch (te są już chyba droższe na allegro) ja mam 4 a Aga ma Paperwhite, bo jej już nowszy model (paperwhitow to wlasciwiwe nie ma jeszcze na allegro):p Generalnie jest super, mi się bardzo szybko czyta:D ale tradycyjnej książki w 100% nie zastąpi! Więc trzeba korzystać z jednego i drugiego:)

Ostatnia edycja:
reklama
Skrzat Biedna B zyczymy zdrowka

Marciaa Przychylam sie WIOSNY ;)

NabAwe A moze problem sam sie roziwaze jak sie uda z nowym M :)

jarzebinka Dzieki dzieki

an82 Tak bywa ;(, ja tam zawsze w notepad pisze ;).

Ja juz w Pn u rodzicow milo i szybko, ale w soboote znow jade bo dziadkowie wyprwaja urodziny.
U neurologa w badaniu ogolnym bez zmian, zlecila badania laboratoryjne i nocne EEG w szpitalu na Przybysza,
pobyt 2 dniowy nawet termin na 14marca zalatwilam wiec calkiem niezy ale bedzie tata musial z nia isc bo ja Julki nie moge
zostawic.

Do góry