reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dziewczyny :-)

mam pytanie co myślicie żeby zrobić wątek zamknięty :confused:
(wątek jest dla stałych bywalców i tylko osoby którym admin da prawo wejścia mogą tam wchodzić i czytać czyli np można tam umieszczać zdjęcia które na otwartym nie chcemy pokazać np. dziecko w kąpieli wtedy mamy pewność że nikt poza naszego grona nie zobaczy tego zdjęcia :tak:i do niczego nie wykorzysta jak również możemy sobie pisać o bardziej osobistych sprawach :tak:)

i pytanie numer 2 ;-)
co powiecie na pomysł własnego moderatora np pomoże uporządkować nasz poznańskie forum regionalne , wstawić avatar lub tym podobne sprawy ;-):confused:
nie musiałybyśmy pisać co chwilę do innych moderatorów;-)już raz pisałam bo były wątki o chomiku podpaskach itd które tylko zaśmiecają nam miejsce a tak byśmy miały porządek a i tak pojawiają się nowe :baffled:

każda niech napisze co o tym sądzi
ja już oddaje swój głos:
moderator Pinka;-)
zamknięty : tak :tak:

szczerz to troche szkoda, bo np. ja jakos dopiero teraz weszlam na ten watek i skoro mnie nie znacie to nie dostane dostepu do zamknietego watku :((

reklama
spokojnie dziewczyny tutaj tez bedziemy pisały czesciej niz na zamknietym napewno :-):-):-)
a zamkniety to po to zeby sie wyzalic hehe

witam, ja tez jestem z Poznania, jestem na forum od dluzszego czasu ale jakos nie udalo mi sie tu dotrzec:) mam nadzieje ze uda mi sie zadomowic na tym watku :)

A i tak jakos mi się smutno zrobiło, a inne nie bedą zamknięte tylko ten?

witam serdecznie nowe Poznanianki i zapraszam do częstej dyskusji :tak::-D:tak: a tym zamkniętym tak się nie przejmujcie, jeszcze po pierwsze go nie mamy, po drugie to ma być watek równoległy z tym watkiem :tak: a po trzecie w praktyce się okaże, co to z nim będzie :tak: na razie jesteśmy tutaj i witam serdecnie i zapraszam :tak::-D:tak: i od razu przypominam a nowe Poznanianki informuję,że na końcówkę sierpnia, początek września jest planowane spotkanie, na które serdecznie zapraszam

Gosia - wieczorem zadzwonili,że dzisiaj na rano do pracy ???? to mało sympatycznie !!! :no:

młego dzionka :happy:

witajcie laseczki
wlasnie napisał w sprawie watku zamknietego i moderatora teraz czekam na odpowiedz:tak::tak:

to co Jarzebinka-moderatorem zostaniesz?? ok?;-)

reklama
dziewczyny zoatalam poproszona o podanie listy na zamkniety wiec podalam
jarzebinka
katka
kubala
słowiczek
Gosia_k23
pinka25

wiecej osob nie pisalam bo jak same widzice pojawiaja sie one raz a potem dluuuuuuuuugo ich nie ma badz wcale juz sie nie odzywaja z czasem mysle dolacza kolejne aktywne osoby.............

co do moderatora to nadal znak zapytania:confused::confused::confused::confused:

Do góry