reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Olinka, krklisz mało łaskawe te Wasze dzieci. Zamiast grzecznie wyskoczyć z brzuszka trzymają mamy w napięciu. Życzę Wam żeby dzieciaczki szybciej się zdecydowały na to co nieuniknione.

Marysia zęby dają się we znaki. Wczoraj znowu spać nie mogła i popłakiwała bidulka. Teraz jest marudna i snuje się jak smród w gatkach. Zosia ma ciągle katar i do tego jak jej dzisiaj myłam zęby zauważyłam czarna plamkę na nowym ząbku. Czas wybrać się do dentysty. Jakoś trudno mi sobie to wyobrazić.... . Chyba jednak nie lubię jesieni bo za dużo marudzę i stękam. Już tęsknię za ciepłym latem i długimi spacerami.

reklama
Olinka Krkisz może spotkacie sie na porodówce:p
Krkisz ja wyprałam dywan w środę (wcale nie po to by przyspieszać poród,a w pt Basia na świecie, potem skumałam, że mogło to przyspieszyć:p)
Jagmar biedna Mary oby szybko poszło z tymi zębami!
U nas katar i kaszelek, w ogóle dzień lenia dzisiaj, ale trzeba będzie się zebrać z domu i zawieść B do dziadków, bo wieczorem T.Love! Pozostałe dni pracujące, więc szybko zleci! Byle do weekendu:)

Hej dziewczyny,wpadlam napisac to samo co Jagmar :D w koncu "malutka" (bo wcale nie taka malutka;)) jest na swiecie :))) serdecznie gratuluje malej czarnulki :* a wszystkim zycze zdrowka i pogody,a takze pozdrawiam z zamglonej trasy na Mazury - jestesmy gdzies w okolicach Inowroclawia a juz 0 stopni :D trzynajcie sie za to cieplo!

Hej
Właśnie przymierzam się do wykonania kilku ćwiczeń gimnastycznych. Od czasu kiedy przestałam karmić waga mi skoczyła o 2 kg w górę przez miesiąc. Ehhh jak ja nie lubię diety ale w żadne spodnie się nie mieszczę więc czas wziąć się za siebie. Odcięłam się od słodkiego i ciągle chodzę zaglądać do lodówki a potem z żalem i westchnieniem ją zamykam a tam stoi nutella.
Zmiana czasu to wspaniała rzecz dzieci poszły spać o 19 :).

Waga Julki to 3740. Na zdjęciu wygląda ślicznie ma ciemną, gęstą czuprynką.

również gratuluję krklisz, doczekac się nie mogę większej ilości zdjęć i informacji :) przeciez jeszcze rano tu pisała! :p

widze, że dziewczynki- jesteście, tlyko pisać sie nie chce!

jagmar
to i tak masz silną wole, ja jak już zajrzę to na pusto nie odejdę... a ja mam na wadze plus 2 kg ale wszystko mi z tyłka spada- pamiętaj że mięśnie są cięższe od tłuszczyku:D

reklama
Krklisz GRATULACJE:) Mała jest śliczna oby rosła zdrowa i chowała się bezproblemowo!!! Pomyśleć, że jeszcze dzisiaj nasza mamuśka pisała ale dość wcześnie bo o 5 rano:) teraz czekamy na opowieści z porodówki!

Do góry