reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hehehe Jarzębinko to dzisiaj też wpadniemy ;) Zofik zrobi porządek w zabawkach. Dzisiaj się jej pytałam gdzie wczoraj była to mówi, że u pani, ja jej dalej opowiadam, ze siedziała w kartonowym domku z dziećmi się bawiła a ta że "pupę zrobiła" buhahaha. Kamilek szybko się zreflektował, że nas nie ma :) ahhhh te bajki wciągają...

Tygrynka, Firanka ludzie maja tupet. Jestem ciekawa, czy któraś z dziewczyn w dobrej wierze odebrała paczkę i przekaże ją tam gdzie trzeba czy jakis kradziej.

reklama
witam na chwilkę :-)
Lilou kciuki trzymam i życzę tylko dobrych wyników :-)
Tygryś ja jutro na teatrzyk nie dotrę ale po niedzieli będę czytać co potrzeba p.Zbyszkowi to jeszcze coś dorzucę :-)
An przyjemności w borach t. są piękne :-)
Firanko ale ci ktoś brzydki numer zrobił w głowie się nie mieści jacy ludzi potrafią być beznadziejni :baffled:

ja od rana latalm po bankach i w sądzie byłam ale chyba ostatnie sprawy są w końcu załatwione a od poniedziałku ruszamy z remontem już się boję !!!

tygrynka, firanka, jagmar - ludzie to mają tupet!! Jak mozna komuś potrzebującemu paczkę sprzątnąć, kłamać i w ogóle!!! Masakra jakaś!!! Myślałam, ze uda mi się dorzucić, ale dziś w aptece spotkała mnie niemiła niespodzianka.... Okazało się, ze nasz kochany rząd zastosował metodę, która ma "polepszyć" życie pacjentów i co 2 m-ce lista leków refundowanych ulega zmianie.. I tak, bebilon pepti nie kosztuje już 7 zł, tylko 13 z groszem (a nutramigen, który był już skreślony z listy kosztuje 3zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:).... Straciłam 2xtyle kasy, co zaplanowałam, w dodatku mąż pojechał do lekarza i też z receptami wróci :/:/.... Gdzie my żyjemy????? Aż musiałam sobie dogodzią i rodzynek się najadłam, SKRZAT - nie jem słodkiego - rodzynki to przecież owoce :))))))))))))))))) Zaliczyliśmy spacerek i teraz młody nyna (max. 30 minut, ale zawsze:)) Dziewczyny potrzebuję sprawdzonego sposobu na ciemieniuchę, już nie mogę sobie z tym poradzić!!!!! :)))) Help.... :)

kozaczino - przyjemności w tych bankach :)))) wiem jaka to masakra!!! :)))

Firana dzięki za to forum! Widzę że tu mnóstwo się dzieje. Ja nowa więc jeszcze wszystkiego nie ogarniam.
Może jakieś podpowiedzi gdzie można ciekawie spędzić czas z 18miesięcznym szkrabem...pozdrawiam wszystkie mamuśki...

Rogalowa my się jutro o 15 w brw na teatrzyku spotykamy możesz do nas dołączyć to jeszcze przy okazji dorzuciłabym kilka drobiazgów do paczki.

no i już po biopsji (znaczy byłam już o 11:30;) potem na zakupy, a teraz czekam na gościa:tak:Biobsja nie najgorzej no ale super przyjemne nie jest. za dużo lekarz nie mówił , mam się na razie nie martwić. w guzie stan zapalny i się powiększa.. no zobaczymy za miesiąc.

Jutro z Ishi na wgo jedziemy, chyba ze sto lat nie byłam, więc bardzo się cieszę, bo liczę na wiosenne zakupy:) a dziś w perfois zakochałam się w torebce, co oznacza że nie wytrzymam i ją kupię:tak:

MajaK no nie ma co komentować.. Polski rząd:/ pewnie za miesiąc znów coś się zmieni...:wściekła/y:

kozaiczino powodzenia z remontem! oby szybko i sprawnie.. macie ekipę już?? ja Lula na zmianę domku? odczuła ?

jarzębinko sorki za zamieszanie.. nie a jak czytanie ze zrozumieniem:-D

an a macie rodzinę w borach?

lilou - moja koleżanka miała też biopsję i była potem troszkę obolała, ale mówiła, że da się przeżyć, ale dla mnie i tak to mega wyczyn :)))))))))))))))))

Rogalowa my się jutro o 15 w brw na teatrzyku spotykamy możesz do nas dołączyć to jeszcze przy okazji dorzuciłabym kilka drobiazgów do paczki.

Bardzo chętnie ale niestety Majcie wzieła ciocia na noc i dopiero jutro pod wieczór ja odbieramy...Ale dziękuję za zaproszenie. Bardzo mi miło.

No Młoda śpi dzisiaj z sukcesem w 5 minut:) Miała jeden kryzys w ciągu dnia ale spacer o 17 dał radę:D
Teraz wieczor z mężusiem!
Lilou trzymamy kciuki za wyniki!
Kozaczino super że udało się pozałatwiać:)
Rogalowa witamy, z jakiej części Poznania jesteś?

reklama
Skrzat a jak wczoraj Basia zasnęła? Wczoraj M wziął ją autem do domu ja jeszcze pojechałam do biedronki i jak wróciłam do domu to młoda była po kolacji i w połowie kąpieli. Chwilę później było mleczko i nyny.

Do góry