Witam kochane!U nas imprezka urodzinowa również bardzo udana choć niestety dzień wcześniej odwołała przyjazd chrzestna Marcelka z rodziną bo jej córeczka ma zapalenie oskrzeli:-( ale przyjadą jak już wyzdrowieją. Wszystko wszystkim smakowało i było miło i wesoło. W niedzielę wybraliśmy się na zakupy do factory i tym sposobem Marcelek ma dwie pary fajnych butków na wiosnę, ja jedną a M spodnie
Po południu przyszli znajomi na torcik i kolejny wieczór bardzo miło upłynął. Dziś spędziłam cały dzień z synkiem w domu bo M na popo w pracy i również upłynął czas na zabawie. W ogóle mam właśnie bóle owulacyjne i czuję się prawie tak samo jak dokładnie 2 lata temu kiedy rozpoczęły mi się bóle porodowe właśnie o tej godzinie
Tygrynka Super weekend mieliście. Buziaki dla Was, z okazji rocznicy i uściski dla T z okazji urodzin
Lilou Widzę że odwiedziny udane, fajną A ma piłeczkę co?:-)
Skrzat O rany ale Was dopadło, ważne że już zdrowiejecie.
Natuska Znów się uśmiałam, tym razem wyobraziłam Was sobie na tej drabinie we trójkę.
U nas też było mycie okien ale zrzuciłam to na M
Krklisz Gratulacje, pewnie musisz się oswoić z myślą że znów zostaniesz mamą ale za jakiś czas będziesz na pewno szczęśliwa że tak się wszystko potoczyło.
An Sklerotyczka ze mnie i ciągle zapominam, dziękuję za info o przedszkolu, jednak przemyślałam sprawę i potrzymam jeszcze Marcelka rok w domu ale dzięki wielkie.Wstawię Wam fotkę torcika Marcelkowego, ja piekłam , M ozdabiał ;-)Hmm nie mogę coś wstawić, spróbuję za chwilę.
Aaaa
Ishi wszystkiego najlepszego dla Agu dużo radości, słoneczka, beztroskich zabaw z bratem i spełnienia dziecięcych marzeń.:-)