Krklisz jak przetestujecie łóżeczko daj znac ja właśnie chce takie kupić mojemu młodszemu i żeby było takie same to i córce ale większe bardzo jestem ciekawa czy solidne i jakiej jakości jest materac tak ze czekam na opinię czy warto bo mam dla córy ikea i jest super solidne ale chciałabym coś po komplet a mały jeszcze śpi w łóżeczku wiec pora żeby już miał coś dla większych dzieci ;-)
reklama
Krklisz ja rodziłam w św rodziny i byłam bardzo zadowolona. Chciałam rodzić z mamą ale sala rodzinna była zajęta, zanim się zwolniła zdążyłam urodzić w międzyczasie, ale opieka super. Bardzo fachowa położna, rewelacyjna stażystka i zabawny doktorek. Mi się miło trafiło ;-)
A jak Oliwka reaguje na inne dzieci? Zośka bardzo się rozczula jak widzi bobasy (tzn. piszczy i chce je całować) albo wariuje i piszczy jak słyszy bobovite czy cos tam w tv uuu.. baby love my baby love i need you oh how i need you. Szał :-) Oli zwraca uwagę na bobaski np. na spacerze?
Tez sie zastanawiam nad takim łóżkiem, ma co prawda takie wieksze łóżeczko, ale nie musielibyśmy jej wyciagać bo i tak budzi sie w nocy zeby do nas wziac.
An ja też nie pomogę, ale stacja mi sie kiedys marzyła
Próba nocniczka mi sie nie powiodła, juz była cała sztywna jak ściagałam jej pieluszkę, jak próbowałam posadzic to sie mnie kurczowo trzymała a potem ryk straszny był. Dałam jej do zabawy żeby sie oswoiła.. wylewa herbatkę do niego itd. Radźcie, nie chce jej wystraszyć.. odpuścić?
A jak Oliwka reaguje na inne dzieci? Zośka bardzo się rozczula jak widzi bobasy (tzn. piszczy i chce je całować) albo wariuje i piszczy jak słyszy bobovite czy cos tam w tv uuu.. baby love my baby love i need you oh how i need you. Szał :-) Oli zwraca uwagę na bobaski np. na spacerze?
Tez sie zastanawiam nad takim łóżkiem, ma co prawda takie wieksze łóżeczko, ale nie musielibyśmy jej wyciagać bo i tak budzi sie w nocy zeby do nas wziac.
An ja też nie pomogę, ale stacja mi sie kiedys marzyła
Próba nocniczka mi sie nie powiodła, juz była cała sztywna jak ściagałam jej pieluszkę, jak próbowałam posadzic to sie mnie kurczowo trzymała a potem ryk straszny był. Dałam jej do zabawy żeby sie oswoiła.. wylewa herbatkę do niego itd. Radźcie, nie chce jej wystraszyć.. odpuścić?
Gosia_k23 co do łóżeczka to ja polecam Kriter z IKEI u nas rewelacja, Basia lubi w nim spać, nie ucieka z niego, a w szczebelkowym wyła jak ją wsadzałam No i powinno na długo starczyć bo forumowe sześciolatki jeszcze w takich śpią
Krkisz no to ładnie, zleci ten ostatni miesiąc
Ja jutro mam tyle rzeczy do zrobienia, że nie wiem w co ręce wsadzę Ale mam nadzieję, że jakoś ogarnę Oby!!!
Krkisz no to ładnie, zleci ten ostatni miesiąc
Ja jutro mam tyle rzeczy do zrobienia, że nie wiem w co ręce wsadzę Ale mam nadzieję, że jakoś ogarnę Oby!!!
