reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Wbrew pozorom ciesze się, że Wam się udało:-)

Strasznie parno dzisiaj i brak cierpliwości na marudzenie synka:no: a powinnam mu to wybaczyć bo przecierz znowu chory jest.

reklama
Wbrew pozorom ciesze się, że Wam się udało:-)

Strasznie parno dzisiaj i brak cierpliwości na marudzenie synka:no: a powinnam mu to wybaczyć bo przecierz znowu chory jest.

zyczymy duzo zdrówka:-) mnie tez czasem a nawet czesciej niz czasem cierpliwosci brakuje a moje dziecko potrafi byc nieznosne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej dziewczyny!

z tym spotkaniem to super sparawa na pewno oczywiscie jesli nic nie wypadnie zjawie sie, a macie jakies konkretne plany, czy to dopiero pomysl??

ja mam dzisiaj ciezki dzien, wstalam rano i bylo wszystko w porzadku, ale jak wychodzilam do pracy zaczelo mnie kluc w plecach no i mam teraz jakis ucisk i z krzesla wstac nie moge, a na dodatek nie ma w firmie mojego kolegi ktory mogl by mnie zastapic wiec musze siedziec, jeszcze3,5 h, sstaram sie jak najwiecej chodzic bo jak za dlugo siedze to wstanie graniczy z cudem :((( musze sie chyba na jakis masaz udac...

julia teraz spojrzalam na suwaczek to twoj synek chyba jakos w okolicach marca 2006 sie rodzil co?? moja corcia jest z 10.03 :)

dziewczyny jest ktoras z was na naszej klasie?????????????

ja też jestem ... :tak::tak::tak:

...Agaton...a co do spotkania, to jeszcze brak wszelkich szczegółów, termin i miejsce do uzgodnienia :tak::-D pierwsze było w kwietniu na Malcie, teraz jest w planie na piwie ...... ale tak naprawdę szczegóły będziemy uzgadniały bliżej końca sierpnia, napewno po 25 i do 5 września, bo tak jakoś Pinka będzie w Poznaniu :happy:

Będe się zbierać bo troche pracy dzisiaj a w weekend wyjeżdżamy z mężusiem i synkiem więc raczej nie będe wchodzić, może jeszcze dzisiaj sie odezwe.:)

reklama
a w sumie nad malta zawsze sie mozna spotkac na spacerek w jakis weekendzik ;) ja np. jestem tam czesto bo mam bliziutko wiec jak ktoras z was bedzie miala w planach to jestem chetna :)

Do góry