reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Dziewczyny,a gdzie ten teatrzyk? Muszę się jutro wyrwać z domku,dać odespać pracę mojemu Ł.,no i poza tym odstresować się...:zawstydzona/y:

firanka 22.02.2012 godz 21.38 str 2286 Tam jest podany numer telefonu pod ktory sie kontaktowalam, po nim
Tygrynka ci pisala zebys sie zwrocila do administratora ty dziekowalas itp.....

lilou To super wazne jak ktos ma podejscie do malego.
W takim razie powodzenia w leczeniu, widze ze masz wlasciwe podejscie ;).

na-tuska Powodzenia z przedszkolem.

Tygrynka Sebus tez ma isc do przedszkola?

jagmar A jak nocnik?

MajkaK Najlepszy sposob na ciemieniuche to oliwa spirytusowa(tylko to na to recepte jest)
czy jakos tak ale ja zrobialm na oliwie z oliwek
i tez wyszlo ok tylko trzeba zmajstrowac z niek oklad z ceratka np na noc lub min 2h i wyczesac.
Tak z lekami to jest porazka lepiej nie chorowac, a jakie roznice w cenach szczepionek u nas byly masakra.

U nas tez tata wykazuje sie w usypianiu ;).
Co do teatrzyku to nie wiem jeszcze, musze jutro zmusic M do naoliwienia wozka bo mozna odechceiwa sie spacerow.
Moje dziecko bardzo ladnie staje sobie przy oknie balkonowym ale niestety wczoraj nie zdazyla sie zaasekrurowac
( bo to tez umie) i uderzyla glowa i prog teraz ma siniaka w kreseczke biedaczka ;(.
Wogole mala jest taka madrala ze jak siedzi caly czas w salonie to sie nudzi, zabierzesz ja do innego pokoju
to juz jest zadowolona bo wszystkie katy nie sa jej tak dobrze znane ;).
Milo ze weekend i M w domu ;),

Firana dzięki za to forum! Widzę że tu mnóstwo się dzieje. Ja nowa więc jeszcze wszystkiego nie ogarniam.
witam kolejna mamusie..... :tak:

Firanka, a przedstawienia są tutaj:

Przedstawienia rozpoczynają się o godz 15:00 w każdą wymienioną poniżej sobotę. Dzieci otrzymują kolorowankę tematycznie związaną z przedstawieniem, zachęcamy je by przyniosły ozdobione kolorowanki za tydzień - wtedy otrzymują słodką nagrodę.

Uwaga !!! Darmowe przedstawienia dla dzieci w Mieście Wnętrz BRW przy ul Serbskiej 9 w Poznaniu
HARMONOGRAM PRZEDSTAWIEŃ DOBREGO TEATRU W SALONIE BRW w POZNANIU

03 marca g 15:00
Na straganie w dzień targowy....- przedstawienie teatralne
10 marca g 15:00
PIK POK- Przygody Pingwina - przedstawienie teatralne
17 marca g 15:00
Bajusie szukają Pani Wiosny- przedstawienie teatralne
24 marca g 15:00
Wielkanocne niespodzianki z Kolorowej Pisanki- przedstawienie teatralne
31 marca g 15;00
Jak Kotek z Zajączkiem Wielkanoc na wsi witali- przedstawienie teatralne

w końcu w domu :D Martuś dziękuję :* za wszystko :D nawet nie będę wymieniać za co, bo może nawet nie wiesz co wzięłam hiihihi
Rogalowa witaj, może zadomowicie się tutaj z Firanką :) bardzo fajne grono tu tworzymy :D
Firanka wpadaj na teatrzyk, fajnie jest! co za stresy musisz odreagować?
Krklisz chciałabym od jesieni (bo wiosny i lata mi szkoda ;)) iść do pracy, więc myślę o przedszkolu, ale że będzie mial 2,5l to pewnie tylko prywatne...
Seba mi padł w samochodzie o 20:30 tak, że nawet nie czuł zmiany ciuchów na piżamkę i śpi nadal :D

krklisz nocnik to porażka. Nie chce na nim siadać (na kibelku też). Na razie daję jej odsapnąć i zapomnieć o nocniku. Za jakiś czas ponowie próbę, mam nadzieję, że do kończ wakacji uporamy się z tym tematem.

Majka my w sumie nie mieliśmy problemów z ciemieniuchą. Dziewczyny miały taki biały łupież i ja im to codziennie wyczesywałam i w końcu przeszło. Z tym, ze siedziałam np. godzinę albo i dłużej i czesałam im kłaczki.

Dziewczyny wiem już kto odebrał paczkę:tak: Krklisz skontaktowała się z Rogalową ja sama podawałam jej numer w moim poście:
Drogie mamusie,moja koleżanka wystąpiła z prośbą o pomoc dla swoich przyjaciół oto Jej apel :
POTRZEBNA POMOC! Mam młode małżeństwo z 2 miesięcznym synkiem. Obecnie zostali bez środków do życia. Oszukani przez nieuczciwych klientów byli zmuszeni zamknąć swoją firme budowlaną. Potrzebna jest każda pomoc materialna. Ciuszki dla Filipka, chusteczki pieluszki, herbatka od 1 miesiąca a w szczególności mleko bebiko 1. Jeśli ktoś by miał cokolwiek co mógłby albo chciał podarować proszę o kontakt prywatnie.Jak kilka osób kupiło by np. po paczce chusteczek do pupy w biedronce które kosztują jakieś 4zł ktoś mleko inna osoba herbatkę. Dla poszczególnej osoby wydatek nie wielki a dla tej rodziny pomoc ogromna. Z góry w imieniu swoim a w szczególności tej rodziny BARDZO DZIĘKUJE!!!!!!!

Postanowiłam zamieścić tę prośbę na forum Poznanianek,dlatego,że niejednokrotnie pokazałyście, jak wielkie macie serca. Załączam numer telefonu,gdyby któraś z Was chciała w jakis sposób pomóc : 504 275 881

Tak więc przepraszam za zamieszanie,ale zapomniałam,że podawałam numer do Rogalowej,a Rogalowa jedzie w niedzielę do Zbyszka więc paczkę przekaże:tak: Teraz zmykam napisać do Bestyji,że sprawa wyjaśniona.

Krklisz i Tygrynka,Jarzębinka dziękuję za info ;-)

Tygrynka muszę się odstresować bo kurcze napisałam na jednym z wątków co myślę i teraz na staraczkach dziewczyny twierdzą,że czegoś zazdroszczę i jestem "pustakiem"...poza tym muszę odstresować swoje samotne wyjścia do piwnicy po wózek...strasznie się boję zwłąszcza od momentu w którym stwierdziłam,że tam straszy:baffled:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki!

Ja też bardzo chętnie dorzucę się do paczki dla p.Zbyszka, ode mnie do Murowanej to dość sprawny dojazd więc jak coś to następnym razem jak ktoś by mi towarzyszył to też mogę podwieźć a póki co chętnie coś dołożę do paczki na 11.03. Ja oczywiście pracowicie, wiosna się rozpoczyna;-)
Karola Kiedyś klientka mówiła mi o genialnym masażyście od nas i właśnie że to taki starszy Pan co mieszka w domu, nie bloku. Najprawdopodobniej to właśnie chodziło o Twojego sąsiada, nawet gdzieś spisywałam sobie telefon, musiałabym poszukać:tak: Powodzenia w pracy :*
Jutro też do pracy od rana do 17 więc na teatrzyk nie dojadę ale miłego wyjścia Wam życzę.

reklama
Do góry