reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Gosia, czyli rozumiem,żę zabrałaś się za porządki na wątku i te wszystkie pojedyncze posty pogrupowałaś i wrzucisz do poszczególnych wątków, tak ??? czyli teraz będzie jasno i przejżyście,to suuuuuuuuuper :tak::-D:laugh2:

cześć poznanianki, jestem tu nowa, czy mogę do was dołączyć? powiem, że mieszkam pod Poznaniem, czy to będzie problem?

cześć Gosiu, dziękuje za przyjęcie :) dopiero zaznajamiam się z działaniem tego forum, więc nie gniewajcie się jak coś zrobie nie tak, coś nie mogę stopki zmienić, wkleiłam te świecące napisy ( imiona moich dzieci), ale widze, że wyszły krzyżyki :-(, no może buźki mnie się uda :-p, ale ciapa ze mnie :zawstydzona/y:

No to może się przedstawie i skrobne coś o sobie. Mam na imie Monika, mam 8letnią córeczke Aleksandre i teraz spodziewam się synka, termin dokładnie na 1.08.2008 :-) a i licze 27 wiosen

cześć poznanianki, jestem tu nowa, czy mogę do was dołączyć? powiem, że mieszkam pod Poznaniem, czy to będzie problem?

żaden problem, zapraszam często i częściej :tak::-D:tak:

Gosia, a co za impreza w starym ZOO, gdzies to można przeczytać, bo chyba wtedy jestem sama na weekend z małym, to może coś mu zafunduje :tak:

reklama
i wcieło mi posta :no::no::no:

Gosia, szukałam w necie, ale znalazłam tylko harmonogram imprez do maja 2008 :tak: aktualnosci nie wprowadzono :tak:

a ja siedzę z małym i ogladamy mecz :szok: bo on ani myśli iść spać, gdzie normalnie juz o 20.30 śpi :szok: a dzisiaj ani myśli - juz pobudowaliśmy z klocków, teraz jeździ traktorkiem :tak: chociaż własnie ściągnął papucie i wprowadził sie do mojego łóżka, i szuka moich spodni od piżamy, chociaż ja mam koszulke, ale to szczegół :tak::tak::tak:

więc dobranoc, bo dziecię woła :rofl2:

papaśki :tak:

Do góry