reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jagmar a Ty jedziesz na Kulki na Sobieskiego?? jak byś ewentualnie reflektowała, to 5 wzięłabym od ciebie foteliki, 6 podjechałabyś na Wojska Polskiego na 14.30 i mogłybyśmy pojechać i wracać razem.....:tak:

Patrycja może akurat sie uda wyjść na kulki.... :tak:
Kirklisz Ty będziesz?:tak:
Nabawe... przyjemności na babskiej imprezie......:tak:

reklama
patrycja A masz jakis blizszy namiar na nia? Bo bardzo bym chcialasie pozbyc mojego zeba madrosci :).
Wspolczuje problemow z kasa oby szybko wszystko wrocilo do normy.
Milo by was bylo poznac.

jagmar Super ze tak sie udalo z tym przedszkolem.

NabAwe No mam nadzieje ze sie poprawisz ;).
Szkoda ze cie nie bedzie ale patrz wyzej ;).
Milej zabawy i nie odstawiaj sie taj jak ostatnio bo cie zawieje ;).

jarzebinka Ja sie postaram a podaj mi dokladny adres, i jak moge prosic to na PW numer telefonu na wszelki wypadek.

U nas znow noc wyjeta z zyciorysu ;(.

hej - nowa tu jestem - znaczy ogólnie to starawa ;) i dzieciak dwuletni a w Poznaniu to już z 30 lat mieszkam no i na BB już z 2,5 roku tyle że w grudniówkach 2010, ale jakbyście mnie przyjęły do swojego grona to chętnie się zahaczę

hej - nowa tu jestem - znaczy ogólnie to starawa ;) i dzieciak dwuletni a w Poznaniu to już z 30 lat mieszkam no i na BB już z 2,5 roku tyle że w grudniówkach 2010, ale jakbyście mnie przyjęły do swojego grona to chętnie się zahaczę

witam, witam i zapraszam do pisania,...spotkania...

i może na początek troszkę więcej słów o sobie... co porabiasz na co dzień, jaka dzielnica Poznania....:tak:

Hello

Sunnflower zapraszamy do pisania z nami :), podanie przyjęte ;).

Wiecie ile mam teraz spokoju w domu. Normalnie odpoczywam i nawet mam porządek, chociaż jeszcze pracuję nad wielka kupą prasowania (już 3 dzień). Może jutro ją wykończę. Ogólnie pójście Z do przedszkola to strzał w 10. Niby 6h jej nie mam ale jak wraca to mogę jej poświęcić więcej czasu i uwagi niż przez cały dzień bo w domu wszystko mam "zrobione". W mieszkaniu posprzątane, pranie wstawione, obiad ogarnięty, nawet kawę w spokoju wypiję jak Marysia śpi. Zosia zadowolona, wytańczona i wybawiona. Dzisiaj nawet zasnęła w czasie drzemki, do tej pory tylko dzieciakom przeszkadzała :). Mam nadzieję, że tak zostanie.
Jutro pierwszy świadomy Mikołaj. W zeszłym roku Z miała wielki zwis na Mikołaja a w tym roku mówi, że chce być św. Mikołajem a ja będę Gwiazdorem albo Śnieżynką ;p. Zobaczymy jaka będzie reakcja na słodkie w bucie. Mam nadzieję, że się będzie cieszyć z niespodzianki :).

Ale naskrobałyście postów, muszę was nadrobić ale szczerze to brak czasu zupełny :baffled: bo przy małym ciągle jest coś do zrobienia i w domu także.

jagmar u mnie pranie wiecznie jest do wyprasowania bo jak jedną kupkę wyprasuje to zaraz następna jest u szykowana i tak w kółko.

reklama
jestem konkretnie z Suchego Lasu, pracuję na Piątkowie. Jestem mamą Zuzki- co widać w podpisie. Aktualnie jestem na etapie robienia tortu na jutrzejsze urodzinki ;)
Zuzka to maly słodki rozbójnik póki co z dziadkami spędza czas ale od stycznia będziemy chodzić na zajęcia adaptacyjne do krainy dzieci - na Sobieskiego - koło kulek gdzie umawiałyście się ;) no i jak tylko ktoś moje dziecko przekona że trzeba sikać do nocnika to będzie chodzić tam na 'pełen etat'. A co oprócz tego? oprócz tego to zajmuję się w wolnych chwilach - tak tak wiem że sformułowanie 'wolne chwile' przy byciu mamą brzmią abstrakcyjnie - no więc w wolnych chwilach kleję akwaria i terraria :)

Do góry