Skrzat ja właśnie to łóżeczko mam z ikea ale one są dość długie i duże Emilka w nim śpi jeszcze spokojnie starczy na kilka lat ale ja bym chciała dla Dominika cos mniejszego i tak za 3 lata mi sie to łóżeczko znudzi znając życie wiec wtedy kupię już większe a że miejsce w pokoju też mamy ograniczone wiec nie chciałabym stawiać czegoś dużego w tej chwili i zabierać im miejsce do zabawGosia_k23 co do łóżeczka to ja polecam Kriter z IKEI u nas rewelacja, Basia lubi w nim spać, nie ucieka z niego, a w szczebelkowym wyła jak ją wsadzałam No i powinno na długo starczyć bo forumowe sześciolatki jeszcze w takich śpią
jeszcze myślałam nad tym rozsuwanym co się składa i jedno miejsce jest do spania pod drugim coś w tym stylu Łóżko piętrowe ZOSIA rozsuwane Transport 49 zł!!
Gosia Narazie druga noc w nowym lozeczku wiec trudno sie wypowiadac ale jak za ta cene to jakosciowo ok,
materac zwykla pianka 6 cm mysle ze poddzieckiem sie nie zapadnie , co mnie zdzowilo to szuflada
nie jest na prowadnicach tylko na malych koleczkach wsuwana pod lozeczko, chociaz w uzytkowaniu nie robi to roznicy.
Jakby co zawsze mozemy urzadzic jakas wizje lokalna .
amandae Milo to slyszec, dzwonilam do tego szpitala i tez wrazenie ok ale na decyzje mam jeszcze czas .
Raczej popatrzy na chwile i leci dalej bo teraz to ja wszystko interesuje .
My na szczescie nie mielismy nigdy z tym problemow mala od poczatku spala u siebie, chcociaz to bardziej zasluga
mojego M niz moja to uwazam ze wyszlo nam to na zdrowie .
Ja bym odpuscila ja zrobilam przerwe ok 1m-c i teraz lepiej do niego podchodzi choc jeszcze nie robi to widac
ze ma lepsze podejscie.
jutka-k Powodzenia ja tez jutro ide .
Skrzat Ja nie wiem co ty tak ciagle w tym domu robisz chyba zadnej drobinki kurzu u ciebie nie ma .
Ja nad Ikea tez myslalam ale wolalam mniejsze, Oli z pewnoscia jeszcze sporo ono posluzy a potem jak bede
chciala to moge dokupic drugie takie i bez problemu mi sie zmieszcza w pokoju.
Gosia co do rozsuwanego tez myslam ale w moim pokoju slabo by ono funkcjonowalo gdyz jest on typowo prostokatny.
Jutro ide do lekarza ciekawe co tam u mojej dzidzi slychac? .
Moje dziecko zasmakowalo ostatnio w kabanosach ale jak smakuja to nie bede jej bronic w koncu ona nie ma
zbyt wielu ulubionych potraw . Dzisiejsza niedziela milo i rodzinnie ale po spacerze 5km to juz tylko
lozko sie dla mnie liczy wiec dziewczyny bay bay..........
materac zwykla pianka 6 cm mysle ze poddzieckiem sie nie zapadnie , co mnie zdzowilo to szuflada
nie jest na prowadnicach tylko na malych koleczkach wsuwana pod lozeczko, chociaz w uzytkowaniu nie robi to roznicy.
Jakby co zawsze mozemy urzadzic jakas wizje lokalna .
amandae Milo to slyszec, dzwonilam do tego szpitala i tez wrazenie ok ale na decyzje mam jeszcze czas .
Raczej popatrzy na chwile i leci dalej bo teraz to ja wszystko interesuje .
My na szczescie nie mielismy nigdy z tym problemow mala od poczatku spala u siebie, chcociaz to bardziej zasluga
mojego M niz moja to uwazam ze wyszlo nam to na zdrowie .
Ja bym odpuscila ja zrobilam przerwe ok 1m-c i teraz lepiej do niego podchodzi choc jeszcze nie robi to widac
ze ma lepsze podejscie.
jutka-k Powodzenia ja tez jutro ide .
Skrzat Ja nie wiem co ty tak ciagle w tym domu robisz chyba zadnej drobinki kurzu u ciebie nie ma .
