NabAwe Prosze no gratulujemy jednak chyba tak jak ze dzieci chca nasladowac obserwowane kolezenstwo
.
To fakt zawsze lepiej miec wieczor dla siebie tez nie wspominamy dobrze jak Oli chodzila spac o 22, ale
ostatecznie nie chwalac dnia przed zachodem chyba smoczek i jedzenie nocne wylecialy z zyciorysu na zawsze.
Tak wiec moze zdaze odespac cos w te 8-10tyg zanim znow bede miala zarwane noce
.
Ja w sumie jestem taka osobom ktora nie lubi ograniczen stad raczej sie nie rozczulam nad swoim stanem
ale szczerze mowiac to ostatnio mam duuuuuuuuzo mniej sil, niemniej jednak milo slyszec ze tak mnie inni postrzegaja
.
To prawda niania musi byc zyje sie znacznie spokojniej
a tak nawet jadac do porodu nie mialabym malej z kim zostawic
bo nie mam co liczyc ze mama siostra czy tesciowa zdaza dojechac 60km do Pn, a M chcialabym miec przy sobie
.
Niestety przyszly tydzien to dla nas slabo bo we wtorek wyjezdzamy do rodzicow na tydzien.
jagmar OOOOO to super najwazniejsze ze ci sie podobaja, ja jak ci mi sie baaaaaaaaardzo podoba to jestem w stanie
za to nawet sporo zaplacic ale takie rzeczy sie rzadko zdarzaja
.
Piszesz ze jedziesz do rodzicow wiec pewnie z glodu nie dadza wam umrzec
.
ajentka83 Nie mam wyboru za mala trzeba teraz biegac
. Milego wyjazdu.
agniesia81 Aha a do Monachium zdrowotnie jezeli mozna zapytac?
Patrycja2810 Milo slyszec mieszkamy calkiem blisko ja jestem z Podolan, mam corke Oliwie 15m-cy a za 2m-ce bedzie z nami
Julka
.
Wspolczuje poczatkow ciazy dla mnie to tez byl najgorszy okres, zycze powodzenia jak bedzie ci juz lepiej to moze kiedys
sie poznamy osobiscie
.
jarzebinka Witaj najwazniejsze ze wrociliscie zadowoleni
. Apropo tych pneumokokow te szczepionki za free dostali nie odrazu
jak poszli do zlobka tylko jak skonczyli 24m-c zycia tak?
U nas mila rodzinna niedziela obiadek poza domem a mala na spacerku z niania=jedzenie w spokoju
.
Jutro mam lekarza zobaczymy jak dzidzia
, chociaz pewnie tam posiedze bo Pani dr wraca z urlopu wiec bedzie
duzo pacjentek i spraw. Rano musze wiec szybko obiad sklecic bo pozniej juz pewnie nie bedzie czasu.