reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

A ja dziś przez leniuchowanie poranne wszędzie biegiem, sprzątnie , spóźnieni na narty , spóźnienie na drzwi otwarte w szkole, które bardzo długo trwały. szkoła średnia:/ nie czuje się 100% przekonana:-(na zakupy mi sie nie chce jechać:/

Ewa uff dobrze że nie szpital..zdrówka!

Sempe kawa o 18? o której spać pójdziesz?:-Dja tesco lubię, jakoś w lidlu nie mogę dostać wszystkiego.ale lubię tam wlecieć od czasu do czasu:tak:

natuska okna ? fiu fiu:-)

reklama
widzę, że się wzięłyście ostro za porządki, tylko ja niczego sie nie tykam. Przywiozłam od mamy gołąbków tyyyyyyyle że masakra i nawet obiadu nie robie, Zresztą nie mam kiedy bo Emilka płacze praktycznie ciągle, a jak nie płacze to marudzi, gorzej niż jak sie urodził, bo wtedy to chociaż spała, a teraz prawie w ogóle.
ishi
nic mi nie wyjasnili, ta babka od usg nie bardzo umiała mi pomóc, z tym wynikiem musze wrócić do pediatry ale tym razem pójdę do prywatnego, tlyko jeszcze jutro mocz oddam do analizy o ile upoluję.

an82
podawałam saba przez jakieś 3 m-ce pomagał raz lepiej raz gorzej ale potem przestał i na dzień dzisiejszy nic jej nie pomaga:( te czopki też mamy i oczywiście nic a nic nie zmieniają.

jagmar

najgorsze to że od kiedy dokarmiam nutri nie widzę poprawy, bło lepiej przez 3 dni a potem znowu źle. I dziś jadł cały dzień nutri a i tak i tak płakała. Po wynikach z moczu ide do Czosnowskiego znowu niech mi pomoże bo wymiękam :( jeszcze lada chwila a zaczne łapać dolinę a tego bym nie chciała. Fajnie że Marysia już tak fika. Jeszcze lada moment a będą siedziały obydwie razem w piaskownicy:)

natuśka
Ta Twoja Emilka też jest artystka, już któryś raz czytam że sama sie ubrała i przygotowała do wyjścia:D No popatrz jaka samodzielna!

Ide spać, rano wcześnie musze wstać polować na mocz, wiec chce sie przespać choć troche. Dobrej nocki !

Jarzebnka ja poznałabym Tygrynkę,Jagmar,Lilou i Skrzat...No i oczywiście Rogalową i Aniaa23 bo je znam już dłuuuugo ;-)

Sempe,żeby to wszystko było takie proste i dałoby się to naprawić tak po prostu rozmową to było by super:-(niestety Ł pokazał po raz kolejny,że jest nieodpowiedzialny,w ogóle nie myśli,nie może pić i co najważniejsze nie dorósł do rodziny...heh na samą myśl chce mi się wyć...

