reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

krklisz ja nie byłam na pewno u Ciebie po paczkę...podejrzewam,że to Rogalowa była...ja dzisiaj pół dnia w szpitalu spędziłam z Młodym....

tygrynko ja wybieram się 11.03 do Zbyszka,w weekend jedzie Rogalowa:tak:. Jeśli chodzi o przekazywanie mi jakichkolwiek rzeczy dla Zbyszka to ja mogę podjechać,ale tylko i wyłącznie jak Ł. jest w domu bo jak pracuje to nie mam samochodu bo on nim dojeżdża do pracy.

reklama
Dziewczyny ja bym chętnie też pomogła, mogłabym kupić pampersy i chusteczki, lub mleko... Ale raczej kiepsko z podrzuceniem :(( No bo jak i gdzie? Zresztą mój mąż chory, jutro do lekarza idzie, pada na twarz... Ja też w sumie, więc zaraz do mycia i nyny... idę po receptę do lekarza jutro i zważę małego, ciekawa jestem ile jest ponad 10 :szok: :))))))))))))))))

Skrzat - nie jem i radze sobie, nawet dzisiaj bylam dzielna jak teście przywieźli moje ukochane rożki!!! :))) Jest cięzko, ale idzie dobrze :)))

Majka a w jakiej dzielnicy Poznania mieszkasz?

TYgrynko to jakby co ja tez do Ciebie cos podrzuce dla p. Zbyszka:) I jesli Firanka nie odbierze tego co uzbieramy od Ciebie to moze ode mnie bo to na jedno wychodzi:)

Ja tam po foto nie poznam, ale umwialam sie kims kto wpisal sie na forum jako firanka, 1 apel o pomoc.
Zdrowka dla malenstwa.

Majka Dzielna oby tak dalej.

Tygrynko to może jakoś faktycznie jakoś się zorganizujemy? Pisałam do p. Zbyszka i odpisał mi w sumie dość ogólnikowo ale trudno się dziwić bo sam dokładnie nie wie co dostanie.
"Witam szczerze to na razoe jeszce wszystko bo nie otzrymalismy jeszcze paczek ale na pewno przyjda wiec na pewno coś do jedzenia jakieś konserwy ,coś na obiad ,kawa cukier,itp A dla maluszka cos na odparzebia,jakas herbatka,smoczek .maluch ma teraz 10 tygodni,szcotke do czesania
pozdrawiam i dziekuje
Zastanawiam się czy nie poczekać do weekendu bo te paczki pewnie zaraz do niego dojdą i wtedy będzie wiadomo co jest potrzebne a co już nie. Mój M ma dostęp do taniego kuriera (za 13zł) więc zawsze będzie można podesłać co nieco.
późna pora jutro będę miała zgon. Póki co ide na kolacyjkę :-p

dziewczyny to może się zbierzemy do przyszłej niedzieli i skorzystamy z pomocy Firanki?

czyli zbieramy paczuszkę u Tygrynki do przyszłej niedzieli ...TAK ????......

Jagmar 10 tyg czy 10 miesięcy ????? i mi również było miło....teraz już się nie miniemy na ulicy...............jak wyszła już Skrzat z Basia to mały oglądał bajkę, bajka się skończyła i zaczął Was wszystkie szukać i troszkę się zdziwił,ze tak pusto.... nie ma dzidzi ??? :tak:

Majka a w której części pod Poznaniem,ewentualnie możesz przesłać,którejś parę groszy z przeznaczeniem na konkretne zakupy (paragon do wglądu?) :tak:

reklama
Dzień dobry!

Wczoraj nie miałam za bardzo weny na pisanie a dziś czasu:-p

Zaraz jadę na biobsję guza tarczycy,potem na zakupy.
Wczoraj na rehabilitacji super! super Pan rehabilitant, rewelacyjne nastawnie do Stasia, mały chętnie ćwiczył aż 50 min:-)będę do niego chodzić co dwa tyg, a oprócz tego na przyjaźni na nfz.

jarzębinko do tej niedzieli;)

jagmar może faktycznie z tym kurierem.. kolacyjka o 1 w nocy:shocked2:hehe też nie raz praktykowałam:tak:

Spadam się szykować, trzymajcie kciuki!

Do góry