Cześć
Jarębinka to mnie z tą aklimatyzacją dziecka w przedszkolu pocieszyłaś. Pół roku?? Ehhh przynajmniej wiem na co mam być gotowa
.
krklisz posklejane wargi sromowe to brzmi okrutnie, skąd się biorą takie rzeczy? Mam nadzieję, że "nas" takie nieprzyjemności ominą.
Sunflower spóźnione życzenia urodzinowe dla Zuzi. 100 lat!
Zima jest dobra jak jest na wakacjach albo w weekend ;p. Jak trzeba stać na przystankach i odśnieżać auto to zdecydowanie traci na atrakcyjności.
Grzanka moi rodzice mieszkają jeszcze kawałek drogi za Kobylnicą.
Termin tuż tuż. Przygotowania przedporodowe
hmmmmm.... powoli zapominam jak to było. Prasowanie, segregowanie rozmiarami, układanie na półeczkach i czekanie, czekanie, czekanie.... .
MamaLusia przykro mi z powody Twojego nieszczęście. Tym razem na pewno będzie dobrze. W zasadzie pierwszy trymestr za Tobą
. Jak się czujesz? Jakieś "atrakcje" ciążowe cie męczą? Ja poza sennością żadnych dolegliwości na szczęście nie miałam. Dopiero w 6 miesiącu zgaga, która została już do końca.
U nas choroby część dalsza. Z kaszle w nocy i smarka ale samopoczucie ma lepsze. Ciekawe czy w piątek uda nam się wyjść na chwilę do przedszkola bo przychodzi Gwiazdor z prezentem. Ciekawe co to będzie? Na mikołajki dostali worek suchych mandarynek i kalendarz adwentowy z "czekoladkami" czekoladopodobnymi heh sama słodycz
.
Za to ja próbuje uszyć lalkę dla dziewczyn. Wczoraj przez 4h szyłam głowę i w końcu zmieniłam koncepcję
. Lalka nie będzie miała okrągłej głowy ;p. Chyba, że dzisiaj wymyśle inną metodę szycia ;p.
Idę jeszcze wygrzać się w wyrku dopóki dziewczyny bajki oglądają.