jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
An a z ospą idzie sie do przychodni? Może pediatra przyjdzie do domu na wizytę, bo to w końcu choroba zakaźna, więc wszystkie dzieci złapać mogą, może dzwoniąc na rejestracje warto powiedzieć że to ospa, może piguły doradzą i lekarza wyślą U mnie jest napisane, że należy zgłaszać takie rzeczy
nie wiem jak jest w innych przychodniach, ale w przychodni, do której ja chodze z chłopakami jest izolatka, nie wchodzisz z dzieckiem na ogólna sale, tylko idziesz do rejestracji rejestrujesz dziecko z wysypką i dostajesz kluczyk do izolatki i jak przyjdzie pora na twoj numerek przychodzi do Ciebie lekarz......
Karola, jak minęła nocka, mam nadzieję, ze bez ekscesów... zdrówka dla Julki....
Jagmar chyba im młodsze dziecko tym lepiej aby miało ospę, większe sznase na malą ilośc kropek, i mniej dokuczliwe....... mój Kamil miał ospę jako 3 miesięczne dziecko i miała mało kropek max 12 a Kacperek jako 5 latek juz był wysypany po całości.... ;-)
Nabawe ja ze spacerku odpadam, praca i jeszcze raz praca.....
Ishi, Krklisz, ja też obie ciążę przeszłam bez wiekszych dolegliwości.... i takiego przebiegu ciąży Tobie Krklisz życzę.... i porodu jak mój 2 .....10 minut i po sprawie.....
ślicznie wyglada dziś przez okno, szkoda tylko , że wiaterek taki chłodny.... ale babcia i tak zabrała młodszego na krotki spacerek, dotleni sie chłopak i będzie lepsze spanie.... a juz tęskni za dzieciakami, rano wołał że jedzie do dzieci.... a tu nic z tego....