reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat to może dlatego Basia była wczoraj troszkę marudna i szybko się zmęczyła a 2 butle soku to Zosia wypija w 2 dni :p. Ma to po mnie i nie lubi nadmiaru płynu na szczęście 2 butle mleka do tego idą. Szybko wracaj do zdrowia. Jasne, że Cię przyjmę 16 jeszcze swojego limitu nie wyrobiłaś. Wiesz co jadłam dzisiaj na śniadanko? Kanapeczki z bazylią bo jakaś taka dziwnie powyrywana i połamana była ;).

Tygrynko :) spoko będę myślała o wyjściu. Mówiłam, że rano świata nie ogarniam i rozumiem wszystko na opak.

Ania nie znam się na spacerówkach. Miałam same z odzysku od kogoś i pego pliko 3 była fajna ale jest mega droga.

Ostatnia edycja:
reklama
krklisz
shocked.gif
kurcze no to nie wiem co życzyć czy powodzenia czy jak w szoku jestem! Ja też życzę ci tego czego chcesz!

Ania gratuluje ząbków dla Karolinki, ja jestem zadowolona z ABC baby desing lilou masz już ten wózek?

lilou - miałam pisać ja bym się postarał coś robić stałego do jedzonka dla Stasia ja wiem że może dużo nie zjeść na początku ale tak jak tygrynka pisze powinien miec stałe posiłki bo potem mozesz miec problem i dziecko nie bedzie chciało jeść w ogóle twoich obiadów tylko słoiczki

firanka powodzenia z konkursem, a te ciuchy 40 i 42 to jeszcze tam potrzebne dla Zbyszkowej rodziny czy jak?

Tygrynka Jagmar zaczekajcie na mnie ja tez chce z wami wszytskimi się zobaczyć

Tygrynka ona cos pisała o przedszkolu dla filipa i może na działke jezdza bo to ładna pora jest a wiesz jak ona lubi jezdzic z małymi

Skrzat zdrówka u całuski dla Basiuni

amandea ja tez jestem zszokowana tym czasem jak szybko leci juz roczek za niedługo i w wakacje bedzie mozna chodzic nad jeziorko z malym super bedzie juz sie nie moge doczekac

Lilou - szukaj pracy w szkole ;)

Wczoraj p[adłam jak kawka razem z Bartkiem tak pieknie mi zasnął jak dzień wczesniej bajeczka troche marudzenia (juz mysłałam że przegram) i ja zasnęłam i on też w łóżeczku ale pobudki w nocy mnie dobijają ale może kiedys się skończy zobaczymy jak dzisiaj. a w piątek na którą ? bo ja do pracy na 11:30 do 16:30 ale pewnie tych godzinach :-(. Kawusie wypiłam ide się pobawić z Bartusiem i do roboty ;)

Jagmar Basia pokochała Twoją bazylię:p A Basia pije strasznie dużo, jak moja mama jej pilnowała w poniedziałek to wypiła mleka 200ml a potem w 2h 2x butelke 300ml soku i połowe trzeciej butelki z sokiem, brzuch miała wydęty że hej! I dawaj z nami 16tego:D P sobie poradzi z dwójką!:)
My oglądamy domowe przedszkole, ale chyba muszę młodej coś do jedzenia zrobić, może kaszkę?
Ania gratki ząbków:) My mamy Inglesinę Trip i jest super, lekka przede wszystkim, zwinna, łatwo z nią jechać tramwajem, ja jestem bardzo zadowolona:D

ja kupiłam baby design sprint jak młody miał 10mies, a jak miał 20 to parasolkę mamas&papas tempo, obydwa wózki naprawdę polecam :)
Skrzat zdrówka!
ok lecę, pa!

Witam porannie dziekuje wszystkim za zyczenia i wsparcie, Aniu gratuluje zabka, i zycze wszystkim milego dnia.
Dezcyzje podjelam ze czekam godnie do piatku ;) i tak juz nic nie zmienie, M mnie troche pocieszyl ;).
Dzis od rana czuje sie nieco lepiej .
Tygrynka To co jutro aktualne ?

hej dziewczyny :-)
Krklisz kochana ciesz się albo inaczej myśl pozytywnie :-) zobacz jak Natuska (nieobecna) sobie świetnie radzi z 2 :-) wiem że to przerażające ale popatrz na swoją dzidzię pomyśl jak bardzo ją kochasz ;-) więc i drugie będzie super ;-) podziwiam cię za wytrwałość ja bym już u gina siedziała albo bete robiła ( jakby co to na serbskiej za castoramą w POSUM jest lab. Diagnostyka jak zrobisz rano bad. to po południu w necie sprawdzisz wyniki ) tak czy siak trzymam kciuki ;-)
Skrzat zdrówka ci życzę ;-) i młodej też :-) Lula tak samo pije dużo zwłaszcza soczków :-)
Tygryś udanej podróży i przyjemności w kinie :-)
Lilou ale fajnie ci się zapowiada tydzień :-) podrów sushi mniam mniam
Aniaa gratuluję ząbków u nas też tak rosły jeden za drugim :-)
u nas remont postępuje łazienka skuta, wygląda bosko same rury sterczą ze ścian hihi
muszę pochwalić moje dziecko bo była bardzo dzielna przy pobraniu krwi zero płaczu, co prawda tylko z palca pani krew brała ale młoda grzecznie siedziała za to z sikaniem to twardza zawodniczka rano zdjęłam jej pieluchę całkiem suchą więc w nocy nic nie zrobiła, dałam butlę mleka i godzinę biegała z gołym tyłkiem i na nocniku siedziała i nic nawet kropelki :eek: będziemy próbować jutro...
wracam do pracy i udanego dnia życzę wszystkim

kozaczek Dzieki ;), musimy sie kiedys poznac ;). My jak skulismy lazienke to sobie rysowalismy nowa na scianach ;). Wspolczuje tego kurzu bo to jest masakara.
Mala rzeczywiscie twarda zawodniczka ale dobrze robisz trzeba wziac to na przeczekanie. Pozdr pa

My po spacerku. Jestem zmęczona pewnie bardziej niż Zosia. Makaron się gotuje na obiad a Zosia siedzi cicho w kuchni więc pewnie masło wyjada.

edit: jednak spacer zmęczył Zosię. Zasnęła mi w krzesełku do jedzenia. Siadłam sobie na kanapie bo wcześniej zjadłam niż ona (zawsze to chwilka spokoju) a tu małej leci łepetyna do przodu. Hehehe tak jeszcze nie miałyśmy.

Ostatnia edycja:
Ją leże gardło lepiej ale mam dreszcze mama jeszcze jest i co prasuje mi ją nie wiem jak mam jej dziękować, basia była z babcią na spacerku już nie wymiotuje więc w sumie raz pewnie coś jej zaszkodzilo:( Młoda ogląda króla lwa:)pełną fascynacja!
Jagmar zosia jest niezłą:)
Rozmawiałam z Na-tuska ma komp rozwalony ale Was pozdrawia:)

reklama
Do góry