reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

drakenowa witaj !

no to oki bede odkladac i zanosic do apteki

Skrzat ja zobacze czy nie mam takich w siatce to podrzuce Tyrgynce i sobie zobaczysz ;) reszte napisze wieczorkiem pa

reklama
Tygrynko gratulacje, teraz życzę efektownej obrony. Dzielna z Ciebie żona, że tak pomagasz. Co z kinem?
Skrzat widziałam te paputki kiedyś w tkmax i bardzo mi się podobały ale nie wiem jak by się sprawdziły w praktyce. Zawsze się boję, ze takie paputki będą spadać z nóżek. Zofik lata w samych rajtuzkach bo w paputkach poci jej się nóżka ale u nas jest dość ciepło.
Koleżanka sobie już poszła, spędziłyśmy miłe popołudnie, Zosia ze zmęczenia głupawki dostała nawet drzemki nie zaliczyła w ciągu dnia. Zaraz kolacyjkę jej zrobię i przed 20 będzie spać.
Mieszkanko dzisiaj ogarnęłam, podłogi umyte, kuchnia wysprzątana ale co z tego jak jutro już nie będzie śladu mojej pracy.
Coś jeszcze miałam napisać ale jakos z głowy mi wyleciało
Krklisz gdzie się schowałaś?

Hej dziewczyny,
dwójka dzieci w tym samym wieku tak mnie wykończyła że poszłam spać po południu :D ale fajnie było, nawet mimo kłótni, ale jak to w rodzeństwie ;)
Krklisz pojechała do rodziców o ile dobrze kojarzę :)
Sempe ale Ty jesteś doświadczoną kobietą! ale najbardziej podoba mi się że podchodzisz do tego z uśmiechem :) tak trzymać! praca męża to "analiza gospodarki magazynowej na przykładzie firmy X" ;) naprawdę podziwiam wszystkie dziewczyny które studiują, uczą się mając małe dziecko w domu - nas była dwójka (no co prawda jeszcze praca męża), a momentami brakowało czasu i rąk..
Ajentka strasznie podoba mi się Twój post naszpikowany Tygrynką :D :* napisz jak się Marcusiowi prezenty podobają :)
Drakenowa witaj, jasne że pamiętamy :)
Jagmar tak, będę jutro :) Ty mam nadzieję też? ktoś jeszcze?

Skrzat znalazłam takie butki jak chcesz i ja będziesz w pt u Jagmar to jak Tygrynka się zgodzi to w czwartek moge jej podrzucić bo jutro znowu do 17 siedze.

Ajentka i reszta dziewczyn która kupuje dla swojego maluszka w Piotrze i Pawle mleko Gerber jest za 14,99 2 szt to jest na serio tanio ale tylko do 15 marca ja byłam dzisiaj w Plazie i było

Ja to nie mam checi i czasu właśnie chwile odpoczywam

Nie mogę się zabrać za pisanie dziś, tzn jak się zabieram to coś mi przerywa. Nie będę pisać że dziś intensywny dzień bo już to wiecie:-pbyłam na reh ze Staśkiem,potem sama na zakupy, potem basen z Oli. i dziś odkryłam że mogę w tym czasie mogę chodzić na aqua aerobik:-)

an a Ty Bartusiowi Gerbera dajesz tak? ja bebiko.

Tygrynka super że praca oddana! to teraz z górki;-)

ajentka NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA MARCELKA!!!
torcik rewelacja! zdolna z Ciebie bestia:tak:Przyjmujesz zamówienia?

Jarzębinka zdrówka dla Kamilka!!!

Nabawea gdzie ten termos kupiłaś? ja w rossamanie i się zepsuł:confused:tzn nie trzyma ciepła:/ muszę nowy kupić:/

sempe ojj też by mi się przydał samotny wyjazd.. ale pewnie po godz brakowało by mi mojej gromady:-p
świeże rybki makro, selgros, piotr i Paweł;)

Jadę do lokatorów po kaskę:happy2: bo chce w końcu wózek kupić ..coś mi długo zajmuje załatwienie tego, a z x landerem się wykończę od wkładania i wykładania z auta...

An miałam Cie pytac... robiłas ten koszyczek z gazet?? cały czas mi to po głowie chodzi :p nawet materiały juz uzbierałam :-D

tygrynka gartulacje dla WAs :)

jagmar u mnie to samo, sprzatam, sprzatam a efektów ciagle brak :-D

my po dwóch samcerkach dzisiaj (bez wozkow) :-p sa tacy podnieci na wieczor ze: juz od 20 minut spia mimo ze spali w dzien 3 godziny oboje :-D uwielbiam to :-):-p po serialach biore sie za dziacaków dywan :eek: probowałam z nimi ale nie mam 3 szczotki a oni mi wszytsko zabrali :eek:

hehe Natuśka uwielbiam czytać o Twojej gromadce :D
Jagmar tak, na 12, niektóre będą już wcześniej - na placu zabaw :)

kurczę, właśnie okazało się że jeszcze musze wepchnąć parę spotkań w mój napięty grafik - kawka z jedną kumpelą, zaproszenie od innych znajomych, wybieranie sukienki ślubnej z przyjaciółką.. i to wszystko do przyszłego piątku! dobrze że dzisiaj wysprzątałam i obiady mamy w zamrażalniku to się jakoś ogarniemy z tym wszystkim :D

reklama
witajcie

byc moze tez sie jutro w malcie pojawie!

Tygrynka ty i ten twoj grafik :) co ty zrobisz jak wrocisz do pracy ?????

Jula popoludniu dostała gorączki niby tylko 38 ale była taka jakas cichutka, sama sie polozyla polezala, obejrzala Klub Przyjaciół Myszki Miki (jej Guru!!!!) i przeszło. teraz siedzi mi na kolanach i gada jakieś niestworzone rzeczy :)

Jagmar widziałam cię dzis w King Crossie, ale śpieszylam sie juz do domu wiec nie zaczepialam. A szkoda bo siedzialam wczesniej ponad godz na tym placyku z Jula koło lodziarni!

Do góry