reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jagmar my też dziękujemy za wizytę bylo super, basia u babci padla mi na rękach o 17 ale po pół h ją obudziłam i był lekki marud i straszny przytulasy
Krkisz gratki ale oby bylo tak jak ty chcesz, ciesz się że się w sumie udało:)
Do natuski pisałam smsa to mi napisała że wsio ok ale nic więcej:(też się martwię jutro będę dzwonić!

A ją dopiero wstałam u babci jakoś mnie tak się chorobowo zrobiło nito gardło nito głową i jak przyszłam z zet do domu to się położyłam i spalam po polopirynie do teraz wstałam i druga dawka i idę spać dalej chyba ciut lepiej,dobrze że zet ogarnął basię i położył spać:)
Dobrej nocy!

reklama
Witam porannie. Jeszcze jestem nieogarnięta. Czuję się jakby mi ktoś bejsbolem w łepetynę przyłożył. Jak ja będę wstawać jak przyjdzie pora na powrót do pracy ??? M pojechał sobie dzisiaj do Koszalina do roboty. Nie lubię jak tak daleko wyjeżdża.

ajentka zapraszam, zapraszam też Cię chętnie poznam. Godzina jeszcze nie ustalona,
Tgrynka a ja się nie wycofuję (jeśli o to chodziło bo nie jestem pewna). Mam już 16 w kalendarzu zaznaczony :).

Skrzat zdrówka życzę, oby nic Cie nie rozłożyło. Biedna Basieńka, drzemka jeszcze by jej się przydała ale co zrobić jak się dziecko uprze albo nie chce zasnąć i drzemać albo siedzi później do nocy. U nas spanie skończyło się wraz z nastaniem ery bezsmoczkowej.

Dzień dobry!

Z mistrza późnego wstawania, stałam się rannym ptaszkiem:happy: mam już ogarnięte, poodkurzane, i jedną pralkę wypraną:szok:

Dziś intensywny dzień, bo idziemy do kina, a potem urodzinki Oliwki koleżanki w Jupi Parku, może chwilę z nią będę a potem do domu, i P ją odbierze.
Ten tydzień intensywny bo jutro przyjeżdża moja przyjaciołka z Anglii, z moim chrześniakiem:-)jutro cały dzień razem, a wieczorkiem sushi, a potem będzie u mnie spała:-)P wygoniony do rodziców:-p(ale ich nie ma więc luuz).w piątek kolejne ur przedszkolaka, tym razem na lodowisku. Sobota znów urodzinki, a potem wizyta u znajomych (Ajentka w końcu do Agi jedziemy:-)). takie tyg lubię:-)

No też się zastanawiam co z Natuska, może ma nas dość:-p:rofl2:?

krklisz jak samopoczucie? idziesz na betę?

ajentka dobrze że już lepiej! a jaki prezent?

Dobra, lecę sie ubierać, bo zaraz Ishi mnie w piżamie zastanie:-p

edit: Jagmar równiutko posta napisałyśmy:-) ja też nie wiem jak się będę wyrabiać do pracy... chyba o 5 będzie trzeba wstawać:eek:

:) lilou pytałaś wczoraj o kino i znowu muszę odmówić. Jak tych tramwai nie ma na grunwaldzkiej to ciężko z wydostaniem się z grunwaldu. Poza tym M nie ma i jakos tak wole nie jechać sama z małymi. Jak jest na miejscu to przynajmniej mam jakieś koło ratunkowe. :). Musze wreszcie obczaić jazdę autobusami.

O ja, jakie wieści, kirklisz oby było tak jak sobie życzysz, może organizm płata figle, narazie jeden test robiłaś?

Ania23 gratulujemy ząbka!! Uuu.. brawo brawo dla Karolinki!

Ale wy aktywne Dziewczynki jesteście, ja się tak strasznie wstydzę siłowni, aerobiku itd. Mam straszne kompleksy z brzuchem po ciąży, nie dość że rozstępy jakby mi kto grabiami jeździł to jeszcze flak :(

Szlag mnie trafia bo siadło mi takie urządzenie co ciepłą wodę robi, ja nie umiem tego naprawić i muszę wodę gotować wrr.. niech ten chłop zjedzie.

Zosia ogląda tęczę na dywanie,nie nadążam za nią, wczoraj chwyciła się fotela, i girkę jedna postawiła na całej stopie i próbowała się podciągać jak do stania. Za szybko mi ten czas leci, ciąża to mi się dłużyła, ale chciałabym żeby te pierwsze miesiące tak nie leciały szybko, a tu niedługo roczek.

Słuchajcie, tak mnie długo tu nie było.. Franuś się urodził, wszystko dobrze u Marty? Nie przekopie się już przez gąszcz Waszych postów gaduły.

No i gdzie na-tuska?

amandea ja też przerażona jestem biegiem czasu.. szok:szok:
Marciaa urodziła 6 lutego Franulka:-)śliczny chłopiec:tak:
A może Ty z nami do kina się wybierzesz? chodzimy w sumie co tydzień;-)

jagmar szkoda szkoda:-(może następnym razem.. wyobrażam sobie wyjazd z grunwaldu.. nie zazdroszczę teraz mieszkania tam:/

Lilou rozpatrywałam bardzo mocno tę propozycję, ale nie dam rady, Mama niedługo do nas przyjdzie i na pewno się nie wyrobię. Ale jak co tydzień chodzicie to dołączę za 2 tygodnie (teraz Tatuś przyjedzie, to się nie będziemy mogli nacieszyć po tych 6tyg.) Bardzo mi się multibaby podobało (jak byłam pierwszy i ostatni raz z Wami :))

Żałuję bo sponsoring chciałam obejrzeć, no ale siła wyższa.

No to ja piszę o poranku, spod kocyka! Głowa boli i gardło:( 37,5 mam! Mama przyjedzie trochę Basią się zająć, ale ta rano wymiotowała całe mleko i sok:( Mam nadzieję, że to nie żaden wirus znowu, może za dużo wypiła (dwie butelki).
Na-tuska, Jarzębinka???
Lilou ale intensywnie fajnie!
Ciekawe czy mnie też Jagmar 16 przyjmie:p

Witam i ja :)
Jagmar chodziło mi o to że jak się rozmyślisz a raczej zdecydujesz na wieczorne wyjście to będzie super :))
lecę się przygotować do kina, strasznie mnie ciekawi Sponsoring, chociaż kumpela była zdegustowana, czas się przekonać osobiście, zwłaszcza że słyszałam sporo głosów że film jest słaby :D no i jedziemy tramwajem bez wózka, więc muszę wcześniej wyjść, no to lecę, miłego dnia!

reklama
I jesli ta kreska ktora mala ma w buzi to zab (a pewnie tak:p) to wydaje mi sie ze zaraz za nia idzie druga dolna jedynka, ale pewna nie jestem bo sie nie znam;)

Dziewczyny zaczynam szukac spacerowki, cos polecicie? Bo ten wozek ktory mam jest super dla maluszka jako wozek gleboki, ale jako spacerowka to za fajny nie jest.

Do góry