reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ania my z ES jeżdziliśmy po sklepach ze spacerówkami pooglądać a kupiliśmy na allegro jest hurtownia gdzieś na dziadoszańskiej 10 :-) tam jest fulll wypas wybór do oglądania i akpol na radzie rataje, a co na boso do tygrynki :rofl2:

reklama
Majka łuuu to życzę, żeby kontuzja szybko minęła bez lekarskiej pomocy.
Lilou ja to bym chyba padła po takim dniu. Skąd czerpiesz tyle energii? Sprzedaj mi trochę :)
Karola słodka ta Twoja Jula. Jakoś zapamiętałam ja z loczkami :).
Tygrynka po takim wstępie nie mogę się doczekać Twojej opowieści.

Ostatnia edycja:
dobra, jestem, chłopaki śpią to mam wolne :D
MajkaK oby kontuzja nie była poważna!!
Lilou Ishi dzięki za dzisiaj :*
Ania a ile chcesz przeznaczyć na wózek? bo ja w sumie myślałam o sprzedaży ale jeszcze nie tak dokładnie :D a wpuścić bym Cię wpuściła :p

my dzisiaj od rana latamy.. oczywiście nie wyrobiłam się z młodym na tramwaj i wyszliśmy z domu o 11:30 (film na 12 na Malcie), podjechaliśmy autobusem i tramwajem i zdążyliśmy :D a to cud, bo bez wózka (dziękuję wszystkim młodym dziewczynom i paniom ok 50tki z tramwaju nr 17 że sobie wygodnie siedziały kiedy ja tłumaczyłam dwulatkowi jak mocno się musi trzymać poręczy żeby się nie przewrócić..) i z przystankiem po drodze na oglądanie dźwigu pod Maltą :D film taki jak Lilou pisze, aż dziwne że puścili w mbk, dobrze że nie mam starszego dziecka :/ i już się nie dziwię koleżance, że była zbulwersowana, ja może nie aż tak, ale momentami zniesmaczona na pewno.. po kawce z kobietkami i zakupach na Malcie polecieliśmy na obiad do teściów, na kawę na miasto, na zakupy do Biedronki (kiedyś pisałam Wam o drewnianym kulodromie za 30zł - teraz jest za 15zł :)) i do Plazy, mąz ma nową koszulę (kolacja z szefami w przyszłym tygodniu, wyróżniony jako jeden z nielicznych :)), a ja duperelki typu spinki do włosów, lakier do paznokci, itp bardzo miły dzień ale ciesze się że już mogę spokojnie usiąść :D

Mówię Wam dobranoc, jutro kolejny intensywny dzień, już o 8:30 muszę być na dworcu PKP, po mojego chrześniaka:-)potem aż do wieczora (pewnie późnego) poza domem:tak:

jagmar ja lubię takie dni, ale potem muszę mieć parę spokojnych;-)ale genaralnie ciagle coś, a odkąd mam auto to już mnie nic nie ogranicza:-)

MajaK uuu, to oszczędzaj nogę:tak:

Karola ja też długo nie miałam włosków, a potem no sama zobacz :-Dpiękne jedwabiste.. jak z reklamy:-D

lęcę spać! dobranoc!!!i miłego dnia jutro!

Hej dziewczynki, wlatuję tylko na chwilkę co by nie wypaść z obiegu. U mnie bieganina bo pracy dużo i przygotowania przed urodzinkami Marcelkowymi, sobota i niedziela goście, podjęłam się zrobienia tortu i innych wypieków oraz pysznej kolacji więc przygotowań dużo. Jutro o 8 muszę już być w pracy, potem fryzjer, zakupy, do domku, mężuś umyje okna, potem trzeba lecieć psa dać do fryzjera co by jakoś się prezentował bo po zimie lekko się zmechacił :-D W piątek, pichcenie, kurze i takie tam. W sobotę na 15 goście, w niedzielę od rana mężulek zabiera mnie na zakupy ciuchowe:-D:-D a o 16 znów goście więc u nas też ciągle coś.
Lilou A prezent to taki: Little Tikes 615924 WODNY STOL STATEK PIRACKI +BON (2162944002) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Udanych równie intensywnych dni życzę i miłych odwiedzin u A i K. :tak:
Karolka Nie smutaj się, życzę aby Wam się poukładało bo ja nie mogę się doczekać tego obiecanego przyjęcia.:tak:
Skrzat Zdrówka!

Wybaczcie dziewczyny że więcej nie napiszę ale czas goni i kiedyś trzeba się trochę przespać.;-) Pozdrawiam Was wszystkie.