Witam kochane!U nas imprezka urodzinowa również bardzo udana choć niestety dzień wcześniej odwołała przyjazd chrzestna Marcelka z rodziną bo jej córeczka ma zapalenie oskrzeli:-( ale przyjadą jak już wyzdrowieją. Wszystko wszystkim smakowało i było miło i wesoło. W niedzielę wybraliśmy się na zakupy do factory i tym sposobem Marcelek ma dwie pary fajnych butków na wiosnę, ja jedną a M spodnie:-D Po południu przyszli znajomi na torcik i kolejny wieczór bardzo miło upłynął. Dziś spędziłam cały dzień z synkiem w domu bo M na popo w pracy i również upłynął czas na zabawie. W ogóle mam właśnie bóle owulacyjne i czuję się prawie tak samo jak dokładnie 2 lata temu kiedy rozpoczęły mi się bóle porodowe właśnie o tej godzinie:-DTygrynka Super weekend mieliście. Buziaki dla Was, z okazji rocznicy i uściski dla T z okazji urodzin:tak:Lilou Widzę że odwiedziny udane, fajną A ma piłeczkę co?:-)Skrzat O rany ale Was dopadło, ważne że już zdrowiejecie. Natuska Znów się uśmiałam, tym razem wyobraziłam Was sobie na tej drabinie we trójkę.:-D U nas też było mycie okien ale zrzuciłam to na M:-pKrklisz Gratulacje, pewnie musisz się oswoić z myślą że znów zostaniesz mamą ale za jakiś czas będziesz na pewno szczęśliwa że tak się wszystko potoczyło.An Sklerotyczka ze mnie i ciągle zapominam, dziękuję za info o przedszkolu, jednak przemyślałam sprawę i potrzymam jeszcze Marcelka rok w domu ale dzięki wielkie.Wstawię Wam fotkę torcika Marcelkowego, ja piekłam , M ozdabiał ;-)Hmm nie mogę coś wstawić, spróbuję za chwilę.

Aaaa Ishi wszystkiego najlepszego dla Agu dużo radości, słoneczka, beztroskich zabaw z bratem i spełnienia dziecięcych marzeń.:-)

Ostatnia edycja:
No udało się. Nawet wyszedł smaczny;-).

Załączniki

• DSC06842.jpg
    DSC06842.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC06859.jpg
    DSC06859.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 30
Ishi i Ajentka - wszystkiego najlepszego dla Waszych kochanych dwulatków, dużo dużo zdrówka, szczęścia i uśmiechów co dnia na buźce Agatki i Marcelka :*
Ajentka wow super torcik, lepszy niż z cukierni!

skończyliśmy poprawiać męża pracę, mam nadzieję że już ostatni raz... do tego obejrzeliśmy Dextera (wciągnęliśmy się:D), przeczytałam "Piąte dziecko" Lessing (polecam!) i zmykam spać, bo od rana opiekuję się 2,5letnią kuzyneczką Sebusia :) dobranoc!

Dzień dobry:)....Tutaj Renata...niewiem czy pamiętacie mnie....mama Krzyśka i Weronki:)....nieodzywałam się dobre pół roku......a teraz znów o ile mnie przyjmiecie:)))) chciałabym się dołączyć:))))) Pozdrowienia dla wszystkich mam i fajnego dnia życzę:)

Witam

Ishi, Ajentka naj dla dzieciaków :) niech sie zdrowo chowaja :tak:

Drakenowa pamietamy i witamy :tak:

ajentka szacun za tort :tak:

Ewa Mila to typ strojnisi,ja ja rano ubieram, a ona sie przebiera :sorry2: zmienia buty z czestotliwoscia co 5 minut albo czesciej, przychodzi ubrana w kurtke i czapke i twierdzi ze idzie do "dzidzi: :-D

lilou a Ty juz dla Olwki szkołe srodnia szukasz? :-p

jagmar gratulacje dla Marysi za nowe umiejętnosci :tak:

czeka mnie dzisiaj pranie dywanu u dzieciaków :baffled: B chyba do pracy nie idzie bo cos go niby bierze :sorry2:popołudniu jedzie do lekarza...
miłego dnia i niech słonko wyjrzy :tak:

reklama
hej
ajentka wszystkiego najlepszego dla synka. Tort wygląda wspaniale, aż mi ślinka pociekła :).

Zosia była dzisiaj na basenie. Wróciła pełna wrażeń i jest teraz zmęczona i marudna tym bardziej, że wstała o 6. Zupełnie nie rozumiem dzieci. Zamiast się wysypiać i korzystać z błogiego lenistwa to wstają skoro świt. Co to będzie latem? Pobudka o 4 i spanie dopiero o 22 ;).
Dzisiaj dzień porządków. Muszę wysprzątać mieszkanie i łazienkę a później przyjeżdża do nas ciocia.

Do góry