reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jagmar zdrówka dla dziewczynek ... obędzie sie bez antybiotyku????:tak:
Nabawe wszystkiego najlepszego dla Emilki.... ;-)
Skrzat to super, ze Basi podoba się w Klubie Malucha.....:tak:

pasowanie no cóżś.... artysty z tego mojego młodszego nie będzie... całą imprezę przesiedział u mnie na kolanach i po każdej piosence pytał czy już idziemy do domu....:-Dale występy były super....

reklama
NabAwe Wlasnie wszystkiego naj............. dla Emi ;)

Skrzat Tak to podobno jest jak sie wraca do pracy ;), chociaz ja niestety nie mam doswiadczen ;).
Najwazniejsze ze Basia zadowolona jak widzisz ze dziecko jest szczesliwe to tobie tez latwiej ja zostawic ;).

jarzebinka No coz wszyscy nie moga byc artystami ;).

Co to za pogoda nas dzis nawiedzila masakara jakas, chcialam isc na spacer potrzasc troche dzidzie ale ta aura nie zacheca ;(.
Do nas przyjechala dzis tesciowa wiec mamy troche rozrywki, poza tym mnie tez drapie w gardle i boli glowa wiec ogolnie niefajnie.

jagmar A jak wasze chorobsko?
My wczoraj bylismy u lekarza bo mielismy zaplanowane szczepienie ktore sie nie odbylo, ale lekarka stwierdzila ze przyczyna jest wirusowa a nie bakteryjna. Pozdr pa

hej
U nas trochę lepiej. Obędzie się bez antybiotyku (juhuu...u). Zosi szmery w oskrzelach zniknęły. Marysi stan gardła się poprawił chociaż nadal jest marudna i ma stan podgorączkowy ale to raczej zęby. Idą jej górne 1 i dziąsełka przy górnych 2 też ma popuchnięte.
U nas też raczej jakiś wirus ale lekarka stwierdziła, że wirusy dają czasem niezłe pole do popisu bakteriom.
Pogoda dzisiaj faktycznie niesprzyjająca. Zimno jak diabli i wietrznie. Trzeba się przyzwyczaić bo takie temperatury będą do marca a nawet kwietnia :(.
Jarzębinka widać popisy artystyczne kolegów z przedszkola były nudne skoro Kamil chciał iść do domu ;p. A u mamy wiadomo najlepiej

Hello:)
Krkisz widzę, że jeszcze w dwupaku:p
Jagmar super, że lepiej, oby tak dalej i do baliku wszystko poszło precz!
Jarzębinka może mu się kiedyś odmieni!
U nas z kolei wczoraj był marud od rana, a popołudniu winowajca się objawił, katar:( Wysmarowałam VapoRubem, wapno, juvit i dzisiaj humor wzorowy, ale z noska leci, więc walczymy dalej domowymi sposobami, zaraz jej jeszcze zrobię syrop z cebuli:) Mój pojechał na koncert, u mnie całe popołudnie była przyjaciółka z LO więc rozrywka a Basia zachwycona:D

jagmar To super ze sie udalo no niestety te zeby to u nas ciezki temat jest, chociaz ostatnio sie zastanawiam nad przyczynami nocnych pobudek bo chyba one troche odpuscily ale, Oli wciaz sie budzi po nocach, czasem sie obudzi a czasem tylko krzyczy przez sen nie wiem moze jej sie sni cos zlego? i nie wiem czy jej nie wybudzac calkowice jak cos takiego sie dzieje?

Skrzat A no tak ;). Juz nawet moj suwaczek zwariowal i pokazuje ciagle 40tygodni plus 2dni ;)
Powodzenia w walce z chorobskiem ;).

Ja juz powoli trace nadzieje ;) ,chyba po prostu musze nastawiac sie na czwartek w koncu to juz nie jest duza roznica. Dobrze ze dzis troche optymistyczniejsza pogoda moze zaliczymy spacerek ;), bo wczoraj tylko po schodach M mnie przegonil ale jak widac nic to nie dalo ;).

Krkisz umyj okna, pogoda jest, a to pomaga, albo dywan jakiś wypierz:D
jak to się mówi niedzielna praca w gówn... się obraca ;)

wiec polecam lezeć i odpoczywać :D ja z synem na końcu już po kolanach przed świętami dywany prałam a dopiero wylazł jak porządnie odpoczęłam pojechałam do szpitala bo byłam już 2 tygodnie po terminie i jak tak leżałam i leżałam i leżałam i leżałam to w końcu się ruszyło i jak mieli mi wywołać tak nie wywoływali bo ciągle mieli kogoś pilniejszego już z rozwarciem już rodzącego ..... i jak tak leżałam 1 dzień , 2 dzień to się ruszyło samo i 15 dni po terminie się wykluł

Ostatnia edycja:
Skrzat Dzieki ale okna mam w powazaniu ;) czekam do 1.11 ;), jutro ide na KTG i albo pani dr bedzie musiala zdecydowac co dalej albo kaze mi przyjsc jeszcze w srode.

Gosia To tez cie przetrzymali, zobaczymy jak to ze mna bedzie ;).

Na mojej wizycie u gina było 2cm rozwarcia i szyjka się skraca. Myślałam, że karze mi w tą sobotę pojawić się w szpitalu bo miał dyżur, a mój termin wypada na dzisiaj. Niestety ginek chce czekać aż do przyszłej soboty bo może samo się coś ruszy, a jeśli nie to jestem umówiona na wywoływanie 3 listopada także pozostaje mi tylko czekać :zawstydzona/y:

reklama
Do góry