reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

kubala- bylabym wdzięczna.
a ja myslałam ze na Polnej ordynatorem jest facet.
mam namiary na jednego lekarza z Polnej pracuej w klinice pro Bono i sie wlasnie nad nim zastanawiam...

reklama
gosia - ja suwaczek bardzo chętnie...:tak: ale po paru nieudanych pr. wstawienia go wkurzyłam sie na maxa i zrezygnowałam :-(

witam poniedziałkowo i poweekendowo !!!

Katka, przyjemnego wypoczynku :tak::-D:tak:

co do założenia nowych wątków tematycznych, np. o alergiach czy zdjęcia, to jest fajny pomysł, będzie łatwiej znależć informacje przez zainteresowane osoby :tak::-D:laugh2:

jeżeli chodzi o ginekologa, to ja chodzę do dr M. Dydowicza państwowo do przychodzni na Kasprzaka, trudno powiedzieć jaki jest, gdzieś na forum czytałam dobre opienie, ( bodajże na stronie głównej jest wątek,: szpitale, położne, ginekolodzy i potem podział na miasta) ja poprostu dopiero zaczęłam do niego chodzić i jeszcze osobiście nie mam wyrobionego zdania :tak: na pewno jest miły , sympatyczny i odpowiada na wszystkie pytania, nie zbywa pacjentki :tak:

Pinka, a ślub był Kościelny, tak troszkę dziwnie bo w piątek, ale cóż, tak sobie wymyślili młodzi :tak::-D a wogóle to wzruszyłam sie jak rzadko, może dlatego,że dziewczyna, czyli moja koleżanka jest osobą niepełnosprawną i jeżdzi na wózku i poprostu cieszyłam sie jej szczęściem,że jej sie w życiu poszczęściło, bo chłopaka a teraz męża ma wspaniałego :tak::-D:laugh2:

a ja pół soboty robiłam porządki w domku, bo już zarastałam. :tak: popołudniem relaksowałam się przy książce :tak: w niedzielę byli teściowie, na 16.00 Kościółek i przyjemny wieczorek, i tak minął weekend :tak::-D:tak:

miłego dzionka :tak:

a słonko gdzieś nam uciekło :baffled:

oj uciekło uciekło :-(

Chłodno dzisiaj na maxa, przynajmniej było jeszcze godz. temu. Kurcze chyba jednak wolę jak są upały :tak:

jarzebinka - to musiał byc cudowny slub. Szczeście miała dziewczyna, bo nie każy ma tyle siły i odwagi co jej mąż. Ach niech im się układa jak najlepiej.

witam;-)

wczoraj sie nie odzywałam bo cały dzien łeb mnie bolał myslałam ze mi odpadnie:crazy::crazy: zadne prochy nie pomagały ani sen:no: dzis juz jestbok mam nadzieje ze bol nie powróci:no:

syla28 co do ginekologa to nie znam zadnego dobrego bo sama szukam:laugh2:
a straty dzidziusia serdecznie współczuje wiem co to znaczy:-:)-(tylko ze u ciebie to juz bardzo zaawansowana ciąża:-(

jarzebinka- heh no to super ze weselicho sie udało napewno beda szczesliwi:-):-Dbo zrobili na przekór he he :tak::tak:
kubala- ja nie dodaje jak narazie małej zadnych przypraw chce jeszcze poczekac bo nie wiem jak zareaguje:rofl2: poczekam na wyniki badan wtedy powoli zaczne podawac wiec jak narazie odpuszczam az do przyjazdu do polski?

uciekam na sniadanie i mała czarna:-)

nie jeszcze nie pisałam bo nie wiem do kogo hehe;-)

Gosia a co z komentarzami do zdjec?
w tym samym watku co zdjecia czy w osobnym?

ja na liste sie zgadzam:-)

reklama
ok narysuje hmmm tylko musze sie zastanowic jak hehe:-):-):-)

widze ze jusz wiesz jak to zrobic wiec działaj :-):-)

przyszła namieszałam i zostala wkopana he he:tak::-D

Do góry