reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Olinka, krklisz mało łaskawe te Wasze dzieci. Zamiast grzecznie wyskoczyć z brzuszka trzymają mamy w napięciu. Życzę Wam żeby dzieciaczki szybciej się zdecydowały na to co nieuniknione.

Marysia zęby dają się we znaki. Wczoraj znowu spać nie mogła i popłakiwała bidulka. Teraz jest marudna i snuje się jak smród w gatkach. Zosia ma ciągle katar i do tego jak jej dzisiaj myłam zęby zauważyłam czarna plamkę na nowym ząbku. Czas wybrać się do dentysty. Jakoś trudno mi sobie to wyobrazić.... . Chyba jednak nie lubię jesieni bo za dużo marudzę i stękam. Już tęsknię za ciepłym latem i długimi spacerami.

reklama
Olinka Krkisz może spotkacie sie na porodówce:p
Krkisz ja wyprałam dywan w środę (wcale nie po to by przyspieszać poród,a w pt Basia na świecie, potem skumałam, że mogło to przyspieszyć:p)
Jagmar biedna Mary oby szybko poszło z tymi zębami!
U nas katar i kaszelek, w ogóle dzień lenia dzisiaj, ale trzeba będzie się zebrać z domu i zawieść B do dziadków, bo wieczorem T.Love! Pozostałe dni pracujące, więc szybko zleci! Byle do weekendu:)

Hej dziewczyny,wpadlam napisac to samo co Jagmar :D w koncu "malutka" (bo wcale nie taka malutka;)) jest na swiecie :))) serdecznie gratuluje malej czarnulki :* a wszystkim zycze zdrowka i pogody,a takze pozdrawiam z zamglonej trasy na Mazury - jestesmy gdzies w okolicach Inowroclawia a juz 0 stopni :D trzynajcie sie za to cieplo!

Hej
Właśnie przymierzam się do wykonania kilku ćwiczeń gimnastycznych. Od czasu kiedy przestałam karmić waga mi skoczyła o 2 kg w górę przez miesiąc. Ehhh jak ja nie lubię diety ale w żadne spodnie się nie mieszczę więc czas wziąć się za siebie. Odcięłam się od słodkiego i ciągle chodzę zaglądać do lodówki a potem z żalem i westchnieniem ją zamykam a tam stoi nutella.
Zmiana czasu to wspaniała rzecz dzieci poszły spać o 19 :).

Waga Julki to 3740. Na zdjęciu wygląda ślicznie ma ciemną, gęstą czuprynką.

również gratuluję krklisz, doczekac się nie mogę większej ilości zdjęć i informacji :) przeciez jeszcze rano tu pisała! :p

widze, że dziewczynki- jesteście, tlyko pisać sie nie chce!

jagmar
to i tak masz silną wole, ja jak już zajrzę to na pusto nie odejdę... a ja mam na wadze plus 2 kg ale wszystko mi z tyłka spada- pamiętaj że mięśnie są cięższe od tłuszczyku:D

reklama
Krklisz GRATULACJE:) Mała jest śliczna oby rosła zdrowa i chowała się bezproblemowo!!! Pomyśleć, że jeszcze dzisiaj nasza mamuśka pisała ale dość wcześnie bo o 5 rano:) teraz czekamy na opowieści z porodówki!

Do góry