reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Wbrew pozorom ciesze się, że Wam się udało:-)

Strasznie parno dzisiaj i brak cierpliwości na marudzenie synka:no: a powinnam mu to wybaczyć bo przecierz znowu chory jest.

reklama
Wbrew pozorom ciesze się, że Wam się udało:-)

Strasznie parno dzisiaj i brak cierpliwości na marudzenie synka:no: a powinnam mu to wybaczyć bo przecierz znowu chory jest.

zyczymy duzo zdrówka:-) mnie tez czasem a nawet czesciej niz czasem cierpliwosci brakuje a moje dziecko potrafi byc nieznosne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej dziewczyny!

z tym spotkaniem to super sparawa na pewno oczywiscie jesli nic nie wypadnie zjawie sie, a macie jakies konkretne plany, czy to dopiero pomysl??

ja mam dzisiaj ciezki dzien, wstalam rano i bylo wszystko w porzadku, ale jak wychodzilam do pracy zaczelo mnie kluc w plecach no i mam teraz jakis ucisk i z krzesla wstac nie moge, a na dodatek nie ma w firmie mojego kolegi ktory mogl by mnie zastapic wiec musze siedziec, jeszcze3,5 h, sstaram sie jak najwiecej chodzic bo jak za dlugo siedze to wstanie graniczy z cudem :((( musze sie chyba na jakis masaz udac...

julia teraz spojrzalam na suwaczek to twoj synek chyba jakos w okolicach marca 2006 sie rodzil co?? moja corcia jest z 10.03 :)

dziewczyny jest ktoras z was na naszej klasie?????????????

ja też jestem ... :tak::tak::tak:

...Agaton...a co do spotkania, to jeszcze brak wszelkich szczegółów, termin i miejsce do uzgodnienia :tak::-D pierwsze było w kwietniu na Malcie, teraz jest w planie na piwie ...... ale tak naprawdę szczegóły będziemy uzgadniały bliżej końca sierpnia, napewno po 25 i do 5 września, bo tak jakoś Pinka będzie w Poznaniu :happy:

Będe się zbierać bo troche pracy dzisiaj a w weekend wyjeżdżamy z mężusiem i synkiem więc raczej nie będe wchodzić, może jeszcze dzisiaj sie odezwe.:)

reklama
a w sumie nad malta zawsze sie mozna spotkac na spacerek w jakis weekendzik ;) ja np. jestem tam czesto bo mam bliziutko wiec jak ktoras z was bedzie miala w planach to jestem chetna :)

Do góry