reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Moja nie śpi, siedzi w piżamie w koszu na pranie i pije mleko! To dziecko to cyborg, wstała o 8, drzemek brak...nie kumam, może jak zacznie spowrotem na dwór wychodzić to się zmęczy powietrzem?
Ja z wiadomych względów jutro odpadam:( Ale rozsiewać zarazków nie chcę!
Mnie się też udało ogarnąć całą góre, kurzy nie ma, podłogi wymyte, łazienka wysprzątana:) Jutro trzeba by zabrać się za dół!
O przyszedł zet i dostałam opieprz że dziecko rozpuszczam:( Że miałam ją usypiać, no miałam ale mi zwiała z łóżka w histerii. Teraz jemu wyje, zobaczymy ile wytrzyma. Ech wiem, że ona ma rację, ale mi ostatnio jest ciężko, wiem że Młoda mną chce sterować, ale jak ona wyprawie te swoje wyjce w różnych sytuacjach dnia to jej czasem odpuszczam, bo nie chcę tego na okrągło słuchać:( Wiem, że nie dobrze:( Ech ale jak tak dalej pójdzie to ona nam na głowę wejdzie;(
Karola zdrówka dla Juli oby nic się nie wykluło!
Jagmar wiesz coś czy zamierzają remontować Lidla na Bułgarskiej?

reklama
o matko, nieźle Basia wytrzymuje! Seba wstał o 7 ale drzemkę zaliczył, po ciężkim dniu ;) ale zaraz go zagarniam do spania... oj Skrzacie jak jej odpuszczasz to ona właśnie się uczy tego co piszesz, że może Wam na głowę wejść.. ale powodzenia w walce z tym ;)
Jagmar tak, dla dwulatków tez :))
Karola nic mi nie mów o pracy :D zdrówka dla Julki!

Karola szkoda, bo my tez na tym placyku siedziałyśmy przez jakiś czas. Ja oczywiście Cie nie widziałam bo ja ślepok jestem i nawet jak ktoś na mnie wpadnie to mogę tego nie zarejestrować ;p.

Skrzat nic mi o tym nie wiadomo. Szkoda by było bo lubię tam zakupy robić za to biedronki na Marcelińskiej nie cierpię grrrr... No ale w razie czego to remont nie trwa wiecznie.

Zosia wytrzymała dzisiaj od 6-20 bez drzemki i z pobytem na dworze i na placu zabaw w king cross. Usypianie jej to sama przyjemność. włożyłam ja do wyrka i zasnęła od razu a ja jeszcze jej pokój wysprzątałam. Żadne hałasy jej nie przeszkadzały.

W którym miejscu jest ten plac zabaw w malcie? jakoś go nie kojarzę. Juz wiem :). wstęp jest płatny?

Ostatnia edycja:
Natuska dzisiaj pomalowałam w pracy bejcą i nawet całkiem całkiem wyszło jutro zrobie zdjęcie i wrzuce ale to wcale nie takie proste nawet dla 7 latków to trudne więc robiłam sama

Lilou tak podaje małemu Gerber raz miałam jako ambasadorka i tak zostało

Ostatnia edycja:
Jagmar hehe dla 2 latków też;) nawet za mojego Stasia płacę:) ale dobrze bo on uwielbia! płatny - poranki za 3 h 15 zł.

Skrzat hihi noo Basia cyborg:-D a może ze zmęczenia nie może usnąć? I Oli i Staś mają tak że jak minie ich krytyczne zmęczenie i w tym momencie ich nie położe to przechodzi i dzikują potem...

Karola uu biedna Jula..skąd ta temp:/ oby już nie było..

Natuska dzisiaj pomalowałam w pracy bejcą i nawet całkiem całkiem wyszło jutro zrobie zdjęcie i wrzuce ale to wcale nie takie proste nawet dla 7 latków to trudne

ja sie zastawiałam czy to dla mnie nie bedzie za trudne, a ty mi tu o 7-latkach piszesz? :-p

Karola zdrówak dla Juli

Skrzat i co spi?

jagmar f jak zasnie to tez moge impreze robic, nic go nie obudzi :tak: gorzej jak mi zalezy zeby juz wstał :p wtedy musze sie niezle napocic zeby sie obudził :-p

lilou z tym płaceniem za takie maluchy to suchar jest ;/ ile todziecko skorzysta z tych atrakcji?? chociaz by połowe ceny zrobili :tak:

Ostatnia edycja:
Natuśka a żebyś wiedziała że jutro na ten temat pogadam:p może cos wywalczę;) choć Ci powiem że Staś aktywnie korzysta prawie ze wszystkiego:))

natuska Picasa Web Albums - magdaeska - kursik-łatwy tu jest link to koszyka robionego z gazety ale ja robie troche inaczej bo zrobiłam jeden taki jak ona poakzuje ale drugi juz inaczej robiłam bo z tych rurek zrobiłam też boki i wyszło tak sztywniej a o to tu chodzi poradzisz sobie pierwszy jest trudny drugi średnio trudny a trzeci koszyk to pikus ja właśnie zaczyna trzeci koszyk i idzie mi znacznie szybciej. AAAA ja chcesz sklejać to bardzo dobry jest klej magik nie mam pojęcia gdzie sie go kupuje u nas kupują go do pracy

Ostatnia edycja:
Lilou Stasiowe szleństwo :)

An dzieki :) klej mam dobry - introligatorski :) dzisiaj juz mam nygusa ale jutro wieczorem zaczynam tworzyc :tak:

reklama
An spoko z tymi butkami, przy okazji:) Ale dzięki za chęci! A z tym koszyczkiem to te rurki z gazet to jak sie zwija! Całkiem fajne te koszyki:)
Basia śpi:)

Do góry