reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dzień dobry mamusie :) ja pije kawke zbożową, mały wierci się w brzusiu, i słucham opinii o wczorajszym występie naszych piłkarzy :p

reklama
witam mamuski

ja meczu nie oglondałam ale pochwalcie sie ile nasi wygrali:-D:-D:-D:-D:-D

przed meczem to wygrywaliśmy chyba 3:1, i przechodziliśmy dalej, ale rzeczywistoś była bardziej brutalna i przegraliśmy 0:1, więc wracamy do domu :no::no::no: takie jest życie

witam i ja !!!

taka mama, a w którym szpitalu zamierzasz rodzić ??? pytam tak przyszłościowo ???:rofl2:

miłego :tak: i słonecznego dzionka życzę :tak::-D:laugh2:

No to rzeczywiscie popis dalismy no ale coż...........................

my własnie wróciłysmy z zakupów mała jeszcze kima ja jej szybko obiad gotuje i jeszcze musze isc do Lidla na zakupki:tak:;-) jak ja uwielbiam wlec sie z tabołami i wózkiem no normalnie masakra:wściekła/y::wściekła/y:

no ale cóz kochanie w pracy do wieczora a w lodówce swiatło:rofl2: wiec ktos musi o to zadbac hehe

ok lece cos zjesc bo od rana nic nie jadłam:baffled:

no ja juz po kolejnych zakupach
:-p:-p z jęzorem na wierzchu:tak: teraz gotuje obiadek mala własnie sie najadła teraz ciacho zagryza a ja mam chwile luzu................

alez tu cicho dzis:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
babeczki jak u was wyglonda dzien???????????? bo u mnie tak:

Wstaje rano miedzy 7-8 ubieram siebie w biegu bo mała juz marudzi i mała(poranna toaleta) potem zlatuje na doł leki dla niej i karmienie potem ja jem jak sie uda a jak nie to gotuje obiad dla niej w zaleznosci od pogody albo siedzimy na dworze albo w domu:rofl2: nastepnie ja usypiam jak sie da :szok::szok:jak nie to sie bawimy albo siedzi u mnie na kolanach:-):-) troszke ogarne chate pranie prasowanie to zalezy zakupy:-):-) potem obiad dla niej znów gary!!!!!!! i tak w kółko wieczorem kompanie gary itp stwierdziłam ze oszalec mozna wiecznie tylko w garach człowiek siedzi z mopem lata,lub przy zlewie sterczy ufffffff..........masakra a jeszcze w wolnej chwili za wielbłada robie nosząc mała hehe;-)moj to sie ze mnie smieje ze siedzonko mam z biodra:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D mnie tez to bawi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dale sie nagadałam co???????????/

cześć poznanianki, jestem tu nowa, czy mogę do was dołączyć? powiem, że mieszkam pod Poznaniem, czy to będzie problem?
Witaj :)

A ja się rozchorowałam :( i do tego mam biegunkę i moja córeczka też ;( Jej chyba przeszło bo ostatnią kupkę zrobiła dziś rano a mnie wzięło dziś rano :crazy: Mam nadzieje, ze juz minęło :)

witajcie wieczorkiem :-)
dori zdróweczka życzę :tak::tak:

jarzebinka córke rodziłam na Polnej, nie obyło się bez ekscesów, ale po przemyśleniach i tym razem wybiore Polną:tak:

a mój dzień odkąd jestem w domu wygląda tak : 7,30 szykuje małą do szkoły, potem śniadanko, internet, sprzątanie, zakupy, obiadek, pomagam Oli w lekcjach, mężuś wraca z pracy podaje mu obiad, potem różnie ale troche internetu, ale jakieś prasowanko, itp i wieczór. To tak ogólnie, bo w między czasie robie jeszcze mase innych codziennych rzeczy, choć ostatnio więcej staram się odpoczywać, bo mi już rozwarcie idzie i napina mi się brzuch, no a ogólnie to tak wygląda :tak:

dori23- duzo zdrówka:-):-)

kurcze ale mnie niektórzy ludzie bulwersują no na watku sprzedam jest taka babka WISIENKA- która sprzedaje tabletki antykoncepcyjne zadałam jeje pytanie czy w anglii mieszka a ona ze tak to ja jej na to ze w takim razie tablety ma za darmo a ona sprzedaje kurde no dam se reko obciac ze chodzi do kilku GP po recepty bo ja jej nie wierze ze tak jej tabletki zostaja i to rózne rodzaje:wściekła/y: co za ludzie no wszedzie sie dorabiaja:no::no::no:

witam my juz ne spimy a dokładnie niunia o 5:00 otworzyła slepia i nie ma mowy o spaniu:no::no::no: za oknem okropnie pada i wieje także dzien w domu:-:)-(chyba oszaleje bo mala w taka pogode to maruda straszna :szok::szok::szok:

a u was jaka pogoda????

reklama
witam od rana, u nas piękna pogoda, od rana słoneczko, dzisiaj znowu obudziły mnie skurcze łydek, ech te uroki ciąży.
wpadłam się przywitać i będe zmykać musze ogarnąć domek, potem zakupy i pokręcić się koło obiadku
buziaki mamusie:-)

Do góry