reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej
Ja jutro o 12 będę :). Pogoda nieciekawa jak na lato a dziewczynki chętnie poskaczą sobie między kuleczkami.

Zabrałam się za porządki i za prasowanie. Podłogi umyłam ale żeby ogarnąć tą górę prasowanie potrzebowałabym tygodnia !

reklama
Hej !

Ja ze względu na niemiłe okoliczności już w Poznaniu.
Jutro planowałam ze szwagierką Jupi, wprawdzie pewnie po 10 , ale pewnie do 12 zostaniemy to sie zobaczymy:)

Pozdrowienia

hej mamuski

ja bym tez sie wybrala ale ta 12....:no::no:

dzisiaj pies mi spadł ze schodów i złamał noge teraz ma założony gips na 3 tygodnie. szkoda mi jej bo to jeszcze szczeniaczek na razie jest na prochach ciekawe jak bedzie jutro

sempe gratulacje synek śliczny :)
An wspaniały jach ehhh tez bym taki chcila :)
agniesia witam ja tez jetsem tu od niedawna :)
Jagmar jakie buty Cie interesuja ja mam (zamykam w tym roku ) salon sukien slubnych moze pomogę....
lilou ale miałaś szczeście dobrze ze tak sie skonczylo ale strachu to sie napewno najadłaś

Ostatnia edycja:
Może się krótko przedstawię.Moja pierwsza córka Julia urodziła się 18.02.2009r i żyje z połową serduszka.Druga urodziła się 26.11.2011r.Ma na imię Natalia i jest zdrowa.
DSC03637_zmień nazwę.JPG

Soksy dlaczego nie pasuje Tobie 12? ze względu na drzemkę? Ja planuję tam być do 15 na placu a później pewnie jakiś szybki objazd po sklepach (buty). Może później dojedziesz.
Szukam butów do białej prostej sukienki i najchętniej ze skóry i w kolorze np. zielonym albo fioletowym. Ciężki temat bo buty w tym sezonie masywne z pomponami i jak na złość dużo jest zamszowych. Gdybym miała sobie kupić czarne to wybrałabym z 15 par...
Gdzie masz salon? Może przymierzałam u Ciebie sukienkę ;p.

agniesia witamy na forum. Z jakich okolic Poznania jesteś. Ja mieszkam na Grunwaldzie.
ładne dziewczynki a młodsza ma śliczne włoski :)

znowu nie odpisze wszystkim bo przejrzalam neta i wlecialam na bb na sam koniec ide spac bo jestesmy w przezmierowie juz druga noc szalu nie ma ale malemu sie podoba ze jest z tata caly czas.

agniesia witaj fajnie miec dodatkowe dwie baby w domu :-D

krkrisz no to super ze do jupi ja odpadam kasy brak pozdrowka. aaa to bylo dzisiaj no zobaczcie ja serio jestem zakrecona

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry