reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

:tak:hallo dziewczyny a moze raczej bay bay ;-)

Dzieki, dzieki :-) Mam nadzieje, ze bedzie tak jak mi zyczyłyście :tak:

Gosia - rowniez baw sie dobrze :tak:

pinka - pilnuj porzadku ;-)

slowiczek - a nie fajnie jest wejsc sobie na jeden watek i poogladac wszystkie fotki np. ? ;-) Jak jest wszystko w jednym to jak sie czaegos potrzebuje to ciezko jest poszukac :tak: Ja tez jestem bałaganiara (i to duza), ale tutaj porzadek mi sie podoba :tak:

Trzymajcie sie dziewczynki i do uslyszenia za jakis czas. Wyruszamy... :tak:

reklama
witam słonecznie i w bardzo dobrym nastroju :tak: chyba wstałam dzisiaj prawa nogą , pomimo,że troszke późno, zaspaliśmy z Kacprem i lekko spóźniona przyszłam do pracy :tak::-D ale za to humorek mam dzisiaj wyśmienity, aby tak do wieczora :tak::-D:tak:

Kubala, pogody słonecznej i pogody ducha, przyjemnego wypoczynku :tak::-D:laugh2:

Gosia, Tobie tez przyjemności u T, będzie dobrze.........

Słowiczek, to przepraszam, ale byłam prawie przekonana,że jak dokonały się zmiany w wątkach regionalnych, to Ty zostałaś naszym moderatorem :tak:

czyli kto na moderatora ????

Pinka, jak ranne wstawanie Twojej córci, pobudki nadal bladym świtem ??? :tak::-D:tak:

pozdrawiam
miłego i wspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaniałego dnia życzę :tak::-D:tak:

hej dziewczyny i ja sie witam

własnie karmie marude potem sama sie najem i uciekamy do miasteczka musze kupic butki a raczej kapcioszki do domu:-) małej i pare drobiazgów wczoraj prasowałam do 1 w nocy:szok: i tak jeszcze nie skonczylam dzis poprawka:-p:-pale za to moje kochanie obiecało mi nowe zelazko :-D:-D:-D:-D

kubala- bedziemy tesknic:hmm:
gosia-udanego dnia u T;-) i do usłyszenia pozniej:tak:
jarzebinka- nie nie jak narazie mala sie przestawiła i wstaje tak miedzy 8-9:tak::-D
taka mama -co tam u ciebie jak sie czujesz?

ok lece odezwe sie po zakupkach:-)

moderator to chyba powinien pilnować porządku i po to on jest :tak:a jak ktoś łamie to upomina i chyba powinien dawać przykład :-D:-D:-D
tak, masz rację co do pilnowania...
Ale ja nie jestem moderatorem strażnikiem:-)
Sama robię błędy ortograficzne:-p, to dlaczego mam ścigać innych,
Zdaży się, ze nie tam gdzie trzeba wkleję zdjęcie czy coś napiszę i drugi moderator nie robi "krzyku".
Jak coś trzeba usunąć, poprawić to robię to, ale na prośbę:tak:.
Ja sama nie lubię być strofowana za byle co, i taka nie jestem. Jestem dla "Ludzi".

Spadam. Przyjechała moja mama więc chwilowo będzie mnie mniej.
Rządźcie!!!
Pozdrawiam

Witam!
Można się do Was przyłączyć?:):-)

witaj pisz jak najczesciej i jak najwiecej:tak::tak:

słowiczek -ja nie przypominam sobie bym krzyczała na kogokolwiek :confused::confused: hmmm moze nie pamietam:tak::tak:ale podpisuje sie pod slowami Gosi bo juz mi sie niechce pisac ciagle a tym samym;-)

Gosia- jak tam wizyta u tesciów??

pozniej powklejam kilka fotek kurcze obiad dopiero dla nas robie bo godzine temu z miasta wróciłam:-):-)

ja nie mówię o błędach ortograficznych :no: tylko o tym że jeśli są jakieś wątki na jeden temat to po co nam 3 kolejne takie same i dlatego poprosiłyśmy o ich połączenie a co do zdjęć to tam mniej się piszę i tak nie zginą pod lawiną postów :rofl2:;-) każdy może sobie dodac oczywiście gdzie chce ja nie mówię że nie ale chyba fajniej jest mieć je w jednym wątku :tak:

słowiczek -ja nie przypominam sobie bym krzyczała na kogokolwiek :confused::confused: hmmm moze nie pamietam:tak::tak:ale podpisuje sie pod slowami Gosi bo juz mi sie niechce pisac ciagle a tym samym;-)
dziewczyny, macie rację we wszystkim czym piszecie:tak::tak:
ja o sytuacjach z błędami, krzykiem czy tam innym, pisałam z doświadczenia z innych watków, gdzie niektórzy moderatorzy poprotu przesadzają.Robią z igły widły. To było generalnie o innych i o mnie i o moim sposobie moderowania.
Nie o Was!
Jak pisałam zaprowadziłyście tutaj nowe porządki. I dobrze!!! Dla Was!
Być może komuś to się nie podoba,nie ma czasu na oblatywanie innych wątków,dlatego pisze w jednym,... nie wiem.
Może tak będzie lepiej jak jest teraz:confused::confused:
Zobaczymy z czasem.:tak::tak:

Ale generalnie drażni mnie sztywniactwo. Wszystko co zasadnicze i bez lekkiej finezji. Tak jest poprostu nudno.
Takie jest moje zdanie na temat sztywnych reguł. I tyle.
Z mojej strony EOT na ten temat i podejrzewam, że z Waszej też.
Pozdrawiam

Mam na imię Julia a mój synek Damianek ma 2 latka.

Mam pytanie bo chciałam wkleić jakiś suwaczek, ale nie wiem gdzie się je wkleja bo zrobiony mam. Przeważnie na forum wkleja się w podpis a tu?

reklama
witam, ja tez jestem z Poznania, jestem na forum od dluzszego czasu ale jakos nie udalo mi sie tu dotrzec:) mam nadzieje ze uda mi sie zadomowic na tym watku :)

Do góry