reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Moja nie śpi, siedzi w piżamie w koszu na pranie i pije mleko! To dziecko to cyborg, wstała o 8, drzemek brak...nie kumam, może jak zacznie spowrotem na dwór wychodzić to się zmęczy powietrzem?
Ja z wiadomych względów jutro odpadam:( Ale rozsiewać zarazków nie chcę!
Mnie się też udało ogarnąć całą góre, kurzy nie ma, podłogi wymyte, łazienka wysprzątana:) Jutro trzeba by zabrać się za dół!
O przyszedł zet i dostałam opieprz że dziecko rozpuszczam:( Że miałam ją usypiać, no miałam ale mi zwiała z łóżka w histerii. Teraz jemu wyje, zobaczymy ile wytrzyma. Ech wiem, że ona ma rację, ale mi ostatnio jest ciężko, wiem że Młoda mną chce sterować, ale jak ona wyprawie te swoje wyjce w różnych sytuacjach dnia to jej czasem odpuszczam, bo nie chcę tego na okrągło słuchać:( Wiem, że nie dobrze:( Ech ale jak tak dalej pójdzie to ona nam na głowę wejdzie;(
Karola zdrówka dla Juli oby nic się nie wykluło!
Jagmar wiesz coś czy zamierzają remontować Lidla na Bułgarskiej?

reklama
o matko, nieźle Basia wytrzymuje! Seba wstał o 7 ale drzemkę zaliczył, po ciężkim dniu ;) ale zaraz go zagarniam do spania... oj Skrzacie jak jej odpuszczasz to ona właśnie się uczy tego co piszesz, że może Wam na głowę wejść.. ale powodzenia w walce z tym ;)
Jagmar tak, dla dwulatków tez :))
Karola nic mi nie mów o pracy :D zdrówka dla Julki!

Karola szkoda, bo my tez na tym placyku siedziałyśmy przez jakiś czas. Ja oczywiście Cie nie widziałam bo ja ślepok jestem i nawet jak ktoś na mnie wpadnie to mogę tego nie zarejestrować ;p.

Skrzat nic mi o tym nie wiadomo. Szkoda by było bo lubię tam zakupy robić za to biedronki na Marcelińskiej nie cierpię grrrr... No ale w razie czego to remont nie trwa wiecznie.

Zosia wytrzymała dzisiaj od 6-20 bez drzemki i z pobytem na dworze i na placu zabaw w king cross. Usypianie jej to sama przyjemność. włożyłam ja do wyrka i zasnęła od razu a ja jeszcze jej pokój wysprzątałam. Żadne hałasy jej nie przeszkadzały.

W którym miejscu jest ten plac zabaw w malcie? jakoś go nie kojarzę. Juz wiem :). wstęp jest płatny?

Ostatnia edycja:
Natuska dzisiaj pomalowałam w pracy bejcą i nawet całkiem całkiem wyszło jutro zrobie zdjęcie i wrzuce ale to wcale nie takie proste nawet dla 7 latków to trudne więc robiłam sama

Lilou tak podaje małemu Gerber raz miałam jako ambasadorka i tak zostało

Ostatnia edycja:
Jagmar hehe dla 2 latków też;) nawet za mojego Stasia płacę:) ale dobrze bo on uwielbia! płatny - poranki za 3 h 15 zł.

Skrzat hihi noo Basia cyborg:-D a może ze zmęczenia nie może usnąć? I Oli i Staś mają tak że jak minie ich krytyczne zmęczenie i w tym momencie ich nie położe to przechodzi i dzikują potem...

Karola uu biedna Jula..skąd ta temp:/ oby już nie było..

Natuska dzisiaj pomalowałam w pracy bejcą i nawet całkiem całkiem wyszło jutro zrobie zdjęcie i wrzuce ale to wcale nie takie proste nawet dla 7 latków to trudne

ja sie zastawiałam czy to dla mnie nie bedzie za trudne, a ty mi tu o 7-latkach piszesz? :-p

Karola zdrówak dla Juli

Skrzat i co spi?

jagmar f jak zasnie to tez moge impreze robic, nic go nie obudzi :tak: gorzej jak mi zalezy zeby juz wstał :p wtedy musze sie niezle napocic zeby sie obudził :-p

lilou z tym płaceniem za takie maluchy to suchar jest ;/ ile todziecko skorzysta z tych atrakcji?? chociaz by połowe ceny zrobili :tak:

Ostatnia edycja:
Natuśka a żebyś wiedziała że jutro na ten temat pogadam:p może cos wywalczę;) choć Ci powiem że Staś aktywnie korzysta prawie ze wszystkiego:))

natuska Picasa Web Albums - magdaeska - kursik-łatwy tu jest link to koszyka robionego z gazety ale ja robie troche inaczej bo zrobiłam jeden taki jak ona poakzuje ale drugi juz inaczej robiłam bo z tych rurek zrobiłam też boki i wyszło tak sztywniej a o to tu chodzi poradzisz sobie pierwszy jest trudny drugi średnio trudny a trzeci koszyk to pikus ja właśnie zaczyna trzeci koszyk i idzie mi znacznie szybciej. AAAA ja chcesz sklejać to bardzo dobry jest klej magik nie mam pojęcia gdzie sie go kupuje u nas kupują go do pracy

Ostatnia edycja:
Lilou Stasiowe szleństwo :)

An dzieki :) klej mam dobry - introligatorski :) dzisiaj juz mam nygusa ale jutro wieczorem zaczynam tworzyc :tak:

reklama
An spoko z tymi butkami, przy okazji:) Ale dzięki za chęci! A z tym koszyczkiem to te rurki z gazet to jak sie zwija! Całkiem fajne te koszyki:)
Basia śpi:)

Do góry