reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Krklisz chciałabym od jesieni (bo wiosny i lata mi szkoda ;)) iść do pracy, więc myślę o przedszkolu, ale że będzie mial 2,5l to pewnie tylko prywatne...

Marta, teraz do 23 marca jest rekrutacja i zorientuj się bo niektóre państwowe przedszkola przyjmują 2,5 latki wiec może akurat u Ciebie gdzieś w okolicy sa takowe, u mnie w zeszłym roku przyjmowali akurat wszystkie zapisane dzieciaczki i 3 latki i właśnie 2,5 latki też....a w 2013 roku będa wyrównywać je aby cały rocznik chodził razem.....:tak:

reklama
Tygrynko,a mi jak spadł kamień z serca:-p piszecie o przedszkolach. Ja Nicole posłałam do państwowego przedszkola kiedy miała 2 latka i 3 miesiące. Warunkiem było odpieluchowanie. Nicole miała iść do przedszkola mając 2 latka i 5 miesięcy,ale jak mój tata zachorował i po kilku dniach zmarł nie chciałam zalewać się łzami z mamą i siostrą przy Małej i Pani dyrektor zezwoliła,że zamiast iść od września Nicole poszła już od lipca:tak:

Tygrynka My pewnie tez za rok bedziemy probowac ;) tylko mala z maja wiec nawet nie bedzie miala 2,5 skonczonego ;(.
Tymczasem mysle o zlobku tylko chce pocezkac az skonczy 12m-cy i trzeba by te pneumokoki zaszczepic.
A Sebus ma szczepienia czy odpuszczacie sobie?

Dziewczyny wyklarował się już konkretny termin babskiego wyjścia z okazji Dnia Kobiet - 16 marca godz. 20.00 włoska knajpka Da luigi.........:tak:choć może on jeszcze ulec zmianie.....tak to wygląda na chwile obecną....

Ostatnia edycja:
krklisz - o szczepionkach to mi nie mów! My szczepiliśmy młodego 6w1, także trochę to kosztowało, ale w jednej aptece było raz po np. 215, a w następnym miesiącu w tym samym m-cu po 255!!!! Nie mówie już o różnicach w innych aptekach...

Mąż dostał receptę, leki wykupione, jesteśmy lżejsi o kupkę kasy :))) Suuuper! Ehhh, to zdrowie to najważniejsze! Dobrej nocy dziewczyny, ja dziś padam na twarz, najadłam sie na kolację i teraz nyny!

Dziewczyny wiem,że zanudzam ale czy mogłabym poprosić po raz kolejny o oddawanie głosika na Nicole? Konkurs kończy się już 6 marca,a mnie zależy żebyśmy utrzymały się w pierwszej 10,bo do wygrania wózek spacerówka i dla Krzysia będzie jak znalazł,a u Nas teraz troszkę krucho z pieniążkami...tak,że bardzo proszę,dla zainteresowanych podaję link: Dzieci kochają zimę! na Facebooku | Facebook

MajkaK,a co mężowi? Ja ostatnio zostawiłam kuuuuuupe pieniędzy...Nicole i Krzyś mają AZS i leki na to masakrycznie,jeszcze młoda do tego zapalenie oskrzeli miała,więc uroczo...

Krklisz na razie nie myślałam o tych szczepieniach nawet..
firanka zawsze możesz się przyłączyć do spotkania :))
my za szczepienie w medicoverze 6w1 płaciliśmy 250zł :/

Tygrynka chciałabym,ale nie wiem jak będzie z pracą Ł. bo teraz cieplej się zrobiło to i praca na budowie ruszyła,jak wczoraj wyszedł do pracy to wróci dopiero nad ranem...za 6 w 1 to i tak tanio gdzieś czytałam,że dziewczyny płaciły po ponad 300

reklama
Majka pytalas o ciemieniuche, my tez walczylysmy. Ja malej codziennie wieczorem na jakies 20minut oliwilam glowke, zakladalam czapeczke zeby wszystko tluste nie bylo a potem czesalam. Dlugo walczylam ale w koncu wygralam;)

Do góry