reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jagmar Ty masz różowe poduszki a nie beżowe??? Coś się zmieniło? W końcu tyle mnie nie było:p
NabAwe poduszki na krzesła są fajne:) My mamy z Jyska jedna z nielicznych rzeczy którą tam kupiłam (płaciliśmy chyba jakieś 10-20 zł) nie pamiętam już:D Ja też już czekam na jakieś spotkanie:) Jak wyzdrowiejemy zapraszam do siebie;)
Ja tez potrzebuje kosz na pranie (to wyprane) ale weny brak puki co, za to dzisiaj zakochałam się w pościeli z IKEI - musi być moja;P ÅKERKULLA Komplet pościeli - 150x200/50x60 cm - IKEA tylko zastanawiam się jak będę prała tą biel z kolorowymi elementami:p

reklama
Skrzat Wspolczujemy chorobska.
A dowiedzialas sie juz czy masz szanse wrocic na etat czy tylko umowa zlecenie?
Ja bym prala z bialymi ;).

NabAwe To bardzo sie ciesze ze moglam pomoc ;). Nic nie szkodzi jak najbardziej mozesz kopjowac ;).
ja sie nie dziwie bo bardzo aktywny dzien mialyscie-podziwiam.
Ja tez zawsze lubilam puste blaty i niewiele rzeczy na polkach ale teraz z dziecmi bywa to trudne ;).

Powodzenia z zebolami ;).
Pomysly nie rzucam bo i tak juz jestes po zakupach ;).
Dziekujemy za odwiedziny i zapraszamy na przyszlosc ;).

jagmar Chodza sluchy ;), przyjedz sama zobaczysz ;).
Ty mi tez sie wydaje ze cos kiedys pisalas o takim koszu ;).

Jutro M w domu od rana pakowanko pozniej lekarz i uciekam do Wc do niedz lub poniedz.
Ciekawe co mi ten neurolog powie ;).

Skrzat zdrówka dla Basieńki.... a pościel ciekawa, taka regionalna....:tak:
Jagmar mój Kamil poczatkowo też odreagowywał przedszkole popołudniami w domu...później to przeszło :tak:
Kirklisz przyjemności u rodziców i samych dobrych wieści u lekarza...:tak:
Nabawe rewolucję szykujesz w urządzaniu mieszkanka, wiosna idzie pora na zmiany??? :tak:

Hej ja mam załamkę od rana, Basia marudna i senna, mierzę temp a tam 38,4:( Skąd ten nawrót:(:( Martwię się!! Spała 2 godziny rano co jej się nie zdarza..ech!!!!

Witam się

skrzat kurcze co za paskudztwo...trzeba to przeboleć :-( zdrówka
ps. super te pościele, byłam w ikei w nd i nie widziałam ich, fajne są jeszcze w groszki czerwone :-)

jagmar mój Nikos tak miał na początku, w sumie czasem też mu się zdarza odreagowywać pkole ...

u nas ok. Jutro idziemy z Nikosiem do tatru na spektakl o szczesciu, za tydzien imprezka roczkowa. Franus dzis zbojkotował nocke troche i od 3 grandził godzinę teraz odsypia...
z rana bylismy na małym spacerku ale słonko juz zaszło...WIOSNY!

Jagmar Ty masz różowe poduszki a nie beżowe??? Coś się zmieniło? W końcu tyle mnie nie było:p
NabAwe poduszki na krzesła są fajne:) My mamy z Jyska jedna z nielicznych rzeczy którą tam kupiłam (płaciliśmy chyba jakieś 10-20 zł) nie pamiętam już:D Ja też już czekam na jakieś spotkanie:) Jak wyzdrowiejemy zapraszam do siebie;)
Ja tez potrzebuje kosz na pranie (to wyprane) ale weny brak puki co, za to dzisiaj zakochałam się w pościeli z IKEI - musi być moja;P ÅKERKULLA Komplet pościeli - 150x200/50x60 cm - IKEA tylko zastanawiam się jak będę prała tą biel z kolorowymi elementami:p
widziałam tą pościel na żywo, jest ładna, ale co kto lubi- mnie sie nie podoba, ja jestem zakochana w ciemnych pościelach- chociaż takowych nie mam :p
prac oczywiście z białymi, nie wydaje mi sie aby wzorkom zaszkodziło.

jarzębinka
jakie rewolucje, coś Ty, poprostu odruch wymiotny na widok mojego "syfu" powoduje poszukiwanie koncepcji:)

jagmar
napisałaś o koszu na pranie "do prasowania" i to mnie własnie "zainspirowało:" aczkolwiek po wizycie w IKEA, LM, Casto, Brico stwierdzam, ze nie ma nic co by mi pasowało i miejsca nie zajęło... a już teraz mi go niestety brak.

teraz pyt, do skrzata i jagmar
czemu wasze kundelki zamawiałyście z USA skoro na all są do 400 zł kindle 5?

Hej dziewczynki:)
Ja dzisiaj jadę do IKEI zobaczymy jak pościel na żywo:D Z jakąś wrócę na pewno, bo mam ochotę wyspać się w czymś nowym:p
NabAwe mi Kindla kupował mąż....:) Przyjechał z USA (przywieźli znajomi, bo akurat wracali, więc wyszło zdecydowanie taniej), zarówno Aga jak i ja mamy Kindle touch (te są już chyba droższe na allegro) ja mam 4 a Aga ma Paperwhite, bo jej już nowszy model (paperwhitow to wlasciwiwe nie ma jeszcze na allegro):p Generalnie jest super, mi się bardzo szybko czyta:D ale tradycyjnej książki w 100% nie zastąpi! Więc trzeba korzystać z jednego i drugiego:)

Ostatnia edycja:
reklama
Skrzat Biedna B zyczymy zdrowka

Marciaa Przychylam sie WIOSNY ;)

NabAwe A moze problem sam sie roziwaze jak sie uda z nowym M :)

jarzebinka Dzieki dzieki

an82 Tak bywa ;(, ja tam zawsze w notepad pisze ;).

Ja juz w Pn u rodzicow milo i szybko, ale w soboote znow jade bo dziadkowie wyprwaja urodziny.
U neurologa w badaniu ogolnym bez zmian, zlecila badania laboratoryjne i nocne EEG w szpitalu na Przybysza,
pobyt 2 dniowy nawet termin na 14marca zalatwilam wiec calkiem niezy ale bedzie tata musial z nia isc bo ja Julki nie moge
zostawic.

Do góry