Ostatnia edycja:
Aga fajny weekend się Wam zapowiada, powodzenia ze wszystkim :) a jaki torcik robisz?
Karolka oj nie smuć się, na pewno szybko dojdziecie do porozumienia! trzymam mocno kciuki za Was :*

pomalowałam sobie paznokcie nowym lakierem, pierwszy raz mam taki kolor i chyba mi się podoba :D Inglot Cosmetics - Nails - Brown Collection Nail Enamel - 973 chociaż na paznokciach ciemniejszy jest.. do tego nadrobiłam netowe sprawy, obejrzałam serial, a zaraz idę czytać książkę, no kurczę im więcej robię wciągu dnia tym mam więcej czasu i energii na wszystko :D no i wiosna daje mi kopa, bo ja juz ją czuję :D takie piękne rzeczy już w sklepach są, za chwilę ruszam na polowanie :D

jagmar Nam tez sie zdarzylo ze glowa poleciala do przodu normalnie jak u pijaka ;).
Z tym zapraszaniem ok zapamienatamy, ale wiesz ze u Tygrynki bylo 12 dzieci to sie sasiadka ucieszy ;).

Skrzat Zdrowka

an82 A to tez sie odchudzasz?
Tak napisze jak wroce ;).

Krola2901 Dzieki dzieki byle do piatku ;).
Trzymaj sie czasem trzeba wychowac zeby potem miec lepiej.

lilou A co ze Stasiem w kinie tam jest jakas opieka?
Czy zabierasz ze soba?
Rozumiem ze w koncu sie namyslil i ruszyl?

MajkaK To odpoczywaj biedaczko.

tygrynko Rzeczywiscie zabiegany dzien :), ok spotkamy sie innym razem, a mialam ci jeszcze napsace ze
dla mnie Weranda zawsze jest milym miejscem, choc porownania nie mam wielkiego to przypadla mi do gustu.
to prawda czasem im wiecej robisz tym wiecej masz powera, u mnie niestety teraz tak nie jest ale chyba musze
sobie wszystko na nowo poukladac, lub w koncu sie wyleczyc i bedzie dobrze.
Czesem zastmialam anawiam sie jak ja to robilam :1,5 etapu, pranie, sprzatanie, gotowanie ( w sprzataniu M sie
udziela)
a weekendy wolne przeciez musialy byc ;).

ajentka No to powodzenia z ptzygotowaniami ;).

Mala jeszcze spi,a ja w lozeczku ale chyba trzeba sie z niego ewakulowac powoli bo glodna jestem tylko ostatnio
praktykuje 1 sniadanie z mala wiec chyba musze za nia poczekac.

dzien dobry :)

wreszcie mam kompa sprawnego (mam nadzieje) :tak: nie wiiem co sie stało, ale na szczescie po kilku dniach reanimacji ruszył :tak:

Krklisz ale mnie news ominął:tak: mimo wszytsko gratuluje, a 2 ciąza w tak szybkim czasie to nie tragedia, :tak: na pocztaku jest moze troche ciezko sie odnalesc w nowej sytuacji ale potem jak sie patrzy jak takie małe ludki sie całują,przytulają itd to az serce pęka :tak: czekamy na jutrzejsze wiesci :tak:

Skrzat :* :tak: jak sie dzisiaj czujesz?

An byłas blisko z ta działką :tak: cały weekend na swizym powietrzu :tak: reakcja Filipa jak weszlismy przez furtkę: "o bozzieee, mama, tu nie ma basenu" :-D no i hit piaskownica z której na czekoladę musielismy go wyciagąc :tak:

ajentka miłej organizacji :)uwielbiam takie szykowanie, a najbardziej pasc trupem jak juz jest po wszytskim :-D

my spacerujemy juz bez wozka,emila o dziwo wytrzumuje piesze wedrówki lepiej od Filipa :confused: no ale straszak to typowo wozkowe dziecko :tak: zaczelismy tez spacery bez pieluchy :tak: na szczescie woła "Mama, siusiu jedzieee" :-D wiec podlewamy cos ie da :-p

miłego dnia ,choć dzisiaj chyba bez słońca :dry:

reklama
Ooo.. witaj na-tuska! Ale Filipek wygadany, i jak ładnie woła siusiu, nie mieliście wpadki żadnej na spacerze? no nie uwierzę :)

Karola, trzymam kciuki, żeby Wam się poukładało, głowa do góry! A Juleczka jeszcze burzę włosów będzie miała, a co. (wygrałam sprawę!)

Krklisz ależ Ty jesteś cierpliwa, ja bym nie wytrzymała :)

A mi się zdaje że czytałam, ze mam sąsiadkę, hm.. firanka?

Usypiam Młodą, więc wtapiam się w naukę, jutro egzamin. Co za nieładna pogoda.. no, ale nie mam czego żałować przynajmniej :) milego dnia!

Do góry