reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ale dzisiaj malo do czytania ufff dla mnie ja po pracy usta mnie pieka od wiatru bo z dzieciakami na dworze byłam. Obiad jem z tych mrożonek Hortexa i sos czosnkowy na tym głodna jestem jak nie wiem.

krykrisz napisz tylko zaraz jak sie dowiesz ws pt czekamy z niecierpliwoscia

ania a patrzysz na allegro? ja wolałam nowa spacerówke

Skrzat zdrówka i to szybko

reklama
Hejo znowu mam zaleglosci w pisaniu.

gratualcje dla nowej kolezanki jesli sie okaze ze jednak drugie dzieciatko pod serduszkiem :)

Zdrówka dla tych zakatarzonych i pod kocykiem :)

U nas jak zwykle intensywnie ale wesolo, no oprocz tego ze wojna domowa z panem B i stoi pod znakiem zapytania nasz slub... ;/

przykro ale co zrobic, jak inne metody zawodza... moze taki wstrzas go obudzi.

kiedy jakies spotkanko?bo musze sobie w pracy ustawic. chcialabym poznac blizej nowe babyboomowiczki :0 jagmar widzialam na teatrzyku ale niemialysmy okazji pogadac bo musialam latac za moja zalatana corcia :)

No właśnie Karola ja też cały czas żałuję, że nie pogadałyśmy a Twoje dziecko to ta mała dziewczynka w blond loczkach i z kolczykami? 16 w piątek zapraszam do siebie a potem tego samego dnia babskie wyjście do knajpki czy gdzieś.

An na allegro tak troche patrzylam ale w sumie to sama nie wiem co taka spacerowka musi miec zeby mi odpowiadala;) Dlatego pytalam Was:) Z pewnoscia musi miec rozkladane siedzenie i kosz na zakupy a jakby miala przekladana raczke to tez by mi milo bylo ale to chyba zadko ktora ma.

hej dopiero wróciłam do domu, ogarnę się i wszystkim odpowiem co miałam, w skrócie: Krklisz niestety nie dam rady w tym tygodniu, zapraszam w przyszłym, ok?? Ania wpadnij obejrzeć wózek, umówimy się! lece młodego położyć bo drzemkę dzisiaj miał (padł po kinie) i jeszcze nie śpi :/

O Boziu co za dzień:-) Padam na twarz:-)byłyśmy w kinie, film..hmm.. no co by tu powiedzieć bliski filmu erotycznego.. a może nawet poszłabym dalej w określeniu jego.. potem kawka z dziewuszkami (Ishi, Tygryś dzięki;-)) potem biegiem po Oli, w drodze powrotnej bóbr stanął na środku ulicy(na Browarnej) i ani myślał się ruszyć:/ hihi ale akcja, bóbr na drodze:-D a ile stresu miałam, bo stanęłam włączyłam awaryjne, i czekałam aż się ruszy:-Dpotem ur w Jupi,miałam zostawić Oli i jechać do domu, ale Staś ani myślał stamtąd wyjść. szybkie zakupy , jedzenie, i tym sposobem cały dzień spędziłam w Malcie:szok:

karola ojoj :/ życzę pogodzenia, potrząśnij nim mocno! ;-)

an połóż sobie na usta miodzik! pomoże!

Skrzat zdrówka! dobrze że masz taką pomocną mamę!

kozaczino powodzenia z nocnikowaniem!

jagmar, moja córcia to napewno ta biegajaca z kolczykami ale czy ona ma loczki??? no cos tam niby ma, ale ja bym tego burza loków nie nazwala ;D
ubolewam mocno, i dziewczyny wiedza ze stan jej owłosienia jest moja wielka bolaczką :) zawsze sie smiejemy "ile to Jula ma włosów"!!!

Lilou alee intensywnie! Malta to twoj drugi dom :D
Tygrynka tez poszalaala jak zwykle!

Aniaa poolecam allegro i dzial sprzedam tutaj na BB taki ogolnopolski- czasem fajne okazje mozna trafic.
sama mam spacerowke wiekowa stara ktorej juz ni produkuja ale dobrej znanej firmy i jestem mega zadowolona! a mam ja od jednej mamy z BB za darmoche :)

edit. Aniaaa23 w kapciach do Tygrynko nawet możesz :)

reklama
Dziewczyny! Przeczytałam, ale nie dam rady odpisać, jakiejś kontuzji sie nabawiłam na zumbie :/ Juz w pon noga trochę w kolanie pobolewała, ale dziś to ja doprawiłam :((( Ani w tą ani w drugą stronę :/ Bpoooliiiii!!!! Kurczę, a jutro też chciałam iść no ale odpada.... Życzę wam wszystkim miłej nocki i może do jutra (jak się szpitalem moja przygoda nie skończy :/)....

Do góry