reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
ja leżałam w ciązy 2 razy w świętej rodziny i byłam bardzo zadowolona z opieki, jedyne co mi nie pasowało, to ze nie oinformowali mnie o niczym tlyko badali itp, a informacje udzielali dopiero zapytani.

mamamartina Fajnie za maly tak szybko sie zaklimatyzowal ;), a z jedzeniem musisz zrozmawiac kazde miejsce ma swoje zasady.

jarzebinka ;)

NabAwe OOO to zobaczymy moze Julka bedzie tak jak ty z 1.11 ? ;)
A co do wczorajszej rozmowy to wiesz ja bym byla wdzieczna jakby taka sasiadka jak ty podsluchala co moja niania
robi jak mnie nie ma ;).

bungee To fajny widok ;), no ja pretestuje sw Rodzine ;).

jagmar/Marysia Dziekujemy za wczorajsza imprezke ;),normalnie podziwiam jak ty nad tym wszystkim panujesz 2 malych dzieci
pranie, sprzatanie, gotowanie i jeszcze tort robisz sama ? ;)

U nas dzien jak codzien, dzis jakos nie moglam spac wiec myslalam ze moze cos sie zacznie dziac ale nic z tego ;(.
Oj chcialabymm miec to juz za soba ;).

witam wieczorowo.....jak nie byłyście to polecam spacerek na Łęgach Dębińskich - super alejki, super plac zabaw, stawek z kaczuchami rewelacyjne miejsce na spacerek ja byłam dzisiaj i Polecam.....:tak::-D:tak: a wieczór mi mija przy prasowaniu i tak z doskoku zajrzałam jak tan nasza Kikrklisz a tu nadal cisza, więc czekam nadal..... Julce sie nie spieszy....:tak:a jutro mój młodszy ma pierwszą imprezę w przedszkolu - Pasowanie na Przedszkolaka, ciekawe jak mu pójdzie - jak miał w czerwcu imprezę na zakończenie żłobka, to całą przesiedział u mamy na kolanach, więc nasuwa się pytanie wyrósł czy nie ????......:tak:

miłego wieczorku....

Hej
U nas nie za wesoło bo dziewczynki chore. Zosia ma zwężone oskrzela i kaszle a Marysia czerwone gardło i powiększone węzły chłonne. Jutro idziemy z 2 (kontrolna) wizytą do lekarza i jak nie będzie poprawy to grozi nam antybiotyk. Oby nie...
Mam nadzieję, że nikogo nie zaraziłyśmy w poniedziałek bo choroba wykluła się u nich we wtorek. Całe szczęście, że zbiegło się to z brzydką pogodą bo przynajmniej nie ma żalu, ze w domu siedzimy.
Krklisz, Nabawe na co dzień to ja mam w domu niezły sajgon i burdel na kółkach. Skrzat może to potwierdzić bo kilka razy wpadła do mnie znienacka.
Właśnie jemy drugie śniadanko i najmłodsza część pójdzie spać a starsza będzie marudzić :(.

NabAwe No oby tylko raz ;)

jarzebinka ;) Powodzenia na pasowaniu.

jagmar To rzeczywiscie niefajnie, ale ja i tak podziwiam twoje opanowanie bo mi to czasem cierpliwosci brak a zobaczymy jak to bedzie jak 2 bedzie mi rozrabiac ;).

U nas newsy sa:
-Oli niestety jakies chorobsko chce wziac (jagmar spoko mysle ze to wcale nie wasza zasluga ;)) noc obfitujaca w pobudki a jutro mam zaplanowane szczepienie wiec zobaczymy co z tego bedzie

- Ja po KTG w koncu zpisaly sie jakies skurcze 50-80% jak nic sie nie wydarzy to nastepne w poniedzialek,
ale jest duza szansa ze w poniedzialek juz sie nie zobaczymy ;), wiec jest nadzieja ;).

Ogolnie jestem zadowolona ale mam nadzieje ze Oliwce jakos przejdzie, niechce jej zostawiac jak bedzie chora.

reklama
Witam się i ja,
Przepraszam że tak mało pisze ale za dużo na głowie, pisanie projektu przy dziecku w domu nie jest wcale takie proste, trochę nam się przez to organizacja tymczasowo zmieniła. A ja ciągle chodzę niewyspana! Basia chodzi do Klubu Malucha od miesiąca najpierw chodziła na zajęcia popołudniu ang-pol, a od tego tygodnia na ranne 3h i zostaje sama:) jestem zadowolona bo nie mają drogo, warunki super i panie miłe, a Basia uwielbia myślę że takie 2x w tygodniu chwilowo nam wystarczy:)
NabAwe wszystkiego najlepszego dla Emilki:)
Krkisz kuzynka zet też jest z 1.11 ale jak coś się zaczyna dziać to pewnie Julka dołączy do Was szybciej:) Zerówka dla Oli!
Jagmar biedne dziewczynki oby w pt okazało się że antybiotyk nie jest potrzebny, zdrówka, ciocia i Basia caluja, Basia pyta codziennie a raczej stwierdza fakt "zosia jest chora, mysia jest chora". Ja jak wpadam - bałagan jakim bałagan Ty codziennie myjesz podłogi:)
Oki lecę spać, jutro mam znów spotkanie i wieczorem znajomi;)

Do góry