reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

katrin - dobra jestes... mi jak mały sie tak wczesnie budził, to leniuchowałam z nim w łożku az do jego drugiego spania :tak: teraz juz to nie jest mozliwe bo jak tylko otworzy oczy to pr. uciec z łóżeczka :rofl2:

katka - ty to masza pecha. Jak nie jedna to druga chora :-( Przykro mi. Ale za to jak obie zdrowe to masz wesoło na maxa i na pewno wieksy luz juz teraz niz ja :tak: A co do tego zalecenia lekarza, zeby olac objawy skórne, to ja bym sie wkurzyla. Nie cierpie takich lekarzy. Uwazam, ze wszystko ma swoją przyczyne... Ach szkoda gadac.
Trzymaj sie. Buziaki dla dziewczynek.

gosia - nam na katar zawsze pomaga woda morska. ?nie zadne krople ale wlasnie ta woda i masc majerankowa. Ułatwia oddychanie. Ale co ja C?i tam mowie, pewnie db. o tym wiesz... :tak: masz przeciez troche dluzszy staz niz ja w byciu mamą :-)
Dobrej nocki zycze, oby małej sie polepszylo i dala pospac mamie :tak:

reklama
i mam pytanko... ktora z Was była juz dziś na dworze? Bo mi słonko grzeje w okna, ale chyba mimo wszystko jest chłodno, prawda?

Miłego dzionka!

witam w południe !!!

rano zaliczyłam dentystę, zatruła mi zęba i teraz bol jak chol..... :no: a wogóle to zostały mi jeszcze tylko 3 godzinki jazdy i bedę mogła zapisać się na egzamin :tak: jedynie myślałam,że zdążę przed urlopem, ale ponoć są długie kolejki i odległe terminy więc jednak może sie nie udać przed :no:

a wogóle to upał zelżał, mogłoby jeszcze troszke popadać, to lepiej by się oddychało :tak: a do tego wszystkiego mam taki hałas w pracy, bo likwidują mi pod oknami parking a beda robić trawniczek, więc aż uszy więdną :no:

zdrówka Katuś dla Zuzki :tak:

pozdrawiam
miłego :rofl2:

melduje sie :-):-)
kurcze łeb m dzis peka zaraz ide do wyrka mała wyla cały dzie bo 1 kieł sie przebija i opera w domu wiec jak ktos lubi to zapraszam wstep darmowy:-):tak:

pogoda taka do bani dzis ni to słonce ni deszcz???zimna brrrr moze jutro sie cos zmieni:-)

wszystkim zycze spokojnej nocki buziaki pap

no to witam w klubie... mi sie dzisiaj Kuba chyba z 5 razy budził i od 6.30 nie spi :zawstydzona/y:

A teraz juz oczy trze i marudzi... masakra :baffled:

Lece, chyba przespie sie razem z nim :tak:

Do miłego!

Witam
Czy któras z Was była z dzieckiem u dr B. Iwanowa na os. Pod lipami? Czy pomoze on cos w alergii? Moja córeczka jest uczulona na mleko i chyba seler na razie, ale jedna dietetyczka w sklepie ze zdrową żywnościa nastraszyła mnie że to nie koniec i kazała iśc do tego lekarza. mam mieszane uczucia :confused:

Witam
Czy któras z Was była z dzieckiem u dr B. Iwanowa na os. Pod lipami? Czy pomoze on cos w alergii?

w tej kwesti i w sprawie tej doktor to kompetentne są Pinka i Kubala :tak: chyba już książkę mogą napisać :tak: a w sprawie alergii i diety dodatkowo i Katka może się wypowiedzieć :tak::-D:laugh2: a jak cofniesz sie troszkę do wcześniejszych postów, to będziesz mogła troszkę poczytać ( gdzieś tak do początku kwietnia bodajże) to mam dziewczyny pisały referaty dotyczące diet itp. POWODZENIA

i dzień dobry i miłego dnia życzę :tak:

a słoneczka dzisiaj chyba nie uświadczymy, niebo takie zasłane chmurami, że raczejmarne szanse,że sie przebije słoneczko :-(

a ja dzisiaj w pracy tylko do 12.00, bo na 15.00 jadę na ślub koleżanki do Kórnika :tak: ależ sobie datę wymyślili, nie dość,że 13 to jeszcze piątek :tak::-D:laugh2: dobrze,że chociaż r mają w miesiącu " na szczęście"

więc i Wam miłego dzionka życzę :tak::-D:laugh2:

hej dziewczyny :-)
Aż mnie przeraża myśl o ząbkowaniu mojej córuni, mam nadzieje że nie będzie mi bardzo płąkać, ale ona to bardzo wrażliwa (po mamie zresztą) więc może być różnie :baffled:
Narazie postanowiłam zmienić całkowicie nasze życie w domu, czyli zamiast chaosu i karmienia na żądanie (czyt. bardzo często) oraz ciągłego lulania, wprowadzamy PLAN oraz odrzucamy lulanie i zamiast tego mała musi się przyzwyczaić sama zasypiać w swoim łóżeczku :tak: przyznam że były ciężkie chwile i Natalka walczyła dzielnie o swoje przyzwyczajenia ale jakoś przeżyłam jej krzyki i płacze i powoli sie normuje :tak:
pozdrawiam wszystie mamusie :-)

reklama
witam i o zdrówko pytam:-)

no moja niewiasta obudził si dzs 3 rzy w nocy 24:00,2;00,4:00 myslałam ze nie wyrobie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:wierciła sie jak nie wiem co jak dalam jej troszke mleka to sie uspokoila na chwile:baffled: teraz kimnela bo niedobita jakas a ja mam czas na BB i kawusie z cizchem obowiazkowo wczoraj piekłam:tak::tak:

kubala -5 pobudek?? ja to 3 ledwo wytrzymałam:rofl2::rofl2: wytrwałosci wam zycze bo u was to sie dopiero zaczyna z ząbkami:tak:
jarzebinka -rozbawiłas mnie tym zareklamowaniem nas w sprawie alegii haha:-D:-D:-D:-D nie ma to jak dobry humor z rana ale tez sobie date wymyslili hehe ale napewno przyniesie im to szczescie:-D ale to cywilny tylko tak?
dori23- ja bylam u Iwanowej i jeje meza powiem ci tak isc napewno nie zaszkodzi:-)da jej diete która jest ok z rezta w szystkim ja daje:-D:-D jest troszke arogancka i wszystko wiedzaca ale tym sie nie przejmuj najlepiej przytakuj :-D:-Da i weż odliczone pieniadze bo naciagara straszana 100 zl wystarczy hehe
ale oprocz tego zrób odpowiednie badania ile twoje dziecko ma??
izka -nie odpowiedzialas na moja propozycje;-)

Do góry