reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej
Ja jutro o 12 będę :). Pogoda nieciekawa jak na lato a dziewczynki chętnie poskaczą sobie między kuleczkami.

Zabrałam się za porządki i za prasowanie. Podłogi umyłam ale żeby ogarnąć tą górę prasowanie potrzebowałabym tygodnia !

reklama
Hej !

Ja ze względu na niemiłe okoliczności już w Poznaniu.
Jutro planowałam ze szwagierką Jupi, wprawdzie pewnie po 10 , ale pewnie do 12 zostaniemy to sie zobaczymy:)

Pozdrowienia

hej mamuski

ja bym tez sie wybrala ale ta 12....:no::no:

dzisiaj pies mi spadł ze schodów i złamał noge teraz ma założony gips na 3 tygodnie. szkoda mi jej bo to jeszcze szczeniaczek na razie jest na prochach ciekawe jak bedzie jutro

sempe gratulacje synek śliczny :)
An wspaniały jach ehhh tez bym taki chcila :)
agniesia witam ja tez jetsem tu od niedawna :)
Jagmar jakie buty Cie interesuja ja mam (zamykam w tym roku ) salon sukien slubnych moze pomogę....
lilou ale miałaś szczeście dobrze ze tak sie skonczylo ale strachu to sie napewno najadłaś

Ostatnia edycja:
Może się krótko przedstawię.Moja pierwsza córka Julia urodziła się 18.02.2009r i żyje z połową serduszka.Druga urodziła się 26.11.2011r.Ma na imię Natalia i jest zdrowa.
DSC03637_zmień nazwę.JPG

Soksy dlaczego nie pasuje Tobie 12? ze względu na drzemkę? Ja planuję tam być do 15 na placu a później pewnie jakiś szybki objazd po sklepach (buty). Może później dojedziesz.
Szukam butów do białej prostej sukienki i najchętniej ze skóry i w kolorze np. zielonym albo fioletowym. Ciężki temat bo buty w tym sezonie masywne z pomponami i jak na złość dużo jest zamszowych. Gdybym miała sobie kupić czarne to wybrałabym z 15 par...
Gdzie masz salon? Może przymierzałam u Ciebie sukienkę ;p.

agniesia witamy na forum. Z jakich okolic Poznania jesteś. Ja mieszkam na Grunwaldzie.
ładne dziewczynki a młodsza ma śliczne włoski :)

znowu nie odpisze wszystkim bo przejrzalam neta i wlecialam na bb na sam koniec ide spac bo jestesmy w przezmierowie juz druga noc szalu nie ma ale malemu sie podoba ze jest z tata caly czas.

agniesia witaj fajnie miec dodatkowe dwie baby w domu :-D

krkrisz no to super ze do jupi ja odpadam kasy brak pozdrowka. aaa to bylo dzisiaj no zobaczcie ja serio jestem zakrecona

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry