reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam po krotkiej przerwie

taka mama - witam, witam! Mam nadzieję, ze juz się zadomowiłaś :tak:
Ja tez rodziłam w sierpniu, dokładnie rok temu ;-) I tez na Polnej. W sumie to nie miałam zadnych zastrzezen.

pinka - wspołczuje pobudki... nam tez sie tak czasami zdaza, ale przewaznie po pol godz. Kuba znowu zasypia.
A dzis wstalismy o 8 i mlody najchetniej poszedlby juz spac, to chyba przez te zeby. Ostatnio duzo spi w dzien. A mała jak?

Czytałam Twoj plan dnia... kobirto wyluzuj, bo niedlugo cien po Tobie zostanie ;-) Ja tam jak młody idzie spac to albo internet, albo ksiazka na balkonie, albo dzien dobry tvn :-D albo po prostu ide spac :tak: Pozniej ok 12 pierwszy spacer, chyba, ze ktoras babcia przyjedzie to ja jade sobie do miasta po sklepach pobuszowac. Jedzonka dla małego gotuje zawsze wieczorem, zeby w dzien miec spokoj. A obiad dla meza zawsze robie na 2 dni. Ok 15 kuba znowu spi. Wowczas małe sprzątanko. Ok 17 znowu spacer. Czekamy na tate i pod wieczor zawsze gdzies sobie razem wyskoczymy. No i o 19/20 kapiel i Kuba mowi dobranoc mamie i tacie :-)
A ja wówczas siadam i nicccc nie robie :tak:A ciuchy prasuje zawsze chwile przed wyjsciem.

gosia i pinka - cos slyszałam o tej imprezce w zoo w najblizszą niedziele :tak: ale szczegółów nie znam :no:

Odwiedziłam nasza nowy wątek ze zdjęciami:tak: ... co tak mało tych fotek tam? Hallo?!

reklama
witam my juz ne spimy a dokładnie niunia o 5:00 otworzyła slepia i nie ma mowy o spaniu
a u was jaka pogoda????

lato wrociło, więc jest ciepło i przyjemnie :tak::-D:tak: a co do pobudki, to i tak bywa :tak: ja nigdy nie mogłam sobie pospać w niedzielę,bo małemu wystarczyła sobota aby odespać cały tydzień i w niedzilę wstawał juz ok. 6.00 :tak: ale teraz mu się cos przestawiło i wstaje w weekend koło 8.00, więc można powiedzieć,że się wysypiamy ....

Kubala, jak będziesz miała chwilkę, zajrzyj na swoje Prywatne Wiadomości :tak::-D:laugh2:

a wątek zamknięty, może to jest jakaś myśl :tak: a wogóle to my mamy swojego moderatora, ale już dawno jej nie było ......... :tak:

miłego :rofl2:

jarzebinka - zaglądałam ostatnio i akceptowałam zaproszonko :tak:
Wiec nie wiem co jest nie tak... :confused: A i wielkie dzieki :-)

reklama
Do góry