reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hej dziewczyny :)
to ja myślę żeby poczekać do poniedziałku aż paczki do nich dojdą (ale jak któraś chce coś wziąć jutro na teatrzyk to niech weźmie:)), zapytamy w poniedziałek Pana Zbyszka (ja pisałam na wątku pomocowym, widziałam że potrzebują też rzeczy dla żony - rozmiar 40, buty 38, a dla małego pieluszki 3) i do niedzieli się zbierzemy żeby przekazać Firance - co Wy na to?
Lilou powodzenia na biopsji!
Jagmar fajny czas na kolację :D
miłego dnia :)

hej hooo :)

Liloi powodzenia :) &&&

Tygrynka tez bym bylaza tym by czekac do przyszłego tyg i moze jakby ktos chciał kupic pieluszki to rozmiar 4?? bo z 3 szybko wyrosnie i nie potrzebnie zostaną?

emila dzisiaj zauwazyła kolxczyki:p chwyciała tylko na chwilkę po jej niechący pociągnęlam :eek: Filip mi zasnął 30 minut temu a miałamzaraz wychodzic ;/ musze jechac zawiesc dokumenty do przedszkola :dry: myslałam ze zapisy są przez neta a to sie okazało ze trzeba wniosek wydrukowac i zaniesc :dry:

miłego dnia kobitki, choc pogoda humoru nie poprawia :baffled:

Też tak myślę, bo pisali że maluch ma 2mies ale waży 7,5kg no i dużo paczek 3 ma dojść więc potem bez sensu zostanie z tyloma paczkami :) no i jedzenie dla nich też im się przyda, ja kiedyś w paczce do innej rodziny wysyłałam makarony, ryż, kasze, jakieś dania w paczkach, bo to ma najdłuższą świeżość, ale w sumie jak Firanka od razu zawiezie to można też coś innego kupić :)
Natuśka też wysłałam zgłoszenie Seby do przedszkola, bo słyszałam że system nie przepuści 2 latka, a poszło?? chyba że dalej nie będzie rozpatrywane... trzymam kciuki za Was!!

Witam się,
Lilou powodzenia i kciuki trzymam &
Jarzębinka dziękujemy za gościnę:D i przepraszamy za zasiedzenie!
Jagmar miło było bliżej poznać:)
Na-tuska gratki dla Emilki:)
My już po ćwiczeniach domowych, zaraz ubieram Basię i pędzę po paprykę bo muszę w końcu tego stroganowa zrobić! A potem czekam na przyjaciółkę:D Się cieszę że przyjedzie;) Już nie mieszka w Poznaniu i rzadko się teraz widujemy, ale jak już się widzimy to się rozstać nie możemy:D
My też raczej będziemy jutro na teatrzyku:)
Miłego dzionka!

ale fajnie ze sie spotkacie na teatrzyku my jedziemy jednak w Bory Tucholski mały nie będzie miał tam z kim się bawić i to mnie martwi bo w Garwolinie miałby kuzynkę o rok starsza i kuzyna o 3 lata i by miał się z kim bawić. Na święta mamy tam jechać. Ja coś tam też mam wiec mogę podrzucić jak będę kończyła prace w następnym tygodniu jeżeli zbieramy pomocne rzeczy na następną niedziele.

Musze spadac bo dziec mi marudzi ze nikt sie z nim niebawi

Hej
Lilou powodzenia na biopsji, ściskam kciuki. Gdzie się leczysz?

Ja też myślę, że możemy poczekać do poniedziałku z paczką bo widziałam, że dziewczyny już im powysyłały. Zawsze można sie dowiedzieć czy już dostali dzisiaj paczkę bo tak mi się wydaje, że w weekend i tak nie dojdzie. Jak nic nie dostana to się zorganizujemy na sobotę.

Jarzębinko ja skopiowałam tylko treść listu od P Zbyszka więc podejrzewam, że mały ma 10 tygodni.

Ok lecę młodszą ogarnąć bo się obudziła

Pewnie 10tyg bo na wątku pomocowym piszą że ma 2 miesiące :) mnie najbardziej wkurza to że ktoś się podpiął pod Firankę i odebrał rzeczy do Krklisz, normalnie nie ogarniam tego że ludzie takie rzeczy robią ://
An to podrzuć mi w tygodniu albo jakoś się zgadamy pod szkołą i odbiorę :) i przy okazji w końcu te kapsle wrzzucę :D

edit: o prosze, a Firanka już tu :D daj znac kto to był, mam nadzieję, ze żadna znajoma mama :/ głos oddany :)

reklama
Do góry