reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Ania gratulujemy ząbka naszej małej sąsiadeczce :)))
Jagmar jakie nasze spotkanie?? Ty też jesteś zaproszona przecież :)) i to dopiero o 20, więc z dzieciakami możemy wpaść wcześniej :))
my jutro wybieramy się do jakiejś kawiarni z okazji imienin męża i nie wiem gdzie iść.. Weranda? Ptasie Radio? coś nowego mi się chce ale sama nie wiem co :D

No to spoko, może być 16. Ja nie wiem czy pójdę tego 16 wieczorem z Wami ale o tym już pisałam raczej nastawiam się na nie :( hłe...:( hłe...:( hłe...:( nie chcę sobie i dziecku fundować stresów.

Krklisz- 3mam kciuki zeby bylo tak jak chcesz! ale kochana druga dzidzia szybko to nie dramat- mowie wiedzac po sobie:-D nie masz czasu przezywac ciazowych rozterek i czas leci jak torpeda:-D cos wtym jest z ta wiatropylnoscia...my zaszlismy za pierwsza pierwsza proba w druga ciaze..:eek:
Ania- Karoli zab wychodzi zeby mogla Kamila gryzc jak bedzie ja dusil:-D Tygrynka polecam Golebnik jeszcze i Caffe Lawke- fajne kawiarnie z dobrym slodkim:-)

Jagmar ale jakbyś się jednak rozmyśliła to daj znać :)
Malutka aaa właśnie, dzięki!! jak ja mogłam zapomnieć o Żydowskiej :D zaciekawił mnie ten Gołebnik, nigdy nie byłam :) dzięki!

Witajcie.

Co do konkursu to okazało się,że dzisiaj jest koniec...nie wiem chodzę z głową w chmurach ostatnio...jak doczytałam na ogłoszenie wyników mają 7 dni...
Łukasz dzisiaj pojechał do pracy i wróci jutro...w sumie nawet dobrze,bo ostatnio jak poszedł w czwartek to wrócił w sobotę...tyle tylko,że ja mam wrażenie jakbym miała umrzeć...jestem uzależniona od energetyków,normalnie pijam około 2-4 puszek na dzień...dzisiaj wychlałam tylko 1,jak wieczorem nie mogłam wstać z łóżka bo tak m i się ślepia zamykały...i kurcze serce wali mi jak szalone...dosłownie palpitacja...

Aniaa23 jutro będę miała listę placówek:tak:

Krklisz gratuluję,to zapowiada się,że zostaniesz listopadówką...dasz sobie radę ja mam koleżanki które rodziły w styczniu,a w grudniu,listopadzie miały kolejne bobasy...

Jagmar ja chodzę na siłkę (teraz nie kupiłam karnetu,bo pieniędzy braknie),chodziłam na zajęcia brzuchy,bodymind, i poszłam na poranny step morning...kur...wa tak jak na niektórych ćwiczeniach na brzuchach i doby odpuszczałam bo nie dawałam rady,brak koordynacji itp,tak na stepie dałam radę całe zajęcia...ale przez 1,5 tygodnia chodzić nie mogłam...czułam wszystkie mięśnie itp...ale stwierdzam,że jak wykupię karnet to będę chodzić na te zajęcia to schudnę,bo na te swoją grubą dupe patrzeć już nie mogę...

jeszcze mi sie przypomnialo - cocorrico i jedno obk- nie pamietam nazwy na tej ulicy co jest Fara- tez obie super- cocorrico ma romantyczny klimat, a ta druga jest idealna latem- maja super ogrodek:)

Witajcie!

U nas już lepiej, aplikuje w dziecia syropki i widać poprawę. Dziś dotarł do nas prezent, mega wielkie pudło to jest. Zostawiłam w firmie bo w domu nie da rady ukryć.:-D
Krklisz jakie wieści. Los czasem potrafi nas zaskoczyć, na pewno jesteś teraz oszołomiona i musisz wszystko przetrawić. Jak Marcelek był w wieku Oliwki to też nie wyobrażałam sobie być znowu w ciąży a teraz już nie mogę się doczekać.:tak: Co by nie było będzie dobrze, pamiętaj że zawsze masz wsparcie w bb koleżankach.:-)
jagmar Ja w końcu bardzo chętnie Cię poznam bo tyle dobrego o Tobie słyszałam:-) i też bym mogła wpaść za tydzień ale tak w okolicach 14,15 bo do 13 w pracy jestem a jak dziewczyny będą jednak wcześniej to na pewno jeszcze znajdzie się niejedna okazja.:tak:
Co do Natuski ja też się już po kątach dopytuje co z nią że na tak długo zamilkła, a tygrynkaTy nie masz numeru tel. do niej może wyślij smska.

Spokojnej nocki.;-)

reklama
Do góry