reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

matko dopiero Seba mi zasnął :/ uwielbiam jak jest bez drzemki, wtedy pada tak jak Zosia Jagmar, a tak to masakra, w ogóle zasnąć nie mógł :/ wstał o 7, miał ponad godzinną drzemkę ok 15, no i skutkiem tego zasnął o 22:30 :///

reklama
Tygranka współczuję. Zosia nawet jak zaśnie na godzinę to i tak ładnie zasypia. Ogólnie to staram się żeby po 15 nie spała. jak jest już baaardzo zmęczona to o 18 mycie i o 19 już śpi

Nie spodziewałam się, że te kosze tak ładnie wyglądają. Ciekawa jestem jak z ich wytrzymałością. an do czego ich będziesz używać?

Koszę będą pewnie do sprzedaży na jarmarku u nas w szkole a do środka myśle żeby włożyć jakieś sianko i może jakieś wydmuszki albo coś innego jeszcze chce je udekorować jakoś ale to chyba będzie inwencja twórcza dzieci. Czy wytrzymałe ?? no nie wiem to zależy Jagmar co tam byś chciała w tym koszyczku bo raczej do święconki z tym koszyczkiem nie za bardzo ;) pierwszy raz je robie. Skrzat te rurki zwjasz z gazety takiej zwykłej ale kolorowa też może być tylko fajnie jak te ruruki wyjdą długie. najlepiej zacząć od rogu te rurki są trudne ale na początku potem już jest prosto ;) Natuska no to skleisz i nie zejdzie ze sto lat ;)

Witajcie! Moja siostra robi ten koszyczek i chce go na dekorację na stół świąteczny wykorzystać :)) A ja z młodym byłam u lekarza, ale z wrażenia jego wagi zapomniałam o nodze :)))) Pojdę po receptę na mleko to zapytam, dziś jakoś nie boli, ale wczoraj po zumbie to była masakra! No więc młody waży 10,4 kg! Hmmm, w czawrtek kończy 6 m-cy, a waga 1,5 rocznego szkraba :))) Chciałabym coś więcej napisać i odnieść się do waszych wpisów, ale tak jak wczoraj ledwo żyje... mój M.późno do domu wrócił, wczoraj też i skutek jest taki, ze po całym dniu latania z małym i zabawiania go wysiadam... oczy mi się zamykają :/ Pozdrawiam was serdecznie i życzę wytrwałości w "plecionce wiklinowej" :))))

lilou z tym płaceniem za takie maluchy to suchar jest ;/ ile todziecko skorzysta z tych atrakcji?? chociaz by połowe ceny zrobili :tak:

na Sobieskiego w Małpim Gaju płaci się dopiero powyżej 2 latek.... :tak:

AAAA ja chcesz sklejać to bardzo dobry jest klej magik nie mam pojęcia gdzie sie go kupuje u nas kupują go do pracy

u mnie w kiosku ruchu taki klej można nabyć..... :tak: a że jest dobry to potwierdzam,mając szkolne dziecko w domu przetestowany... :tak:

Ishi,wszystkiego najlepszego dla Agu....zdrówka, szczęścia, radości i wszystkiego naj, naj, naj....:tak:

Karola zdrówka dla Julki.... :tak:

Majka a waga szkraba faktycznie spora, mój mając 2,5l waży 12, ale pewnie jak zacznie się raczkowanie i bieganie to i waga spadnie.... :tak:

dziewczyny mam prośbę, bo napewno nadarzy się wiele okazji do spotkań, mój Kacperek zbiera do szkoły baterie więc jakbyście je dla niego zbierały byłabym wdzięczna..... :happy:
a mój Kamilek już lepiej, już nie gorączkuje, teraz tylko walczymy w kaszelkiem i lekkim katarkiem.... :tak:

witam:-)

wstałam dzis 2 lewymi nogami i jestem jak burza gradowa:wściekła/y:

jestem pod wrażeniem tego koszyczka z gazety!!!!!!!!! SZOK jest piękny!!! tak bym chciała miec w sobie wiećej cierpliwosci a nie ciągle myśleć o wszystkim:no:

miłego dnia

Tygrynka widzę, że Seba jak Basia ze spaniem, u nas jak drzemka to też walka do 22;/ ale wczoraj mimo, że bez drzemki to nie chciała iść spać, w koncu zet ją ululała na rękach siłą!:( Ale tak słodko razem wyglądali:)
Majka to nieźle waży ale zobaczysz jak ruszy to mu zleci:) Basia ma 11kg i 20 miesięcy:p
Ja chyba też wstałam dziś lewą nogą, nic mi sie nie chce;( Zet już pojechał bo co wcześniej miał załatwić z pracy, a wróci dopiero przed 18:( Ech...
Jarzębinka to dobrze, że Kamilkowi mija! A baterie zbieramy:)
An no dzięki za info, mi sie jakies sztywne na zdjęciach wydawały te rurki gazeciane. Ja kiedyś miałam podobny koszyczek z kwiaciarni, on raczej nie był z gazety aczkolwiek kto wie?
No nic miłego dnia dla wszystkich:)

Cześć.

Ishi wszystkiego najlepszego dla małej :). Sto lat !

Jarzębinka ja już temat baterii nadałam rodzince i cieszą się, że wreszcie będą mogli się ich pozbyć bez kombinowania. Gdzie dokładnie jest ten małpi gaj? Dobrze, że Kamilkowi szybko przechodzi.

Skrzat jak Wam?

Karola jak Julka ?

sempe dobre fluidy na dobry humor ~~~~~~~~~~.

Kucze słyszałyście o tym autobusie z dziećmi, które wracały z Włoch:( Masakra!

Jagmar no nam lepiej, ale do czwartku jem antybiotyk:(

reklama
ja chodze od tygodnia nie wyspana masakara w nocy pobudki co 3 h ja nie wiem

Wlasnie jemy z mama sniadanko i zaraz spadam do roboty a teraz maly zasnal na pierwsza drzemke oczy mi sie same zamykaja

nie dziwie sie nie ciekawych humorkow jak pogfoda do banii a mialo byc tak pieknie

Do góry