jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Jarzębinka to ja Cię przebiję z drugim porodem. Po 15 byłam na izbie a o 18:20 urodziłam. Skurczy parte dostałam 10 minut po przebiciu wód płowych i po sprawie.
mój drugi poród to był błysk... o 4 nad ranem poczułam bóle i wstałam, pochodziłam po chacie, poszłam pod prysznic i stwierdziłam, ze jak przejdzie to sie kłade a jak nie to budzę M, wiec o 5.00 go obudziłam, zanim się zebrał, ubrał Kacperka to o 5.35 byliśmy na IP, szybkie badanie i 5.55 było już po porodzie.....
M widział jak mnie na wózku zawieźli na sale a po 20 minutach przynieśli pokazać mu syna, to nie bardzo chcial uwierzyć, że to jego... bo przecież żona dopiero pojechała rodzic.....
Jarzębinka ja już pewnie o to pytałam ale... nie pamiętam a nie chce mi się przekopywać wątku ;-). Do jakiego pediatry i poradni dziecięcej chodzisz z dziećmi. Ja nadal na landach jestem zapisana ale chciałabym już być w Poznaniu.
ja chodzę do Przychodni PROMYK na ul. Kasprzaka, tam jest do wyboru 6 lekarzy, zawsze jak Twój wybrany lekarz jest nieobecny to w jego godzinach jest zastępstwo, jest izolatka, jest osobno strona zdrowa i strona chora.... babki w rejestracji nie zawsze sa OK, ale ogólnie wszytko można załatwić, na miejscu jest tez laboratorium....
Lilou.. znowu w biegu.... jak języczek Stasia, pod obserwacją.... :-)
pozdrawiam wyspane ? towarzystwo.... u mnie pobudka o 5.45......