Ja nad Ikea tez myslalam ale wolalam mniejsze, Oli z pewnoscia jeszcze sporo ono posluzy a potem jak bede
chciala to moge dokupic drugie takie i bez problemu mi sie zmieszcza w pokoju.
Gosia co do rozsuwanego tez myslam ale w moim pokoju slabo by ono funkcjonowalo gdyz jest on typowo prostokatny.
Jutro ide do lekarza ciekawe co tam u mojej dzidzi slychac? .
Moje dziecko zasmakowalo ostatnio w kabanosach ale jak smakuja to nie bede jej bronic w koncu ona nie ma
zbyt wielu ulubionych potraw . Dzisiejsza niedziela milo i rodzinnie ale po spacerze 5km to juz tylko
lozko sie dla mnie liczy wiec dziewczyny bay bay..........
Gosia_k 23 no chyba, ze chcesz na tak krótko, u mnie by nie przeszła inwestycja na tak krótki okres czasu I tak Basi prawie dostało się łóżko 200 cm, ale jakoś ją wybroniłam
Krkisz Ty byś się zdziwiła u mnie ciągle bajzel Ale za o 10 słoików z jabłkami zaprawiłam i czeka jeszcze więcej
Krkisz Ty byś się zdziwiła u mnie ciągle bajzel Ale za o 10 słoików z jabłkami zaprawiłam i czeka jeszcze więcej
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam po weekendowo....
Kirklisz przedszkole jakoś ogarniamy, choć na tekst w sobotę do Kamilka - jedziemy do dzieci? usłyszałam odpowiedź, ja przecież juz byłem u dzieci, wiec musze mu tłumaczyć konretnie do jakich dzieci i gdzie jedziemy, ale dajemy radę... dzis też nie było najgorzej, maly płacz tylko przy rozłące jak juz był w sali ale po 2 minutach juz sie pięknie bawił.... ja też rodziłam w Św. Rodzinie i byłam bardzo zadowolona......
Jutka ja tez trzymam kciuki za dobre wieści......
Skrzat ogarnęłaś się weekendowo......
amandae.... zostaw nocnik aby mała sie z nim oswoiła, a próbe ponów za tydzień lub 2......sadzajcie razem lale czy misie, może początek w formie zabawy będzie dla niej lepszym przyzwyczajeniem się do nocniczka..........
Kirklisz przedszkole jakoś ogarniamy, choć na tekst w sobotę do Kamilka - jedziemy do dzieci? usłyszałam odpowiedź, ja przecież juz byłem u dzieci, wiec musze mu tłumaczyć konretnie do jakich dzieci i gdzie jedziemy, ale dajemy radę... dzis też nie było najgorzej, maly płacz tylko przy rozłące jak juz był w sali ale po 2 minutach juz sie pięknie bawił.... ja też rodziłam w Św. Rodzinie i byłam bardzo zadowolona......
Jutka ja tez trzymam kciuki za dobre wieści......
Skrzat ogarnęłaś się weekendowo......
amandae.... zostaw nocnik aby mała sie z nim oswoiła, a próbe ponów za tydzień lub 2......sadzajcie razem lale czy misie, może początek w formie zabawy będzie dla niej lepszym przyzwyczajeniem się do nocniczka..........
Skrzat Jakos nie wierze z tego piszesz to pani domu full service jestes
jarzebinka Z pewnoscia z czasem zaakcepuje, poczatki zawsze sa trudne .
U lekarza ok dzidzia w porzadku, oczywiscie infekcja jak zawsze ale moze kolejne leki pomoga- ha ha ha
jarzebinka Z pewnoscia z czasem zaakcepuje, poczatki zawsze sa trudne .
U lekarza ok dzidzia w porzadku, oczywiscie infekcja jak zawsze ale moze kolejne leki pomoga- ha ha ha
reklama
Krkisz ja mam drugi antybiotyk na infekcje...jednej sie pozbyłam to druga się wyhodowała;P I znów kasa na kontrolne posiwey pójdzie;P A naprawdę z porzadkiem u mnie kiepsko Jagmar potwierdzi Albo lepiej nie bo sie na nią obrażę