heeeey
dopiero dochodzę do siebie po wczorajszym tourze po Pn
Emilce idą kolejne zęby- dziś odkryłam pchającą się górną czwórkę i znowu cięzko dzisiaj ze spankiem itp.
krklisz
kochana! dzięki za poradę, Emilka obudziła się dziś pierwszy raz od paru dni/tygodni całkiem suchuteńka!!!! Pampers active baby- rozm. 5 + falbanki w środek i po sprawie! Za to przy zalożeniu ich do środka w huggiesie, niestety przemoczona, co zwykle w dzień nam sie nie zdarzało, wiec myślę, że teoria falbankowa dotyczy tylko pampersa.
Ponadto po odwiedzinach u Was znalazłam sposób na reogranizację pewnych przedmiotów w moim mieszkaniu- mianowicie, spodobały mi się te kolorowe kartony na szafkach (wybacz ze sie tak rozglądałam, ale lubię kraść pomysły) i musze kilka sobie kupić, zeby szafki nie zbierały zbędnie kurzu, a np zapas kaszek, soczków itp nie stał luzem na górze w kuchni
będzie schludnie, ładnie (tak jak lubię)
jagmar
dzięki za "prezent" jakoś się odwdzięczę!
Tobie też skradłam pomysł- dałaś mi myśl z tym "koszem na prasowanie" rzucam zawsze po praniu stertę w pokoju bo nie mam co z tym zrobić, ale teraz dałaś mi pomysł że przecież mogę zainwestować w jakiś kosz... ciekawe czy są jakieś duże podwójne na pranie i na rzeczy do prasowania?
skrzat
maj gad
u was te choroby też jak jakaś plaga... zdrowia dla Basiuni, mam nadzieję, ze szybko wydobrzeje, bo też mam chęć ją niebawem zobaczyc, na pewno urosła i wydoroślała od ostatniego spotkania... widze, że u Ciebie praca wre! w sumie troche mi tego brakuje- byłam lepiej zorganizowana mając duzo pracy i napięty grafik kiedys, niż teraz siedząc w domku i mając dość duzo czasu na wsio.
dziewczynki rzućcie jakiś pomysł na obiad na jutro bo jadę niedługo na zakupy i nie mam kompletnie mysli co kupic- a przyjeżdża do nas kuzynka, fajnie byłoby zrobić coś innego niż zwykle
chociaż nie powiem- chodzi za mną gulasz z kaszą jęczmienną- i nie wiem czy to sprawa ciąży, czy dawno nie robiłam i dlatego.
wczoraj koleżanka poczęstowała mnie sosem mięsnym z makaronem- z czego sporo zjadła Emila- a jedząc chodziła i głaskała się po brzuszku- mina i zadowolenie koleżanki- bezcenne
dzieci to jednak potrafią poprawić humor i nastroj!
jagmar
drogie były tw Twoje poduszki na krzesła w IKEI? Bo zwykłe pokrowce na all na jedno krzesło około 40-50 zł! troche przesada bo mam 6 krzeseł
a poduszki nawet takie na oparcie są tańsze, ale myślę, czy sie nie bujnąć do Ikei bo może jeszcze inne "gadżety" sobie kupię tam.