reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Gosia -pomysl doby wiec zakładaj:-):-):-)

mysle jescze by napisac do Admin w sprawie tego by wykasowała te watki o sprzedazy co wy na to?

kto ma jeszcze jakies propozycje?

jestem za dziewczyny :tak: Wątek z fotami to fajny pomysł a watek "kupię, sprzedam, poszukuję" to normalnie rewelacja.

Na pewno się przyda :tak:

A gdzie reszta naszych koleżanek... halllo!!!!

hej dziewczyny
ja jestem z watku "ciąża po poronieniu"...niestety nie dane mi było dołączyć do wątku szczęśliwych mama ale mam nadzieje ze nie długo....
straciłam moje dziecko w 24 tyg.ciąży
teraz powoli dochodze do siebie..
szukam innego lekarza w Poznaniu
czy mozecie mi kogos dobrego polecić?

reklama
syla - bardzo mi przykro :-(
Mam nadzieje, że juz niedlugo bedziesz szczesliwą mamą :tak:

Co do lekarza, to ja mam ordynatora z Polnej. Jej specjalizacje to ginekolog, położnik, onkolog i mi prowadziła całą ciążę, wcześniej operowała mnie i moją mamę. Ja byłam i nadal jeste zadowolona. Ale najpierw musze się zapytac czy moge podac jej nr tel. bo ona nie ma za bardzo czasu i niechętnie przyjmuje nowych pacjentów :-(Wiesz sympozja, wykłady za granicą i inne bzdury... Ale będe u niej akurat we wtorek to się zapytam.

gosia - ale niby, ze jak taką listę zrobić?

pinka - własnie gotuje krulasa dla małego... :-) Powiedz mi kochana czy jak Ty go gotujesz to dodajesz jakieś przyprawy?

Miłej niedzieli dla wszystkich :tak:

Do góry