reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Cześć dziewczyny.
Decyzja podjęta i za miesiąc przeprowadzam się do Poznania.
Trochę się obawiam i jednocześnie cieszę.
Obawiam się dużego miasta. Wszędzie daleko a do komunikacji miejskiej nie jestem przyzwyczajona.No ale myślę, ze dam sobie radę.
Cieszę się, bo uważam, że większe miasto to więcej możliwości. Mam nadzieję, że uda mi się zrealizować to co zawsze chiałam osiągnąć.

Oczywiście bardzo chciałabym się z Wami spotkać. Pewnie będzie mi przez to raźniej. :D
Tylko poczekajcie na mnie...

Pozdrawiam
kaśka

reklama
dzięki za miłe powitanie:)))))a są tu jakieś mamy z Głuszyny????nie martw się Słowiczek, nie jest źle w tym Poznaniuu:))))))))))

słowiczek, czekamy na ciebie!!

i oficjalnie powitam BIEDRONKE :) jakos wczoraj padlam na pyszczek. no, prawie, bo jeszcze wybralam zdjecia do wsylania ludziom z okazji roczku mojego malucha :) to juz jutro, az trudno uwierzyc! postaram sie te same wkleic tez na forum. robilam taka przegladowke, od ub. roku, z kazdego miesiaca jedno, mniej wiecej podobne, zeby pysia bylo widac :) nie sa takie sliczne, jak katki, ale mi do jej zdolnosci duuuzo brakuje.

na razie preznty kupione, baloniki sa, papier do pakowania tez, koszulka na jutro przygotowana :) rany.. jak pomysle, ze rok temu o tej porze jeszcze sie zastanawialam, kiedy urodze!!

wlece pozniej kobitki. na razie buziaki wszystkim poznanskim mamom! :-*

naja: Wszystkiego Najlepszego dla Maciusia!
Chyba wszystkim mamom czas leci za szybko. Ja rok temu to miałam jeszcze tydzień do ślubu, a o dziecku to myślałam, ale tak za dwa, trzy lata...

elo elo
ale u nas dzisiaj tlok,ale sie dziewczyny rozpisalysmy ;D

Biedronka z tego co pamietam,to nie ma chyba tutaj,zadnej innej dzieczyny z Gluszyny.Ale ja jestem z Piastowskiego ,wiec to blisko :)

Slowiczek
poczekamy a pewno,a ja sie nie moge juz doczekac tego,ze Cie poznam osobiscie.Heheh z tego co pamietam mialysmy sie juz spotkac 2 razy,a jak sie mowi do 3 razy sztuka,teraz nam nawet awaria samochodu nie przeszkodzi :)

naja czujesz juz skurcze przepowiadajace ;) Bo ja dzisiaj chyba tak,tak mie wzielo na sprzatanie dzisiaj,ze pol chaty wysprzatalam,szorowalam na kolanach,scigalam kurki od gazu itp. itd.,dokladnie jak dzien przec porodem heheh..a wlasnie uczylas Macka dmuchac swieczki?

Pozdrowki

Wszystkiego najlepszego dla Maciusia.  :D Przede wszystkim dużo zdrówka i uśmiechu na buziuni...

Jak ten czas szybko leci...

Gaba ponad dwa latka, Łukaszek już prawie pół roku. Eh, rosną nam dzieciaczki.

Mieszkania mamy już wirtualnie upatrzone. Jeszcze tylko zobaczyć, popytać. Co prawda to już moja 6 przeprowadzka i tak trochę wprawy mam ale nie wiem czegoś się obawiam...
No i muszę sprawdzić, gdzie jest poradnia genetyczna i gdzie przyjmuje słynny mikrochirurg ręki dr Romanowski. Bo to są dwa cele, które muszę osiągnąć zaraz po zaaklimatyzowaniu się w nowym mieście.

A sprzątać to mi się wcale nie chce. Kolejny dzień ogarnął mnie leń. Katka podziwiam... ja chyba wpadłam w marazm zimowy...

dziekujemy za zyczenia :D

jak tylko uda mi sie znalezc nieco czasu to wpadne na dluzej, ale poki co urodzinowe urwanie glowy :)

Naja, ja też dołączam się do życzeń,Wszystkiego Naaaaaaaaaajlepszego dla Maciusia,zdrówka, no i żeby mamusi słuchał i wyrósł na dobrego człowieka :)

pozdrawiam
J

reklama
Do góry