reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dziewczyny :-)

mam pytanie co myślicie żeby zrobić wątek zamknięty :confused:
(wątek jest dla stałych bywalców i tylko osoby którym admin da prawo wejścia mogą tam wchodzić i czytać czyli np można tam umieszczać zdjęcia które na otwartym nie chcemy pokazać np. dziecko w kąpieli wtedy mamy pewność że nikt poza naszego grona nie zobaczy tego zdjęcia :tak:i do niczego nie wykorzysta jak również możemy sobie pisać o bardziej osobistych sprawach :tak:)

i pytanie numer 2 ;-)
co powiecie na pomysł własnego moderatora np pomoże uporządkować nasz poznańskie forum regionalne , wstawić avatar lub tym podobne sprawy ;-):confused:
nie musiałybyśmy pisać co chwilę do innych moderatorów;-)już raz pisałam bo były wątki o chomiku podpaskach itd które tylko zaśmiecają nam miejsce a tak byśmy miały porządek a i tak pojawiają się nowe :baffled:

każda niech napisze co o tym sądzi
ja już oddaje swój głos:
moderator Pinka;-)
zamknięty : tak :tak:

szczerz to troche szkoda, bo np. ja jakos dopiero teraz weszlam na ten watek i skoro mnie nie znacie to nie dostane dostepu do zamknietego watku :((

reklama
spokojnie dziewczyny tutaj tez bedziemy pisały czesciej niz na zamknietym napewno :-):-):-)
a zamkniety to po to zeby sie wyzalic hehe

witam, ja tez jestem z Poznania, jestem na forum od dluzszego czasu ale jakos nie udalo mi sie tu dotrzec:) mam nadzieje ze uda mi sie zadomowic na tym watku :)

A i tak jakos mi się smutno zrobiło, a inne nie bedą zamknięte tylko ten?

witam serdecznie nowe Poznanianki i zapraszam do częstej dyskusji :tak::-D:tak: a tym zamkniętym tak się nie przejmujcie, jeszcze po pierwsze go nie mamy, po drugie to ma być watek równoległy z tym watkiem :tak: a po trzecie w praktyce się okaże, co to z nim będzie :tak: na razie jesteśmy tutaj i witam serdecnie i zapraszam :tak::-D:tak: i od razu przypominam a nowe Poznanianki informuję,że na końcówkę sierpnia, początek września jest planowane spotkanie, na które serdecznie zapraszam

Gosia - wieczorem zadzwonili,że dzisiaj na rano do pracy ???? to mało sympatycznie !!! :no:

młego dzionka :happy:

witajcie laseczki
wlasnie napisał w sprawie watku zamknietego i moderatora teraz czekam na odpowiedz:tak::tak:

to co Jarzebinka-moderatorem zostaniesz?? ok?;-)

reklama
dziewczyny zoatalam poproszona o podanie listy na zamkniety wiec podalam
jarzebinka
katka
kubala
słowiczek
Gosia_k23
pinka25

wiecej osob nie pisalam bo jak same widzice pojawiaja sie one raz a potem dluuuuuuuuugo ich nie ma badz wcale juz sie nie odzywaja z czasem mysle dolacza kolejne aktywne osoby.............

co do moderatora to nadal znak zapytania:confused::confused::confused::confused:

Do góry